canım ben seni ve tarzını çok beğeniyorum sende katılacakmısınHayirli olsun yeni yarisma simdiden
canım ben seni ve tarzını çok beğeniyorum sende katılacakmısın
Cesur cokturda kaçı sıtede Görüntülenmek ıster o sorun canımyok tam yüz olmazda sadece gözler olur. yada dudak resmi. ruj,dudak kalemmi. vs.
ayy sizde bana yardımcı olun. tam yüz olamayınca şeçenekler o kadar azalıyorki. tam yüz çekerim diyen cesur kaç kişi çıkar mesela.. bekliyorum kaç cesur yürek çıkacak diye:)
Ahanda o babayıgıt benım ama günlük makyajımı yaparımbaşka fikri olan varmı. yoksa anketi açacağım. sanırım tam yüz olayına katılan olmayacak. ben varım diyen çıkmadı hiç
benim de var,hatta bugün geldiler ama bence O okypete zaten bunun için bize zaman verecektir,bende katılmak istiyorum.katılalım hadiCok tesekkur ederim canim benim.kismet olursa katilmak isterim.bu ara misafirlerim var.onlar gidince katilabilirm ancak
tamam o zaman kızlar sadece göz yada dudak makyajına ne dersiniz? O okypete ?Cesur cokturda kaçı sıtede Görüntülenmek ıster o sorun canım
valla ben hepsine varım,ne derseniz o ama dudakta mesela ombre olabilir yada tek bir renk tonu seçilebilir ama olmaz değilmi tek renkDudakta ne varkı
Ruj kalem ha bırde aydınlatılır
Tüm makyaj olsun
canım benim katılalım valla,çakDedigin gibi yarisma baslayana kadar misafirler gider zaten.Katilalim canimcim seni mi kiricam.bohem tarz a katiliyomusun? bu yarismalar bagimlilik yapiyo yahu
Ben tek renk ruj sürmüyom mesela ıllakı bır ıkı renk karışacak en azvalla ben hepsine varım,ne derseniz o ama dudakta mesela ombre olabilir yada tek bir renk tonu seçilebilir ama olmaz değilmi tek renk
canım benim katılalım valla,çakgerçekten öyle yarışmalar bağımlılık yaratıyor ama boheme katılmayı düşünmüyorum canım