YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

$baeyazzzzz.jpg $beyaz.jpg $beyazzzz.jpg $beyazzzz.jpg $beyazzzzzz.jpg $canta.jpg $foto.jpg $hadi.jpg Eki Görüntüle 1099219 Eki Görüntüle 1099220 $hadii.jpg Eki Görüntüle 1099222 Eki Görüntüle 1099223 Eki Görüntüle 1099224 $lila.jpg $lilaa.jpg $puma.jpg $pumaa.jpg $pumaaa.jpg $turuncu.jpg ürünlerde kargo bana aittir

canım ben 26 yaşındayım kendime almıştım ama 14 yasında bir kızda takabilir yani yaşa ve çinsiyete göre takılacak bir saat deil bence herkes takabilir erkekte kızda ayrıca küçük bir saat deil yani büyük :32:

hımm fıyat benı aşar ama genede sorucam fıyat nedır?:1:

canım o siyah trençkotun kemeri varmıydı. ne kadar kullandın bide onu merak ettim
ben onu beğendim fiyatı da uygun

Son düzenleme:
bedavadan biraz pahalı 15 tl yaptım bu perdeyi kacırmayın klasik butun oturma odalarına olur

canım tül mü perde mi:9))sana foto atcaktım hala aklımda unutmadım merak etme zamanım olmadı bir de takımım takımlıktan çıktı yatağı duvara yapıştırdım canım takım kayboldu.Benim oğlan üstünüze afiyet yerinde durmuyo yatak odamız küçük beyimizin odası haline geldi:)))Belki de odama bebek perde takımı almalıyım bilemiyorum artıkın kızlar:))

canım tül mü perde mi:9))sana foto atcaktım hala aklımda unutmadım merak etme zamanım olmadı bir de takımım takımlıktan çıktı yatağı duvara yapıştırdım canım takım kayboldu.Benim oğlan üstünüze afiyet yerinde durmuyo yatak odamız küçük beyimizin odası haline geldi:)))Belki de odama bebek perde takımı almalıyım bilemiyorum artıkın kızlar:))

Canim hatirlayamadim ne fotorafi atacaktin hangi takim bozuldu

Back