orası öyle zaten hep diyoruz ya uğramayanlar var inşallah hediyelerle ilgilide sorun çımaz![]()
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası öyle zaten hep diyoruz ya uğramayanlar var inşallah hediyelerle ilgilide sorun çımaz![]()
oyleyimdir:87:
biraz ozleteyim o zaman kendimi sIkIldInIz benden demek:44:
oyleyimdir:87:
biraz ozleteyim o zaman kendimi sIkIldInIz benden demek:44:
kızlar kargom geldi çok mutluyum huzunlendim gene ağlıyom bugün ne oldu bana ya tişörtünü istedim o kokuyor![]()
kızlar kargom geldi çok mutluyum huzunlendim gene ağlıyom bugün ne oldu bana ya tişörtünü istedim o kokuyor![]()
zaten artık gelmez seniz ayıpbenimdeeee haberim olsun
kız sadece mısıla kalmayız kaç hatunsunuz bişeyler yaparsınız hem evin altı kocişimin marketi ordanda araklarız bişeyler
Mısır patlatırız:122:
sagol bitanem valla böyle içtenyazman bile büyük moralbaşka şehirdeymişsin aynı şehirde olsak hem evde bakardım hem hastanede
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum nasılsınız?
canim benim cok mu ozledin onu....![]()
dört ay oldu nasıl özlemem gücüm kalmadı artık
slm kızlar ben geldim..
canım seninki nerde ki
doğuda askeri personel canım ,her gün görevler mesai uzamaları 2 kere niyetlendik görüşmeye birinde yol kapandı diğerinde dedemi yoğun bakıma kaldırdılar nasip olmadı