Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm halı royal dimi aynısından bende de var ama hiç kullanamadım sürekli tüğlenip yünleniyo en ufacık bi lekeyi belli ediyo benimde mutfağımdaydı kaldırmak zorunda kaldım sende de böyle problemler oldumu acaba ?
halı royal dır kesın çunku benım halımda aynısı
yahşi cazibe halısı bıle dıyolar bazı yerlerde dizide de aynı halı kullanıldıgı için ama ben o halıyı mutfak için degılde oturma odası için aldım koltuklarım kırmızı perdelerımız gri die inş kullanışlı çıkar
tamda benim beğendiğim renkler bu fayansları almayı düşünüyordum ama çok koyu gelir diye vazgeçtim ama dolap renkleri tam benim istediğim bakalım benim mutfak nasıl olacak tabi daha çok var ama olsun :) araştırıp fikir almak iyidir
mutfagin cok guzel olmus canim gule gule kullan. bende bi soruda buluna bilirmiyim sizin konunuzla alakasi yok ama mutfak dolaplarinin fiyatlari ortalama nekadar bende deistirmek istiyorumda..