• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Yeni yaptırdığım mutfağım

Canim agiz tadiyla yemeklerini pisir :)
hayirli olsun.
mutfagin kac m2 yazabilirmisin? benimki 8m2 ve yaptirmayi dusunuyormda bir fikir olsun

hayırlı lssun kullanışlı görünüyor...

mutfağın güzelde,anlamadığım neden iki renkli yapıldıtek renk olsaydı dahada güzel olurdu..

canım çok hoş olmuş, güzel mutfağında keyifli anlar geçirirsin inşallah.. bu arada tezgahın üzerindeki kırmızılı baharatlıklarını nerden aldın acaba?

Güle güle kullanın mutfağınızı. Tezgahınız nedir öğrenebilirmiyim? Tezgahla birlikte mi 2300 Tl tuttu acaba ..

Son düzenleme:
çok ferah çok hoş güle güle kullan canım benim mutfagım çok küçük bende ilerde balkonu eklmeyi düşünüyorum ama balkonumda çok küçük:(

çok teşekkürler kızlar.imkanlar doğrultusunda bu kadar oldu.hayal ettiğim gibi olmadı ama napalım imkanlar bukadarına yetti.Allah olmayanlarada nasip etsin inşl.

canım çok hoş olmuş, güzel mutfağında keyifli anlar geçirirsin inşallah.. bu arada tezgahın üzerindeki kırmızılı baharatlıklarını nerden aldın acaba?

kusura bakmayın biraz geç gördüm soruları :) onları konyadan aldım canım.Murat züccaciye diye bir yerden :)daha devamları var ama yer müsait olmadığı için açmadım hepsini.kullanışlı yani bana göre :)

Güle güle kullanın mutfağınızı. Tezgahınız nedir öğrenebilirmiyim? Tezgahla birlikte mi 2300 Tl tuttu acaba ..

yok malesef tezgahla beraber değil :)))) keşke öyle olsa dimi.mermer o.ayrıca alıyoruz 450 tlye aldık onuda.ama dolaplar mekanizmalı yani böle kapatınca çarpmyor fren sistemli bir şey :) iyi oldu.

çok ferah çok hoş güle güle kullan canım benim mutfagım çok küçük bende ilerde balkonu eklmeyi düşünüyorum ama balkonumda çok küçük:(

benm balkonuda çok küçüktü.2.5 adım kadar biryerdi :)arayı açınca kapının kapladığı alanda sana kalıyor.bu eşşik olayı falan yani.ozaman bir nebze daha geniş görünüyor.

balkonu içe aldırınca mutfakta baya fark oluyomu? bnm balkonumda ufak ama içeriye aldırırsam mutfağa çok faydasının olucağını düşünüyorum. başka balkonumda yok kararsız kaldım. bu konuda ki fikirleriniz ve tecrübeleriniz neler? :6:

mutfak içeri alınınca 1 metre bile olsa baya fark oluyor kullanım alanımız büyüyor, balkonunuzu kullanmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim:)

mutfak içeri alınınca 1 metre bile olsa baya fark oluyor kullanım alanımız büyüyor, balkonunuzu kullanmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim:)

Canım açıkcası ben kapalı bi bayan olduğum için çok fazla balkona çıkmıyorum. yazın kahvaltı edelim falan desek o da rahat olmaz ufak biraz. balkon kare şeklinde 2adım kadar diyim ben sana. çamaşır sermek için en çok kullanıyorum ama onuda camın önüne makaralı sistem yaptırabilirim. bi çamaşır için ne gerek var. mutfağım küçük biraz. dolaplarımı yaptırcam hazır yaptırmışken balkonuda mı içeri aldırsam diye düşünüyorum mutfağım kare değil. dar uzun ama boyu biraz kısa fakat eni fena sayılmaz. balkonu içeri alırsam boyda uzar daha güzel olur diye düşünüyorum ama sonradan pişman olurmuyum acaba? :26:

Back
X