Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Yine aynı hikaye, birileri rastlıyor birilerineGözlerde, dillerde hayaletler öpüşürken bile yanlız değillerAşka düşmek isterdim hemen şimdiKesip baştan yaratmak kendimiBiraz benziyorsun sevdiğim adamaSana verdiğim ümitleri beğendin mi
Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim
Ne duymak istiyorsan onu söyleyeyim
Sen büyülenmiş gibi bakarsın gözlerimeKolayına kaçanlardan olalım mı senceÇivi çiviyi söker mi yoksa iter mi derine Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerimYol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim Ona mühürlü bedenimOnu özlüyor ellerim..!

ah be ahhhhhhhhhhhhhhhh döktür kızçemmm kim tutar seni...... :103:

Farklıyım sananı herkesten
Çıkamayıp kalanı ben merkezden çok sıkıldım yine ah kaç kezden
Eh deyiverdim ben oy oy şarkıya bakk iki döktüreydik eyiydi amma

eh hadi kalk ne duruyorruuss
kalktım kızçemmmmmmmmm kaşıkları getir uleynnnnnn tutmayın beni
bnde ona yazıcaktımm tam

umutege

nasıllsıınn.biz iyiyiz gelsene uzaklarda kaldın olmaz

hehe kalp kalbe karşı derlermiş diğer kızçelerde hep gitti balım görüyon mu şunların yaptıklarını

tam dozunda kullncam ben.yokluguda öldürebilir kızçem öyle deil mii ..

aynen öyle kızçemmmm dat diri diri diri diri kardan beyazımmmm tey tey :118:

umut ege kızçemmmmmmmmmmm
gel gel uzaktan bakma beya

kalppkalbe karşı derlerr sendeeeee düşündüünn müüü
sıkıldık die gelirler sonra biz yüz vermeyelim utanmazlar.hıh

leynnnnnnnnnnnnn geldim diyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
duy beniii duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim ki çok lafa tuttu yaf sonunda uyuttumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…