Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

şey şey ben şaka yapım dedim dide :KK66: :KK66: :KK1: :KK1: :KK9: :KK9: :KK53: nasılda üzülürmüş oy kıyamammmmm :KK19:

Çok yaşayalım tez geberelim diyomuşummmmm :KK53:

Vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 7 yıl mı o neyyyyyyyy 7 yıl dedi kız beya 7 yıl eclipse duy diyorum sana :KK53: :KK58: :KK58:
niye bu kadar uzattınız niye söz nişan yok kızçem ya :KK31:
hangi bölüm okuyorsun ismin ney bu arada kızçem :26:
bende özlem konyalıyım 20 yaşındayımm 1 yıllık bir ilişkim var benimde :KK17:
okumuyorum çalışmıyorumm :KK14:

duydum duydum :KK43:

ahh ahh 7 yıll he 2007 he siiznde? :KK14:

bitirmeyin sakın :KK20:

pişmn olursunuz :KK5::KK43:

doğru söylüyosun pişmanlık kesinlikle olur benim bi arkadaşım 7 yıllık berabirliğinde ayrıldı barıştı bazen kavga bazen gürültü başka birisiyle denemişliği bile oldu ayrıldığı süre içinde ama yapamadı salya sümük geri döndü sonra nişanlandı 3 yılda öyle bekledi nişan attı barıştı derken evlendi şuanda çok mutlu :KK70:

ismim aysun memnun oldum kızçeler..ya ben hala okuyorum bu yıl bittiyor inşallah erkek arkadaşımda askerden yeni geldi iş arıyor =( düzenini oturttuktan sonra olcak inşallah bişeyler tek temennim o..

benim kuçük fasulyem 'e bi dolu yorum yaptım 1 tane cvp vermedi küstüm

yahu ben bi büyüyeyimde sonra onu büyütürüm
ayrıca ne vuruon ki acıdı:KK59:

kızcağız hangimize yetişeceğini şaşırdı :KK1: magdur görelim onuda küsme kız kızaa :KK53:
ay kıyamam çok mu acıdı gel gel hadi gelde öpüyüm geçsin :26:

doğru söylüyosun pişmanlık kesinlikle olur benim bi arkadaşım 7 yıllık berabirliğinde ayrıldı barıştı bazen kavga bazen gürültü başka birisiyle denemişliği bile oldu ayrıldığı süre içinde ama yapamadı salya sümük geri döndü sonra nişanlandı 3 yılda öyle bekledi nişan attı barıştı derken evlendi şuanda çok mutlu :KK70:

oluyo yani..olabilir yanii.hani umut var yani :KK16:

anlamadınız bu yorumdan bişi sanırım.ama amin deyin :KK14:

valla bu arkadaş baya bi denemiş iyi olmuş bende birkere denedim ağzımın payını aldım oturdum artık öyle bekliyorum :KK70::KK70::KK70: ayrılmayı düşünmüyorum artık öncecden çok düşündüm ama gerçketen çoğu konuda anlaşamasak da ben onsuz o bensiz yapamıyoruz..

anlatmakk cok geride kaldı yegenn ..:KK53:

ama vallahi deger kıymet bilin he.vallahi
yegen diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1: :KK1: ay su an gülmekten gözümden yaş geldi o derece fenayımm :KK9: :KK9: :KK53:

ismim aysun memnun oldum kızçeler..ya ben hala okuyorum bu yıl bittiyor inşallah erkek arkadaşımda askerden yeni geldi iş arıyor =( düzenini oturttuktan sonra olcak inşallah bişeyler tek temennim o..

bak bak hemende kızçemi çalarmış seni hırkız :KK19: iyi iyi aysun kızçem neyseki askerliği çıkarmış aradan :KK31:

7 yıl didi kızçem ya 7 yıl vaş :KK53: :KK59:

yegen diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1: :KK1: ay su an gülmekten gözümden yaş geldi o derece fenayımm :KK9: :KK9: :KK53:

bak bak hemende kızçemi çalarmış seni hırkız :KK19: iyi iyi aysun kızçem neyseki askerliği çıkarmış aradan :KK31:

olmayacak bişi degil.kıymetini bilemeyenler utansın :yaniben:

gülmekten fenalık geçirmede daha gece uzun.:76:

Son düzenleme:

bana kızçe kelimesi hiç yabancı değildir arasıra kullanırım da ondan yazdım macırlık var mı sizde :KK70::KK70::KK70: ben macırımda

bana kızçe kelimesi hiç yabancı değildir arasıra kullanırım da ondan yazdım macırlık var mı sizde :KK70::KK70::KK70: ben macırımda

yok kızçem bende yok beya macur necimiş :26:

[video=youtube;_Cm1aJQTsjU]http://www.youtube.com/watch?v=_Cm1aJQTsjU[/video]

...

bu şarkı bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tam benlikmiş yegenn :KK14:

X