Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bence doy doya dinlenip uyumaya bakın önceden bende uyumazdım 3-4 saatlik uykuyla dolaşırdım şimdi onu bile arar oldum ayağımda uyuyo sabaha kadar bende koltuğun üzerinde oturur vaziyette o ayakta
ah kızçem ya niye uymuyor ki öyle yeni mi doğum yaptın kaç aylık bebeğin :26:

çok mu sıkılmışm ne birden patlama yaşadım sankim

ben ben gittim ya ondan bu kadar sıkıldn demi hep benim yüzümdennnnn

valla hayatı iyi olan bende hiç duymadım ya sevgilisi var anlaşamaz onu beğenmez ama yinede bırakmaz yada sevgilisi yoktur ondan yakınır sevgilisi vardır evlenemez D dertler bitmezzzz anamm kızlarrdaa

ama inşallah herkes istegine kavuşupp mutlu olurrr
tabi bukezde bu tam olmadı galiba digerini mi isteseydim başlar memnuniyetsz insanoglu

benimki daha 1,5 aylık kolik ağlama krizine giriyo morarıyo kusacak gibi oluyo ağlamaktan mecburen indirmiyorum ayakta uyuyo işte bikaç saat yoksa tüm gün uyumuyo gündüz kayınvalimin ayağında gece bende çok zor gazlı bebek annesi olmak daha 23 yaşındayım benim yaşımdakiler chat yapıyo geziyo ben bebek sallıyom ama benim bebiş de büyüyecek erkenden anne olmanın avantajlarını yaşiicam rahat rahat gezicem tozucaam nasılda kandırıyorum dimi kendimi umut dünyası işte

nedenn kii hepsi biyere kdr.oda büyücek bikaç aya geçer herhlde bu sorunları.sonra o cook mutlu edecek anne diyerek yürümeyi ögrenerekk şebeklikleriylee..böyle umut etumarım bu uykusuzluklaraaa emeklere karşılık vefalı bi evlat olur size

valla hayatı iyi olan bende hiç duymadım ya sevgilisi var anlaşamaz onu beğenmez ama yinede bırakmaz yada sevgilisi yoktur ondan yakınır sevgilisi vardır evlenemez D dertler bitmezzzz anamm kızlarrdaa
bitmez kızçem bitmezzz kendinden bahset bakem bir bize :44:
bizde böyle bundan böyle kıızzzııımm oynuceksin topik sahibesi seniii

ben küstüm senlen tamam mı

ah kızçem ya üzülme .. aman bebeğine çok dikkat et gerekirse uykusuz kalda olsun peki bu bebeğin babası hiç yardımcı olmuyor mu yahu sana (

dediğin gibi mutlaka avantajlrı dejavantajları var biz evlenmedikte ne oldu bak evlenelim diye bekliyoz sen yeni mi evlendin Allah bağışlasın bebeğini..

ama annem hep derdi ki o kadar eziyeti çekip sizin o bakışınızı gülüşünüzü görüp herşeyi unuturdum aynen sinirleniyorum ağlıyo diye ben kızıyorum o gülüyo yelkenler foraaa

amiiin amiimnn inşallah herkes mutlu olsunnn yuva kursunnn bebişi olsunnn bu saate uyumasın bide üstüne tam olsunnn

bn bebiş kısmına katılmıyorum.almayım alana mani olmayayım

ben mutlu olayım.nefes aldıgımı hissedeyim.dogru şeyler yapayım bide şu okulu bitireyim şehrimde kalayım yeter .hmm bideeeee mucizem gelsn artık

dediğin gibi mutlaka avantajlrı dejavantajları var biz evlenmedikte ne oldu bak evlenelim diye bekliyoz sen yeni mi evlendin Allah bağışlasın bebeğini..

tşk canım darısı başına 2 senelik evliyim hatta nisanda 2 bitiyo aslında düşünmüyodum çalışıyodum kazaya kurban gittim yada ben öyle biliyorum

:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:

niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?niye küstün?neden küstün?

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bursalıyım 23 yaşındayım okuyorum bu yıl okulum bitçek işte.7 yıllık bir ilişkim var hala nezaman evlenceğimiz belli değil ama öle 7 yıl dediğime bakma çok güllük gülistanlık bi ilişki değil seviyoruz sadece birbirimizi o yürütüyor herhalde ilişkiyi yoksa ikimizinde birbirimizin sevmediği huylarımız var .. siz nerelerdensiniz sizde bahsedin bakem

ama annem hep derdi ki o kadar eziyeti çekip sizin o bakışınızı gülüşünüzü görüp herşeyi unuturdum aynen sinirleniyorum ağlıyo diye ben kızıyorum o gülüyo yelkenler foraaa

oyy işte anne olmak böyle bir duygu kızçem ya Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu..
Bebiş kısmına niye katılmıyon bakıyım sen ı

ahh ahh 7 yıll he 2007 he siiznde?

bitirmeyin sakın

pişmn olursunuz

oyy işte anne olmak böyle bir duygu kızçem ya Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu..

ya bebek sevilmezmiii uyumasada sevilirr oo dünya tatlısıı o muhteşemm bişey mucize yaa başka birşey değilll..sen eşin ve minik bebkk tek vucut oluyosunuz artıkk.. ben hem evleneyim hemde bebk yapmak istiyorum

benim kuçük fasulyem 'e bi dolu yorum yaptım 1 tane cvp vermedi küstüm

yahu ben bi büyüyeyimde sonra onu büyütürüm
ayrıca ne vuruon ki acıdı

şey şey ben şaka yapım dedim dide nasılda üzülürmüş oy kıyamammmmm
çok yaşayalım :13:
Çok yaşayalım tez geberelim diyomuşummmmm

Vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 7 yıl mı o neyyyyyyyy 7 yıl dedi kız beya 7 yıl eclipse duy diyorum sana
niye bu kadar uzattınız niye söz nişan yok kızçem ya
hangi bölüm okuyorsun ismin ney bu arada kızçem :26:
bende özlem konyalıyım 20 yaşındayımm 1 yıllık bir ilişkim var benimde
okumuyorum çalışmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…