YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

aynen canım, fazla satış yok bende de...
bizim çok sevdiğimiz eşyalar kıyafetler başkaları için bazen değer arzetmeyebiliyor, beğenilmeyebiliyor....
hatta şaşıyorum bazen, çok sevdiğim bir eşyayı çok ucuza yazıyorum ama hiç dönüp bakan olmuyor :1:
neyse hayırlısı olsun bakalım...

Fiyatlarda yardimci olurum hanimlar...........

$kkkkkkkkk.jpg $kkkkkkkkkkkk.jpg $turuncu.jpg $SAM_7427.jpg $SAM_7428.jpg $SAM_7429.jpg $SAM_7430.jpg urunler 40 beden

Son düzenleme:
canm perdenin rengi beyaz mı yoksa kırık beyaz gibi mi bir de fonların kuması nasıl?
Canim kirik beyaz fonlarin kumasida valla tarif edemem ki yani kaliteli bir kumaş zaten bu foto da flaş patlamis arkadan isik vurmuş hoş cikmamis eğer ki alma yi düşünüyorsa iz daha net ve daha hoş çekilmiş fotolari var yukleyebilirim

:1: buyrun hanımlar perdenin uzaktan görünüşü tam rengi budur diğer resimde flastan ve arkaya ısık vurmasından dolayı renk fosforlu gibi cıkmıştı asıl rengi budur tam takım sadece 100 tl ilk alıyorum diyene verecegim

Elimde hic kullanilmamis braun epilator var kargo benden sadece bütünlük sadece 35 TL eden vermeyi düşünüyorum

Elimde hic kullanilmamis braun epilator var kargo benden sadece bügunluk sadece 35 TL eden vermeyi düşünüyorum

dün kargoyu aldım hemen inceleme fırsatı bulamadım akşam eve geçince denedim filan..malı çok güzel boyu konusunda bikaç kez sorduğum halde siz bana cevap vermemiştiniz boyu dizin çok altında tesettürlü birine daha uygunmuş kestiririm onda sorun yok diyelim. sol kolunun iç astarı(tamamen tesadüf eseri gördüm) kesilmiş. keşke satıştan önce onu söyleseydin
kısaca bu alışveriş beni memnun etmedi ama öyle giyincem
size hayırlı satışlar

Back