- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende öyle ne aldılar diye değil kim aldı diye ölüyorum heyecandan
Kızzzz o garfişin peluşundan da var ben minnak odunuma aldım Eğer garfin enseciyle sen de alabilirsin çok sevimliiiiii
kızlar bende hediyelerimi bugün aldım. nasıl güzeller nasıl özenle seçilmişler anlatamam. oda spreylerim oğluma ve bana özel birsürü mamalar kemerim hırkam küpelerim mutlu yıllar donuşum ohoo neler neler hepsi birbirinden güzel. ve tabi canım arkadaşım elleriyle oğluma lif bana bileklik yapmış çok beğendim. senin ellerine kollarına sağlık çok teşekkür ederim. yarın tek tek fotolarını ekliycem bayıldım hepsine Nazap 85 canım kesene bereket çok teşekkür ediyorum.
bugün teyzemlerin yeni evini temizledik ve evini taşıdık daha yeni geldik eve. ölüyorum yorgunluktan. tabi ben uyurmuyum bütün gün buraya yazmanın heycanını ve hediyelerime kavuşmanın heycanını yaşamışım. daha yeni açtım hediyelerimi yeni baktım. öğlen kargocu geldiinde eşim teslim almıştı. beni aradı ben çok mutlu oldum tabi. dedim eşime getir buraya bakcam dedim. oda az deil tabi biraz daha meraklan dedi. göbeğim çatladı meraktan. ama merakıma değmiş hepsi çokkk güzelll. sanki beni tanır gibi sevdiim herşeyi koymuşsun canım çok mutlu ettin beni. yarın fotoğrafları eklerim kızlar ve tabi katilciimi arıycam, canım katilim tanımasamda ben çok sevdim seni. çok içten yazılmış mektubun için ayrıca teşekkürler yarın arıycim şekerim öpüyorum seni ve bilimum konu sakinlerini
gunaydinlar hayirli cumalar herkese
niye herkes bi sabır çekiyo anlamadım :26:
gule gule kullan hediyelerini lilyum 85 resimler icin fazla bekletme
ellerine saglik kesene bereket nazap 85 herseyin gonlunuzce olmasini diliyorum
CİCİ sana sesleniyorum duy biziiiiii aartık açıklansın kim kimin katiliiiii dimi amaaa
hediye eline ulaşınca öğrenir herkes zaten
açıklanmasın bence