YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

canım ben ipeksaraya yakınım tabiki istediğin birsey olursa yardımcı olurum

ipek saray dedign neresi bilmiyorm canm hani takas yapacktk ya sarjlı süpürgn satılmadysa kayseri yakın kargoda az tutar seninkinide kardesime aldırırım diyodm ürün ekleyeckmısn

ipek saray dedign neresi bilmiyorm canm hani takas yapacktk ya sarjlı süpürgn satılmadysa kayseri yakın kargoda az tutar seninkinide kardesime aldırırım diyodm ürün ekleyeckmısn

tamam canım takas yapalım yakınız ablanla neye ihtiyacın var mesela ekleyim

Canm kayseride nerede oturuyosn ildeme yakinsa kardesm var benm orada takas yapack olursk kolay olurdu nevresm,takimini yada porseln takimi satmasn onlrla takas yapardm cocuk esyasi falan bisey yokmu canm mesela park yatafa ihtiyacm var

elimde birtanedaha kot etek var oda acıl mavi oda çok güzel almak istersen eklerim

nevresm takımın güzeldi mesele kızm var benim kzızma yugun biseylr olur park yatak arıyorm mutfak esyası olur simdilik kendime giyim düsünmüyorm mavi tüllü etegni begendm aynısı kardesmdede var taksa yapabilrsek belki onuda alırım tabi ildemem yakınsan kardesiminde cocugu var alması zor olmasn benimde işim düsüyo keyseriye geliyorm ama yaza gelirm anck olmzsa yazın görüsürz belki:1:

nevresm takımın güzeldi mesele kızm var benim kzızma yugun biseylr olur park yatak arıyorm mutfak esyası olur simdilik kendime giyim düsünmüyorm mavi tüllü etegni begendm aynısı kardesmdede var taksa yapabilrsek belki onuda alırım tabi ildemem yakınsan kardesiminde cocugu var alması zor olmasn benimde işim düsüyo keyseriye geliyorm ama yaza gelirm anck olmzsa yazın görüsürz belki:1:

canım ben sadece şarjlı süpürgyi takas yapabilirim diğerlerini takas yapmayı düşünmüyorum istediğin seyleri ancak satabilirim

tamam canm kız kardeşime soraym o alabilrse seninle irtibata gecerm sen yayınlamaya devam et takipteym

$sinbo-svc-3441-z.jpg simbo şarjlı süpürge 30 tl olduuu

Son düzenleme:
Back