YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

tugbacım elinde neler kaldıysa birarada toparlarmısın, kaçırdığım şeyler varmış çok üzüldüm :( şarjlı süpürge mesela..:5:
takasa da uygunum...
neler var mesela daha koyacağın şeyler varmı, ev eşyası ıvır zıvır vs...ne varsa işte...bazen atıl durumda olan şeyler bile birinin işine yarayacak olabiliyor...

canım ı yarın evi bir karıstırayım bulurum birseyler

tugbacım elinde neler kaldıysa birarada toparlarmısın, kaçırdığım şeyler varmış çok üzüldüm :( şarjlı süpürge mesela..:5:
takasa da uygunum...
neler var mesela daha koyacağın şeyler varmı, ev eşyası ıvır zıvır vs...ne varsa işte...bazen atıl durumda olan şeyler bile birinin işine yarayacak olabiliyor...

canım samsung fotoraf makinesi düşünürmüsün

$foto.jpg kargo benden sadece 100 tl cok guzel bir cekim kalitesi var piyasa fiyatının yarısındanda ucuz

$puma.jpg $pumaa.jpg $pumaaa.jpg hem kızınız hem oglunuz vede siziniçin çok uygun bir saat 200 tl degerindeki puma kol saati sadece 130 tl den veriyorum sayılı kullandım garantisi felan herseyi duruyor hiçbir sorunu yok

bu ürünün boyu ne kadar acaba çok uzun değilse ilgileniyorum da.. dizde falansa kullanamam 168 boyum

canım boyunu bence kafaya takma terzide 2 dk işi olur bak ürün benim diye demiyorum gerçekten cok sık nasıl kaçırıyorlar anlamıyorum degerinin 6 da biri fiyatına benim aşırı cok siyahım oldugu için fazla kullanmadım sonrada kilo aldım kaldı öylece

$hadi.jpg $hadii.jpg işte fonlarıyla takım yepyeni hiçbir deformesi olmayan perde takımı ölcüleri yere kadar fiyat hepsine bir 120 diyorum

lacoste çanta
şarjlı süpürge
sarı nevresim
armine eşarp
ssiyah çizme
15 tl lik sarı pullu tül
lilalı perde
çocuk pike takımı
satılmıştır bilginize

$tttttttttttttttttt.jpg ........................................................................ çok şık bir pantolon satışta 40 42 beden uyumlu

Back