YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

$SAM_7310.jpg $SAM_7311.jpg .............. $SAM_7312.jpg $SAM_7313.jpg $SAM_7314.jpg $SAM_7315.jpg cu ürünler 40 42 bedene göredir

yok canım sfır deil ama az kullandım bende bel fıtıgı oldugu için egilip cektiremedim takas yapabiliriz tabiki

Tşk ederim bende birinden aldm ama sorunlu bazen çekio bazen çekmio yazık oldu parama oyüzden sordm sıfırmı diye canm arızası varmı iyi ise çekimi sayfama bakabilrsin ben almak isterim😄olursa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tşk ederim bende birinden aldm ama sorunlu bazen çekio bazen çekmio yazık oldu parama oyüzden sordm sıfırmı diye canm arızası varmı iyi ise çekimi sayfama bakabilrsin ben almak isterim😄olursa

canım cekimi çok guzel baslıgı fırcalı dönerek cekiyor yanı hiç kıl felan bırakmıyor yerde ama senin urunlerine baktım hepside cok guzeller ama benim bedene uymazlar ben 42 kalıp buyuksa yoksa 44 gıyınıyorum ayakkabbıdada 40 no :26:

canım cekimi çok guzel baslıgı fırcalı dönerek cekiyor yanı hiç kıl felan bırakmıyor yerde ama senin urunlerine baktım hepside cok guzeller ama benim bedene uymazlar ben 42 kalıp buyuksa yoksa 44 gıyınıyorum ayakkabbıdada 40 no :26:

Canm uzun süre elektirik yoktu yazamadm😃bede 42 giyorum aama sen bak olmadı ben olabilcek bedenleri saöyleyim sana

Uzun etekler var düşünürsn birde canm

Back