Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

merhabaaa iyi geceler arkadaşlar bende yeniyim burada ve bu topik süpperr olmuş =)

evet kurulum özlemcime ait tasarımı birlkte yaptık ortaya böyle bitopik cıktı.gelenler gelmeyenlere haber versin topigimis dolsun tassın :nazar::KK42::KK53:

haber vermeyenleri haber verenler uyarsın :KK47::KK52:

evet kurulum özlemcime ait tasarımı birlkte yaptık ortaya böyle bitopik cıktı.gelenler gelmeyenlere haber versin topigimis dolsun tassın :nazar::KK42::KK53:

haber vermeyenleri haber verenler uyarsın :KK47::KK52:

dolsun taşşın vallaaa :KK24:
diğer kızlardan daha ses soluk yok çok kızdım onlara çok :KK19: :KK19: :147:
kızçem benim bundan sonra gelenlerle sende ilgileneceksin ona göree hee damam mı diyomm :103:

meleklerim baana ne söyledi baaakk

Canım senin kalbinde bir soru var.
CEvabı;
EVET canım...
Bu iş senin için hayırlı ve geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ayrıca sen bir ışık işçisisin.
Amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışık getirmek...
Bunu yapmalısın canım.

dogru yoldayım inanıyorummm :KK55:

duyuralımmm ozamann cümle alemeee kalkınnn uleynnnn :KK70::KK70::KK70: bu saatte uyumayayın hadi bu topiğee:p:p

vallahi geliyollar tadına bakıp yarım bırakıyolar.heryeri dagıtıolar bidaha ugramıyollar ayıp yapıyollar.bizde burda geyikçiyiz bi yerde yanlız kalmk istemeyoz dikkat edecek yeni girenler okdr !:KK47::KK53:
dolsun taşşın vallaaa :KK24:
diğer kızlardan daha ses soluk yok çok kızdım onlara çok :KK19: :KK19: :147:
kızçem benim bundan sonra gelenlerle sende ilgileneceksin ona göree hee damam mı diyomm :103:

:KK42: tabiside ben nefes almaya başladım kızaaamm.gece gece bi enerji geldi.uykum da geldi de ınu enerjiye ceviriorm bakma :KK51:

ayrıcana gelenler benden gidenler senden sorulur.giren cıkamıcek burdan okadar :KK47::KK4::KK57:

bi gelip bi gelmemek yok .disiplin lazım buraya En Büyük KK

mrb kızlar bende yeniyim :KK70: şuan bebeğimi ayağımda sallıyorum uyuya kalmamak için nete girdim topiği gördüm hoş olmuş :KK70:

amanın senin bebik uyumadı mı daha görüyon mu afacanı annesinide uykusuz bırakmışş :KK16: hoşgeldin kızçemmmm :103:
meleklerim baana ne söyledi baaakk

Canım senin kalbinde bir soru var.
CEvabı;
EVET canım...
Bu iş senin için hayırlı ve geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ayrıca sen bir ışık işçisisin.
Amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışık getirmek...
Bunu yapmalısın canım.

dogru yoldayım inanıyorummm :KK55:

ayy valla ne güzelde çıkmış kızçem ya bende mi bir kez daha bakıtsam tabi doğru yoldasın :44:
duyuralımmm ozamann cümle alemeee kalkınnn uleynnnn :KK70::KK70::KK70: bu saatte uyumayayın hadi bu topiğee:p:p

kalkın kalkın :KK1: kızçem biz zaten baya bir ilerlettik de işte diğer kızçelerimiz fos çıktırlar hepsi fosur fosur uyur beya :KK1:

acaba bizde bebeğimizi salladğımız günleri görebilecekmiyiz ? en azından ben kendi adıma konuşayımm :KK70::KK70:

yahuu herkesn ayrı derdi var haa..biride gelsin hayatımm mikemmel desinde :KK53:böyle kalıp sonra :KK9:alkışlayıp .sonra :KK14:bizim neden böyle deyip üzülelim.kınayalımmmsonra umut dolalım :KK16:bu böyle sürsün sonra sevdiçeimizle mutlu olalım:KK19:mutlu sonn :123:kınadıgını yaşamadan ölmez ya insan bizde iyi olanları kınayalım :KK34::KK76::KK33:

bence doy doya dinlenip uyumaya bakın önceden bende uyumazdım 3-4 saatlik uykuyla dolaşırdım şimdi onu bile arar oldum ayağımda uyuyo sabaha kadar bende koltuğun üzerinde oturur vaziyette o ayakta :KK43:

acaba bizde bebeğimizi salladğımız günleri görebilecekmiyiz ? en azından ben kendi adıma konuşayımm :KK70::KK70:
ah ah asıl ben görecekmiyim o günleriiiii :KK53:
vallahi geliyollar tadına bakıp yarım bırakıyolar.heryeri dagıtıolar bidaha ugramıyollar ayıp yapıyollar.bizde burda geyikçiyiz bi yerde yanlız kalmk istemeyoz dikkat edecek yeni girenler okdr !:KK47::KK53:

:KK42: tabiside ben nefes almaya başladım kızaaamm.gece gece bi enerji geldi.uykum da geldi de ınu enerjiye ceviriorm bakma :KK51:

ayrıcana gelenler benden gidenler senden sorulur.giren cıkamıcek burdan okadar :KK47::KK4::KK57:

bi gelip bi gelmemek yok .disiplin lazım buraya En Büyük KK

aynen kızçem ya geliyorlar tadında bırakıyorlar gidiyorlar :KK14: olacak şey mi buu onlar yarın gelecek ama gösterecem ben onlara :KK47: En Büyük KK
istemioz tabiiiiii :KK53:
aynen bende kızçem ya birde sevdiceğimle konuştum ya kendime geldim :KK17:
:KK19: :KK19: ama ama sen bana zor görevi vermişiin ben oynamıom :KK1:

bence doy doya dinlenip uyumaya bakın önceden bende uyumazdım 3-4 saatlik uykuyla dolaşırdım şimdi onu bile arar oldum ayağımda uyuyo sabaha kadar bende koltuğun üzerinde oturur vaziyette o ayakta :KK43:

ilk zamanlar öyle alıştrmamak gerek dimi?

yani benm kuzenin bebegini beşiginde biberonuyla bırakıolardı o uyuodu öylece.öylede alıştı yani .yoksa cok zordur.babada bakıp yardım etmiosa ztn sinirlenirdm bn :KK4:

yahuu herkesn ayrı derdi var haa..biride gelsin hayatımm mikemmel desinde :KK53:böyle kalıp sonra :KK9:alkışlayıp .sonra :KK14:bizim neden böyle deyip üzülelim.kınayalımmmsonra umut dolalım :KK16:bu böyle sürsün sonra sevdiçeimizle mutlu olalım:KK19:mutlu sonn :123:kınadıgını yaşamadan ölmez ya insan bizde iyi olanları kınayalım :KK34::KK76::KK33:

valla hayatı iyi olan bende hiç duymadım ya sevgilisi var anlaşamaz onu beğenmez ama yinede bırakmaz yada sevgilisi yoktur ondan yakınır sevgilisi vardır evlenemez :KK70:D:KK70::KK70: dertler bitmezzzz anamm kızlarrdaa :KK70::KK70::KK70:

ah ah asıl ben görecekmiyim o günleriiiii :KK53:

aynen kızçem ya geliyorlar tadında bırakıyorlar gidiyorlar :KK14: olacak şey mi buu onlar yarın gelecek ama gösterecem ben onlara :KK47: En Büyük KK
istemioz tabiiiiii :KK53:
aynen bende kızçem ya birde sevdiceğimle konuştum ya kendime geldim :KK17:
:KK19: :KK19: ama ama sen bana zor görevi vermişiin ben oynamıom :KK1:

bizde böyle bundan böyle kıızzzııımm :KK22:oynuceksin topik sahibesi seniii :KK19::KK54:

X