- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.601
oh oh şarkı 10 numaraaaaaaaa
sizin o konu ne oldu balım ya bir değişiklik var mı :26:
deniyom deniyom hata oluştu diyo kızçemmmmmm :117:
ayrıntıları yazıyorum ozmn.şimdi nerden okuyucagını biliosun
ah be ahhhhhhhhhhhhhhhh döktür kızçemmm kim tutar seni...... :103:Yine aynı hikaye, birileri rastlıyor birilerineGözlerde, dillerde hayaletler öpüşürken bile yanlız değillerAşka düşmek isterdim hemen şimdiKesip baştan yaratmak kendimiBiraz benziyorsun sevdiğim adamaSana verdiğim ümitleri beğendin mi
Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim
Ne duymak istiyorsan onu söyleyeyimSen büyülenmiş gibi bakarsın gözlerimeKolayına kaçanlardan olalım mı senceÇivi çiviyi söker mi yoksa iter mi derine Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerimYol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim Ona mühürlü bedenimOnu özlüyor ellerim..!
ah be ahhhhhhhhhhhhhhhh döktür kızçemmm kim tutar seni...... :103:
onu özlüyor ellerim falanda ellerim de bilmiyo ne istedigini.ögrencez zamanla yahuu..herşeyin ilaçı zaman dememişler mii..
Farklıyım sananı herkesten
Çıkamayıp kalanı ben merkezden çok sıkıldım yine ah kaç kezden
Eh deyiverdim benoy oy şarkıya bakk iki döktüreydik eyiydi amma
öyle öyle de :82: fazla ilaç bünyeye zarar demişler
umut ege kızçemmmmmmmmmmm
gel gel uzaktan bakma beya
kalktım kızçemmmmmmmmm kaşıkları getir uleynnnnnn tutmayın benieh hadi kalk ne duruyorruuss
bnde ona yazıcaktımm tam
umutege
nasıllsıınn.biz iyiyiz gelseneuzaklarda kaldın olmaz
tam dozunda kullncam ben.yokluguda öldürebilir kızçem öyle deil mii ..
umut ege kızçemmmmmmmmmmm
gel gel uzaktan bakma beya
kalktım kızçemmmmmmmmm kaşıkları getir uleynnnnnn tutmayın beni
hehe kalp kalbe karşı derlermişdiğer kızçelerde hep gitti balım görüyon mu şunların yaptıklarını
aynen öyle kızçemmmm dat diri diri diri diri kardan beyazımmmm tey tey:118:
kalppkalbe karşı derlerr sendeeeee düşündüünn müüü
sıkıldık die gelirler sonra biz yüz vermeyelim utanmazlar.hıh
kızçem benimki aradıda gelecem ben
gelmessen sana küserim