- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.621
birtanemmmmmm canım kızçem benim geldim geldimmmm oy oy oy bensiz sıkılmış mı buralarda benim balım hııı
alla alla yaaa bekledik okdr
merhaba kızçemm iyi geceler hoşgeldin beyaaaaaaa :82:merhabaaa iyi geceler arkadaşlar bende yeniyim burada ve bu topik süpperr olmuş =)
sıkıldım
merhabaaa iyi geceler arkadaşlar bende yeniyim burada ve bu topik süpperr olmuş =)
merhaba kızçemm iyi geceler hoşgeldin beyaaaaaaa :82:
oy oy oy oy ama ama artık sıkılmaz benim balım dimi bak ben geldim kızçesi geldiiiii :82:
evet kurulum özlemcime ait tasarımı birlkte yaptık ortaya böyle bitopik cıktı.gelenler gelmeyenlere haber versin topigimis dolsun tassın
haber vermeyenleri haber verenler uyarsın
evet kurulum özlemcime ait tasarımı birlkte yaptık ortaya böyle bitopik cıktı.gelenler gelmeyenlere haber versin topigimis dolsun tassın
haber vermeyenleri haber verenler uyarsın
duyuralımmm ozamann cümle alemeee kalkınnn uleynnnnbu saatte uyumayayın hadi bu topiğee
dolsun taşşın vallaaa
diğer kızlardan daha ses soluk yok çok kızdım onlara çok:147:
kızçem benim bundan sonra gelenlerle sende ilgileneceksin ona göree hee damam mı diyomm :103:
mrb kızlar bende yeniyimşuan bebeğimi ayağımda sallıyorum uyuya kalmamak için nete girdim topiği gördüm hoş olmuş
meleklerim baana ne söyledi baaakk
Canım senin kalbinde bir soru var.
CEvabı;
EVET canım...
Bu iş senin için hayırlı ve geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ayrıca sen bir ışık işçisisin.
Amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışık getirmek...
Bunu yapmalısın canım.
dogru yoldayım inanıyorummm
duyuralımmm ozamann cümle alemeee kalkınnn uleynnnnbu saatte uyumayayın hadi bu topiğee
acaba bizde bebeğimizi salladğımız günleri görebilecekmiyiz ? en azından ben kendi adıma konuşayımm
ah ah asıl ben görecekmiyim o günleriiiiiacaba bizde bebeğimizi salladğımız günleri görebilecekmiyiz ? en azından ben kendi adıma konuşayımm
vallahi geliyollar tadına bakıp yarım bırakıyolar.heryeri dagıtıolar bidaha ugramıyollar ayıp yapıyollar.bizde burda geyikçiyiz bi yerde yanlız kalmk istemeyoz dikkat edecek yeni girenler okdr !
tabiside ben nefes almaya başladım kızaaamm.gece gece bi enerji geldi.uykum da geldi de ınu enerjiye ceviriorm bakma
ayrıcana gelenler benden gidenler senden sorulur.giren cıkamıcek burdan okadar
bi gelip bi gelmemek yok .disiplin lazım buraya
bence doy doya dinlenip uyumaya bakın önceden bende uyumazdım 3-4 saatlik uykuyla dolaşırdım şimdi onu bile arar oldum ayağımda uyuyo sabaha kadar bende koltuğun üzerinde oturur vaziyette o ayakta
yahuu herkesn ayrı derdi var haa..biride gelsin hayatımm mikemmel desindeböyle kalıp sonra alkışlayıp .sonra bizim neden böyle deyip üzülelim.kınayalımmmsonra umut dolalım bu böyle sürsün sonra sevdiçeimizle mutlu olalım mutlu sonn :123:kınadıgını yaşamadan ölmez ya insan bizde iyi olanları kınayalım
ah ah asıl ben görecekmiyim o günleriiiii
aynen kızçem ya geliyorlar tadında bırakıyorlar gidiyorlarolacak şey mi buu onlar yarın gelecek ama gösterecem ben onlara
istemioz tabiiiiii
aynen bende kızçem ya birde sevdiceğimle konuştum ya kendime geldim
ama ama sen bana zor görevi vermişiin ben oynamıom