flastan yeşiller parlak cıkmış ama alakası yok cok hoş bir yeşil her odanıza uyabilir "
..................Eki Görüntüle 1097940 Eki Görüntüle 1097941 işte fonlarıyla takım yepyeni hiçbir deformesi olmayan perde takımı ölcüleri yere kadar fiyat hepsine bir 110 diyorum
puma saat cocuk saatımı?
canım ben 26 yaşındayım kendime almıştım ama 14 yasında bir kızda takabilir yani yaşa ve çinsiyete göre takılacak bir saat deil bence herkes takabilir erkekte kızda ayrıca küçük bir saat deil yani büyük
hımm fıyat benı aşar ama genede sorucam fıyat nedır?
hayırlı satışlar130 demiştim ama 120 eden veririm ben 233 TL te aldim fişini gosterebilirim
Eki Görüntüle 1096923 kargo benden sadece 100 tl cok guzel bir cekim kalitesi var piyasa fiyatının yarısındanda ucuz
fotoraf makinesi 14.5 mp ve sadece 100 tl kargo bana ait 3 tane fotomakina oldugu için bunu satıyorum
bedavadan biraz pahalı 15 tl yaptım bu perdeyi kacırmayın klasik butun oturma odalarına olur
canım tül mü perde mi:9))sana foto atcaktım hala aklımda unutmadım merak etme zamanım olmadı bir de takımım takımlıktan çıktı yatağı duvara yapıştırdım canım takım kayboldu.Benim oğlan üstünüze afiyet yerinde durmuyo yatak odamız küçük beyimizin odası haline geldi:)))Belki de odama bebek perde takımı almalıyım bilemiyorum artıkın kızlar:))
Canim hatirlayamadim ne fotorafi atacaktin hangi takim bozuldu
canım o siyah trençkotun kemeri varmıydı. ne kadar kullandın bide onu merak ettim
ben onu beğendim fiyatı da uygun
Eki Görüntüle 1098071 ........................................................................ çok şık bir pantolon satışta 40 42 beden uyumlu
Eki Görüntüle 1098101 ve bu şık çanta sadece 20 tl
Karistirmisin canim ben atmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?