- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.641
ah kızçem ya niye uymuyor ki öyle yeni mi doğum yaptın kaç aylık bebeğin :26:bence doy doya dinlenip uyumaya bakın önceden bende uyumazdım 3-4 saatlik uykuyla dolaşırdım şimdi onu bile arar oldum ayağımda uyuyo sabaha kadar bende koltuğun üzerinde oturur vaziyette o ayakta
çok mu sıkılmışm ne birden patlama yaşadım sankim
valla hayatı iyi olan bende hiç duymadım ya sevgilisi var anlaşamaz onu beğenmez ama yinede bırakmaz yada sevgilisi yoktur ondan yakınır sevgilisi vardır evlenemezD dertler bitmezzzz anamm kızlarrdaa
ama inşallah herkes istegine kavuşupp mutlu olurrr
tabi bukezde bu tam olmadı galiba digerini mi isteseydim başlarmemnuniyetsz insanoglu
benimki daha 1,5 aylık kolik ağlama krizine giriyo morarıyo kusacak gibi oluyo ağlamaktan mecburen indirmiyorum ayakta uyuyo işte bikaç saat yoksa tüm gün uyumuyo gündüz kayınvalimin ayağında gece bende çok zor gazlı bebek annesi olmak daha 23 yaşındayım benim yaşımdakiler chat yapıyo geziyo ben bebek sallıyomama benim bebiş de büyüyecek erkenden anne olmanın avantajlarını yaşiicam rahat rahat gezicem tozucaam nasılda kandırıyorum dimi kendimi umut dünyası işte
bitmez kızçem bitmezzzvalla hayatı iyi olan bende hiç duymadım ya sevgilisi var anlaşamaz onu beğenmez ama yinede bırakmaz yada sevgilisi yoktur ondan yakınır sevgilisi vardır evlenemezD dertler bitmezzzz anamm kızlarrdaa
bizde böyle bundan böyle kıızzzııımmoynuceksin topik sahibesi seniii
benimki daha 1,5 aylık kolik ağlama krizine giriyo morarıyo kusacak gibi oluyo ağlamaktan mecburen indirmiyorum ayakta uyuyo işte bikaç saat yoksa tüm gün uyumuyo gündüz kayınvalimin ayağında gece bende çok zor gazlı bebek annesi olmak daha 23 yaşındayım benim yaşımdakiler chat yapıyo geziyo ben bebek sallıyomama benim bebiş de büyüyecek erkenden anne olmanın avantajlarını yaşiicam rahat rahat gezicem tozucaam nasılda kandırıyorum dimi kendimi umut dünyası işte
amiiin amiimnn inşallah herkes mutlu olsunnn yuva kursunnn bebişi olsunnn bu saate uyumasın bide üstüne tam olsunnn
.............................:2:...............................
dediğin gibi mutlaka avantajlrı dejavantajları var biz evlenmedikte ne oldu bak evlenelim diye bekliyozsen yeni mi evlendin Allah bağışlasın bebeğini..
ama annem hep derdi ki o kadar eziyeti çekip sizin o bakışınızı gülüşünüzü görüp herşeyi unuturdum aynen sinirleniyorum ağlıyo diye ben kızıyorum o gülüyo yelkenler foraaa
Bebiş kısmına niye katılmıyon bakıyım sen ıbn bebiş kısmına katılmıyorum.almayım alana mani olmayayım
ben mutlu olayım.nefes aldıgımı hissedeyim.dogru şeyler yapayım bide şu okulu bitireyim şehrimde kalayım yeter .hmm bideeeee mucizem gelsn artık
Bursalıyım 23 yaşındayım okuyorum bu yıl okulum bitçek işte.7 yıllık bir ilişkim var hala nezaman evlenceğimiz belli değil ama öle 7 yıl dediğime bakma çok güllük gülistanlık bi ilişki değil seviyoruz sadece birbirimizi o yürütüyor herhalde ilişkiyi yoksa ikimizinde birbirimizin sevmediği huylarımız var .. siz nerelerdensiniz sizde bahsedin bakem
oyy işte anne olmak böyle bir duygu kızçem ya Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu..
Bebiş kısmına niye katılmıyon bakıyım sen ı
oyy işte anne olmak böyle bir duygu kızçem ya Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu..
Bebiş kısmına niye katılmıyon bakıyım sen ı
şey şey ben şaka yapım dedim dide:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Çok yaşayalım tez geberelim diyomuşummmmmçok yaşayalım :13:
Bursalıyım 23 yaşındayım okuyorum bu yıl okulum bitçek işte.7 yıllık bir ilişkim var hala nezaman evlenceğimiz belli değil ama öle 7 yıl dediğime bakma çok güllük gülistanlık bi ilişki değil seviyoruz sadece birbirimizi o yürütüyor herhalde ilişkiyi yoksa ikimizinde birbirimizin sevmediği huylarımız var .. siz nerelerdensiniz sizde bahsedin bakem