Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

merhaba kızlar..
merhaba kızçem hoşgeldinnnnnnn :KK3: nasılsın beya :KK53:
sen başla kızcem devamını getiririm bennn :KK24:

aksarayı ssewer mısın kızçem:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

severim tatlım ama su an ben konyadayımmmmm konya memleketim benim burada yaşıyorumm :KK16:
merhaba tatlımm nbrr tanısalım kaynasalım:KK16::KK16::KK16::KK16:
bende ıı kaptım kız ozlemcım bu ısı dımı:KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9:

kaptin kaptın piz hırkız seni :KK53:

öyle öyle kızçem benm burda bir tek kişiye bile olumsuz yorum yaptığımı gördün mi :KK68:
ama konuşmalarından yazışmalarından onu anladım ben kendinisinide uyardım zaten :KK14:

ben onun yorumlarını okumadım tatlım ama okuyayımmm bir ya sen bidenesin kızz ne olumsuzu bida duymimm :KK20::KK16::KK1:

bide tatlım oda bebeiş isteyenlerden benim gibi onun içinde zor bebeğini kaybetti gecen hafta bizim gibi burda kafa dağıtmaya geldi hepinizi yenı tanıyorum oyuzden ne dcemı bilemedim hepinizde bitanesinizdir

Son düzenleme:
bendede eklı kız belkı konusmak ıcın eklıyodur kotu nıyetlı dıgıldır :KK16::KK16::KK16::KK16:

ben kötü niyetli demedim ki zaten kızçem ama öyle milleti eklemek daha tam tanımadan marifet değil yani gelsin sohbetini etsin hiç bir sözüm yok ama herkeze ekleyiin ekleyin bilmem ne su bu demiş ben ona sinirlendim birazcık :105:
ne yapıyorsunuz canım
nasılsın meleğimmm :KK16::KK37:

bunu kime dedin şey anlayamadım da :26:

ben onun yorumlarını okumadım tatlım ama okuyayımmm bir ya sen bidenesin kızz ne olumsuzu bida duymimm :KK20::KK16::KK1:

oy oy oy :KK16: ne güzel bu sözler kızçem benimm çok teşekkür iderim :103:
ben neyine kızdım biliyormusun buraya geldi tamam iyi güzel hoşgeldi sefalar getirdi derdinide dinledik ortak olduk
ama daha gelir gelmez ona buna ekleyin ekleyin demeye başladı listem boş gelin su bu .. benm kızdığım nokta burası
daha tanımadan etmeden kötü bir niyetide var demiyorum zaten ama buraya onun için gelmesi çok yanlış tanımadğın kişiler listende ekli olsa ne olur olmasa ne olur dimi ama :KK14:

ben kötü niyetli demedim ki zaten kızçem ama öyle milleti eklemek daha tam tanımadan marifet değil yani gelsin sohbetini etsin hiç bir sözüm yok ama herkeze ekleyiin ekleyin bilmem ne su bu demiş ben ona sinirlendim birazcık :105:

ah bebegımmm sınırlenme sen melısa iç ıyı gelır :KK16::KK16::KK16:belkı bızı kaybetmekten korkmustr kız :KK1::KK1::KK1::KK1:

bide tatlım oda bebeiş isteyenlerden benim gibi onun içinde zor bebeğini kaybetti gecen hafta bizim gibi burda kafa dağıtmaya geldi hepinizi yenı tanıyorum oyuzden ne dcemı bilemedim hepinizde bitanesinizdir

biliyorum tatlım anlattı bana derdine de ortak olduk ama o hareketi bana çok itici geldi açıkcası veya ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum ..

sana dedimmm şeyyy :KK9::KK9:

ah bebegımmm sınırlenme sen melısa iç ıyı gelır :KK16::KK16::KK16:belkı bızı kaybetmekten korkmustr kız :KK1::KK1::KK1::KK1:

melise mı vışşşşşşşşş :KK53: öyle bir çayvarmı kine kızçemmmmmmm :KK68:
bilmiyorum ki işte sadece o hareketi itici geldi kızçem beya aman neyse :KK12:
demee benim ablamın adıda özlemdir memnun oldum canım:21:
ingiliz dili ve edebiyatı canım bölümüm seneye son yani en azından çıkışım veriliyor yoksa diploma alıcam yok yani:KK37: açıköğretim düşünüyorum bakalım :44:
bende memnun oldumm kızçemm :KK16:
nasıl çıkısın var bölümünden mezun olacaksın ama değil mi :26: başka bir bölüm daha mı düşünüyorsun :44:

X