Peki bu başlığa hiç girmeyen, kalan 20 kişi en azından bi ses seda çıkarsaydı da vazgeçmediklerini bilseydik...
sanırım haklısın:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu başlığa hiç girmeyen, kalan 20 kişi en azından bi ses seda çıkarsaydı da vazgeçmediklerini bilseydik...
bencede ya cicişe söyleyelim ben hediyesindede değilim ama bi heyecan işte
Belki kimse vazgeçmemiştir sadece başlığa giremiolardır, boş yere suçlamış olmayalım da, keşke bi ses gelseydi, hediyesinde olduğumuzdan deil de onları da tanımış olurduk sohbet ederek
evettt bence deee ben kurbanımı tanımak istiyorum mesela ona göre daha hoşuna gidecek hediyeler alırdım kolaylık olurdu![]()
Bende o gereksiz düğmeyi neden buraya eklemişler diye düşünüp duruyordum
belki kimse vazgeçmemiştir sadece başlığa giremiolardır, boş yere suçlamış olmayalım da, keşke bi ses gelseydi, hediyesinde olduğumuzdan deil de onları da tanımış olurduk sohbet ederek
göndermezlerse hediye yapacak birşey yok.canları sağolsun
cicişde bişey yapamazki malesef girmiyolar herkese tek tek söledi ben sahidim aama malesef yok yaniii :44:
peki bu başlığa hiç girmeyen, kalan 20 kişi en azından bi ses seda çıkarsaydı da vazgeçmediklerini bilseydik...
off ya başım dönmu yok trendyol yok markofonu yok lımango eşımde benı sibelgo yapıcak az kaldı:)))
kafama uygun elbıse bulamadım kendıme yenı yılda dışarda kutlucaz ona uygun bışıler arıyorum normalde hurrem yesılı ıştyordum yenı yıla has olurmu yada ne renk tercıh etmelıyım:)) şöyle japon tarzı ıstıyorum bayılıyorum onların gıyım tarzlarına
cicişde bişey yapamazki malesef girmiyolar herkese tek tek söledi ben sahidim aama malesef yok yaniii :44:
ayyy cnm ne demek yaa sen sor ben tanıtayım kendımı bak pembe ve açık tonlarda bışı olmasın sevmem
şu japonların tarzına bende bayılıyorum gg de çok güzel şeyler var![]()
bilmiyokiii sölemicemkiiio zaman sen şahitsen ben kime çıktım söyle bakıyım![]()
burdan katilime sesleniyorum bana mesaj at canım pleaseMerak ediyorum seni yaaa
![]()