- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.661
ahh ahh 7 yıll he 2007 he siiznde?
bitirmeyin sakın
pişmn olursunuz
ahh yaraa tuz bastımm...anlat bakimmm çok merak ettim eğer özel değilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitirmeyin sakın
pişmn olursunuz
şey şey ben şaka yapım dedim dide nasılda üzülürmüş oy kıyamammmmm
Çok yaşayalım tez geberelim diyomuşummmmm
Vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 7 yıl mı o neyyyyyyyy 7 yıl dedi kız beya 7 yıl eclipse duy diyorum sana
niye bu kadar uzattınız niye söz nişan yok kızçem ya
hangi bölüm okuyorsun ismin ney bu arada kızçem :26:
bende özlem konyalıyım 20 yaşındayımm 1 yıllık bir ilişkim var benimde
okumuyorum çalışmıyorumm
bitirmeyin sakın
pişmn olursunuz
ahh yaraa tuz bastımm...anlat bakimmm çok merak ettim eğer özel değilse
benim kuçük fasulyem 'e bi dolu yorum yaptım 1 tane cvp vermedi küstüm
yahu ben bi büyüyeyimde sonra onu büyütürüm
ayrıca ne vuruon ki acıdı
doğru söylüyosun pişmanlık kesinlikle olur benim bi arkadaşım 7 yıllık berabirliğinde ayrıldı barıştı bazen kavga bazen gürültü başka birisiyle denemişliği bile oldu ayrıldığı süre içinde ama yapamadı salya sümük geri döndü sonra nişanlandı 3 yılda öyle bekledi nişan attı barıştı derken evlendi şuanda çok mutlu
kızcağız hangimize yetişeceğini şaşırdı magdur görelim onuda küsme kız kızaa
ay kıyamam çok mu acıdı gel gel hadi gelde öpüyüm geçsin :26:
doğru söylüyosun pişmanlık kesinlikle olur benim bi arkadaşım 7 yıllık berabirliğinde ayrıldı barıştı bazen kavga bazen gürültü başka birisiyle denemişliği bile oldu ayrıldığı süre içinde ama yapamadı salya sümük geri döndü sonra nişanlandı 3 yılda öyle bekledi nişan attı barıştı derken evlendi şuanda çok mutlu
benim kuçük fasulyem 'e bi dolu yorum yaptım 1 tane cvp vermedi küstüm
yahu ben bi büyüyeyimde sonra onu büyütürüm
ayrıca ne vuruon ki acıdı
bebeğim küsmee ben daha yeniyim ya yazarken kaçırdıklarımı dönüp okuyorum bazılarını gözden kaçırıyorum yoksa takip etmeyi bilmiyomuyum
yegen diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay su an gülmekten gözümden yaş geldi o derece fenayımmanlatmakk cok geride kaldı yegenn ..
ama vallahi deger kıymet bilin he.vallahi
ismim aysun memnun oldum kızçeler..ya ben hala okuyorum bu yıl bittiyor inşallah erkek arkadaşımda askerden yeni geldi iş arıyor =( düzenini oturttuktan sonra olcak inşallah bişeyler tek temennim o..
duydum duydum
oluyo yani..olabilir yanii.hani umut var yani
anlamadınız bu yorumdan bişi sanırım.ama amin deyin
yegen diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay su an gülmekten gözümden yaş geldi o derece fenayımm
bak bak hemende kızçemi çalarmış seni hırkız iyi iyi aysun kızçem neyseki askerliği çıkarmış aradan
7 yıl didi kızçem ya 7 yıl vaş
yegen diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay su an gülmekten gözümden yaş geldi o derece fenayımm
bak bak hemende kızçemi çalarmış seni hırkız iyi iyi aysun kızçem neyseki askerliği çıkarmış aradan
7 yıl didi kızçem ya 7 yıl vaş
geliyor öpücüğünn kızçem hemde yanaktann oh :))öp hadi öp öp öp
olmayacak bişi degil.kıymetini bilemeyenler utansın :yaniben:
gülmekten fenalık geçirmede daha gece uzun.:76:
bana kızçe kelimesi hiç yabancı değildir arasıra kullanırım da ondan yazdım macırlık var mı sizde ben macırımda
bana kızçe kelimesi hiç yabancı değildir arasıra kullanırım da ondan yazdım macırlık var mı sizde ben macırımda
[video=youtube;_Cm1aJQTsjU]http://www.youtube.com/watch?v=_Cm1aJQTsjU[/video]
...
geliyor öpücüğünn kızçem hemde yanaktann oh :))
valla hala gülüyorum haa allah seni napmasın kızçemm
bak yegennn 7 yıl nedir bilin mi sen çok mu havalı oldu ne :82: