- 3 Ekim 2012
- 519
- 1
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.141
sen başla kızcem devamını getiririm bennn
inanırmısın benimde valla nörsekk yaa
dökül bakalım uşağum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanırmısın benimde valla nörsekk yaa
merhaba kızçem hoşgeldinnnnnnn nasılsın beyamerhaba kızlar..
aksarayı ssewer mısın kızçem
severim tatlım ama su an ben konyadayımmmmm konya memleketim benim burada yaşıyorumm
merhaba tatlımm nbrr tanısalım kaynasalım
bende ıı kaptım kız ozlemcım bu ısı dımı
kaptin kaptın piz hırkız seni
dökülem bari hadee senimi kıracağım kızçemmsen başla kızcem devamını getiririm bennn
şimdik anacım benim ismim özlem :) konyalıyım 20 yaşındayımm :103:
kardeşin neyin de yok
okumuyorum bekarım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorumm
sorularınızı alıyımm
kim o uşağım bakımm yawww
ayy canım hacer ben 23 yaşındayım ünideyim kocaeliden katılıyorum kucak dolusu sevgilerr..
hilbar buraya arkadaş listesini doldurmaya gelmiş
ayy canım hacer ben 23 yaşındayım ünideyim kocaeliden katılıyorum kucak dolusu sevgilerr..
bende özlem kızçem :) :103:
hangi bölüm dü bakıyım son senen mi :26:
vala bilemem orası cnm
öyle öyle kızçem benm burda bir tek kişiye bile olumsuz yorum yaptığımı gördün mi
ama konuşmalarından yazışmalarından onu anladım ben kendinisinide uyardım zaten
öyle öyle kızçem benm burda bir tek kişiye bile olumsuz yorum yaptığımı gördün mi
ama konuşmalarından yazışmalarından onu anladım ben kendinisinide uyardım zaten
bendede eklı kız belkı konusmak ıcın eklıyodur kotu nıyetlı dıgıldır
ne yapıyorsunuz canım
nasılsın meleğimmm
ben onun yorumlarını okumadım tatlım ama okuyayımmm bir ya sen bidenesin kızz ne olumsuzu bida duymimm
ben kötü niyetli demedim ki zaten kızçem ama öyle milleti eklemek daha tam tanımadan marifet değil yani gelsin sohbetini etsin hiç bir sözüm yok ama herkeze ekleyiin ekleyin bilmem ne su bu demiş ben ona sinirlendim birazcık :105:
bunu kime dedin şey anlayamadım da :26:
bende özlem kızçem :) :103:
hangi bölüm dü bakıyım son senen mi :26:
demee benim ablamın adıda özlemdir memnun oldum canım
ingiliz dili ve edebiyatı canım bölümüm seneye son yani en azından çıkışım veriliyor yoksa diploma alıcam yok yani açıköğretim düşünüyorum bakalım :44:
ben onun yorumlarını okumadım tatlım ama okuyayımmm bir ya sen bidenesin kızz ne olumsuzu bida duymimm
bide tatlım oda bebeiş isteyenlerden benim gibi onun içinde zor bebeğini kaybetti gecen hafta bizim gibi burda kafa dağıtmaya geldi hepinizi yenı tanıyorum oyuzden ne dcemı bilemedim hepinizde bitanesinizdir
ben kötü niyetli demedim ki zaten kızçem ama öyle milleti eklemek daha tam tanımadan marifet değil yani gelsin sohbetini etsin hiç bir sözüm yok ama herkeze ekleyiin ekleyin bilmem ne su bu demiş ben ona sinirlendim birazcık :105:
bunu kime dedin şey anlayamadım da :26:
ah bebegımmm sınırlenme sen melısa iç ıyı gelır belkı bızı kaybetmekten korkmustr kız
bende memnun oldumm kızçemmdemee benim ablamın adıda özlemdir memnun oldum canım
ingiliz dili ve edebiyatı canım bölümüm seneye son yani en azından çıkışım veriliyor yoksa diploma alıcam yok yani açıköğretim düşünüyorum bakalım :44:
nasıl çıkısın var bölümünden mezun olacaksın ama değil mi :26: başka bir bölüm daha mı düşünüyorsun :44: