- 22 Ekim 2012
- 25
- 0
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.681
valla bu arkadaş baya bi denemiş iyi olmuş bende birkere denedim ağzımın payını aldım oturdum artık öyle bekliyorumayrılmayı düşünmüyorum artık öncecden çok düşündüm ama gerçketen çoğu konuda anlaşamasak da ben onsuz o bensiz yapamıyoruz..
yok o kızçeyi benimsemiş bir türk
geliyor öpücüğünn kızçem hemde yanaktannoh :))
valla hala gülüyorum haa allah seni napmasın kızçemm
bak yegennn 7 yıl nedir bilin mi sençok mu havalı oldu ne :82:
menajer konuştuuaynen vallaa
o yollardan bizde geçtikk yegeeennn
tozları üzerimizde kaldı.atamadık yegennn..
baya havalıı olduuben kızçem kelimesini sadece macırlarda duydum da ondan sordurmmm ama ben artık uyumam gerek uyumazsam yarın bu 7 yıllık ilişki uyanamadığım ve bulşmaya gitmediğimde bitebilri
sen dmek ben demek ben dmek sen demek.
ilk ben sormuştum.sonra kaç kişi sordu beaaa
inş sizde benim ark. gibi çoook ama çook mutlu olursunuz evlenirsiniz bebikleriniz olur gerçekten evde huzurlu olmak birbirine aşık olmak çok güzel herşeyden önce arkadaş olun tüm sorunları çözebiliceğinize inanıyorum biz öyleyiz çıkarken bende çok kaprisliydim sonra eşimin yardımıyla unuttum o kaprisleri arkadaş gibi olduk herşeyi konuşuyoruz onun da benden 10 yaş büyük olması daha çok tecrübe demek oluyo benim fevri davranışlarımı görmezden gelerek yavaş yavaş sevmeyi sevilmeyi öğreterek büyüttü beni hala aşığız birbirimize allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin ilişkin için iyi deil diye düşünme mutlu olmaya bak ne kadar sevgini gösterirsen ne kadar ilgi gösterirsen o kadar geri alırsın gönlünü almayı bil ama gönlünü aldırmayı da bilçok uzattım ama işte öyle
vışş bizim kız en sonunda delirdiiistiyorummmm.yettii.artık yaa.bananeeee:95:
:84::84::84::84::84::84::84:
korktunmu deiştireyim hemen
ama valla çok iyi yaazdın canımm okudum mestoldum valla :) bende kaprisiliyim hemde çok onu aşmaya çalışıyorum oda oluyor yawaş ywaş benmde erkek arkdşım destek oluyor bakalım inşallah Allah bize o günleri göstersinde mutlu olalım sizin gibi..sizde ömür boyu mutlu olun inşallah bebeğiniz sağlıklı bir evlat olsun inşallah..
amma çok inşallah dedim
ama yinede inşallah hepimiz çok çok çok ama çok mutlu olalımmmm..
neyse kızlar benim rüzgar kalkmak üzere kıvranıp duruyo çığlığı basmadan mamasını hazırliimde basiim ağzınaiyikide gördüm sizi uykusuzluğumu unuttum walla yarın gece yine takılırım size öptüüm muck iyi geceler fıstıklar
sen niye bu kadar ayrılmayı kafana koydun onu anlamadım ben
neyse kızlar benim rüzgar kalkmak üzere kıvranıp duruyo çığlığı basmadan mamasını hazırliimde basiim ağzınaiyikide gördüm sizi uykusuzluğumu unuttum walla yarın gece yine takılırım size öptüüm muck iyi geceler fıstıklar[/QUOTE
iyi geceler kızçemmm görüşürüzz :80: :80:
çünkü hiç anlaşamıyorduk biraz zorlayınca anlaşmaya başladık be hep mutsuz oluyordum ayrılmayı denedim olmadı zaten onun için bidaha denemedim denemicem
Bende gelem mi :) yer var mı kızlaar :))
ya bi düşün kızçem 7 sene kolay mı ya kolay mı ??
onca emek fedakarlık kısacası herşey . anlaşmazlıga çözüm bulunur merak etme
sen şimdi böyle gülüyorsun ama insan oglu elindekilerinin kıymetini böyle bilmiyor işte buna bende dahilim .
sonradan ama öyle bir acı kalıyor ki geriye..