Eki Görüntüle 1094855 simbo şarjlı süpürge 30 tl olduuu
begenin yeterki yarın hemen ptt ile gönderirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1094855 simbo şarjlı süpürge 30 tl olduuu
ürün ptt kargo ile gönderilir hiçbir sorun yoktur sayılı kullanılmıştırSon fiyat süpürge 25 TL oldu
Eki Görüntüle 1096338 Eki Görüntüle 1096339 Eki Görüntüle 1096340 Eki Görüntüle 1096341 Eki Görüntüle 1096342 Eki Görüntüle 1096343 Eki Görüntüle 1096344 elbiseler 42 beden ve 1 kere giyilmiştir
Winx kriz çocuk yatak örtüsü satilmistir alan arkadaş iyi saglikli huzurlu günlerinde kullanir insallah
Canım yatak örtüsü geldi. Teşekkür ederim. Gönderdiğin hediyeler için ayrıca teşekkürler.
canım nasıl memnun kaldınmı yıkamana felan gerek yok yıkadım utuledım yolladım yani temiz temiz ser kızışına
[A
TTACH=CONFIG]1017241[/ATTACH] özel çeyiz evi yapımıdır bu çok güzel sarı nevresim 45 tl kaçıran bin pişman olur
tugbacım elinde neler kaldıysa birarada toparlarmısın, kaçırdığım şeyler varmış çok üzüldümşarjlı süpürge mesela..
takasa da uygunum...
neler var mesela daha koyacağın şeyler varmı, ev eşyası ıvır zıvır vs...ne varsa işte...bazen atıl durumda olan şeyler bile birinin işine yarayacak olabiliyor...
canım süpürgeyi bugun verdim ya cok ucuza hemde 25 ten verdim alıcı pazartesi parayı yatıracak bende kargolayacagımegerki vazgecerse sana haber veririm