valla şekerim havadanmı sudanmı bilmem ama asıl dert bende oglum hasta ben girip oldum ve yarın ameliyat olucam![]()
yaa çok geçmiş olsun tatlım yaaa
ne ameliyatı hayırdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla şekerim havadanmı sudanmı bilmem ama asıl dert bende oglum hasta ben girip oldum ve yarın ameliyat olucam![]()
hosgeldin melezguzel
seni kacaaakk senii
Hoşbuldum tatlımmmİyiyimmm, biraz ders sıkıntısı var:)
Sen nasılsınnn![]()
dun aksam nihatla sivrisinek i dinliyordum aksamin konusu (cocukken ben..... sanirdim) bitanesi demiski ben mandalinayi portakalin yavrusu sanirdim o yuzden once annesini yiyiyordum ki mandalinayi yerken gormesin diye....koptum aklima kim geldi acaba???
Slmlar kızlarrr ben de geldimmmm çokk kısa bir süreliğineee
Okuldan kaçak girdim deeeNasılsınızzzz
![]()
dun aksam nihatla sivrisinek i dinliyordum aksamin konusu (cocukken ben..... sanirdim) bitanesi demiski ben mandalinayi portakalin yavrusu sanirdim o yuzden once annesini yiyiyordum ki mandalinayi yerken gormesin diye....koptum aklima kim geldi acaba???
Hoşbuldum şekerimmmm
Çok baydı valla 9dan beri dersten derse koşuyorum.
hadi caniiim sakin bende oyleydim demee![]()
azı dişleri çıkıyo ateş yapıyo oda bütün gece uyumadık şimdi uyududa biraz dinleniyo![]()
Hoşbuldum şekerimmmm
Çok baydı valla 9dan beri dersten derse koşuyorum.
yaaaahaha![]()
çokk iyi yaa
ama bende öle sanıyodum![]()
önemli bişeydegil canım tşk ederim burnumda et varda onu halletcez işallahyaa çok geçmiş olsun tatlım yaaa
ne ameliyatı hayırdır
kıyamam çok geçmiş olsun ikinize de.
önemli bişeydegil canım tşk ederim burnumda et varda onu halletcez işallah
sagol canım eee söyleyin bakalım hanginiz geliyosunuzzz rehakatçım kim![]()
bence bizi yakında bu topikten kovarlar ,sohbet bölümüne taşırlar
önemli bişeydegil canım tşk ederim burnumda et varda onu halletcez işallah
sagol canım eee söyleyin bakalım hanginiz geliyosunuzzz rehakatçım kim![]()
sagol canım aminzehra geçmiş olsun Allah acil şifa versin sanada kuzucuğunada
gelmeyen nolsun hasta kaprisi çekmeye hazır olben ben ben geliyorum
nasıl olıyım uykusuz yorgun hasta kısacası iç güveyinden halice![]()
Saol tatlımmm iyi diyelim iyi olalımİYİyiz canım sen nasılsın hala yükleyemedinmi msn sürümünü
buna koptummmm![]()
Sigortacılık okuyorum canım 4. sınıf. Bitecek inşallah aylarrr sonraaane okuyorsun tatlım sen ?
ama zaten hediyeler gelene kadar napicaz ki tabiki muhabbet dibine kadar![]()