Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

onu anlayabiliyorum yakın samimi gördüğü kişilerle kaynaşmak aynı facebooktaki gibi eklemek istiyor bende öyle düşündüm konusştugum kişilere istek atacaktım dedim beni iyice tanımadan kabul etmezler... iyice kaynaşalım inşallah sohbetler bizi taaa nerelere götürecek bakalımmmm

ziyeretciler siz ne ayaksınız leynnnnnnn
gelin gelin sizde üye olsun gel vatandaş gellllllllll
herbirşey var burda kızçelerim var ben varımmmmmmmmm neler neler var gel gel

neyse kızçem oda umarım bu durumu anlar onun iyiliği için söylediğimizi anlar yanem ne diyimmmmmmm :103:
bakalım vallaa şey kızcem sana bir şey dicem ama kızma olur mu
ben senin isimini unuttum nireye yazdığınıda göremedim de şey öyle işte

küstoom
şaka şaka ismimi söylemedim galippp adım zeynep ama zeynoda diyebilirsn cnm

tekrardan iyi geceler kızlar topik sahibi arkadaşım merhaba hayırlı olsun topiğin bugün akşamüstü biara bikaç arkla konuştum topikte,yeni üye değilim ama yazmak istemiştim

tekrardan iyi geceler kızlar topik sahibi arkadaşım merhaba hayırlı olsun topiğin bugün akşamüstü biara bikaç arkla konuştum topikte,yeni üye değilim ama yazmak istemiştim

iyi geceler kızçem :80:
sagol kızçemm sagol teşekkür iderimm
evet evet gördüm seni ben olsun iyi ettin nasılsınn :103:
ohh bende öptümm cok tesekkr ederim dondurmayıda severimmm iyi bildinn

oh bende öpücüğümü aldım bilirim tabiiiiii :103:

mersi canım iyiyim sağol..siz nasılsınız?pek bi enerjik gördüm sizleri

bende memnun oldumm kızçemm
nasıl çıkısın var bölümünden mezun olacaksın ama değil mi :26: başka bir bölüm daha mı düşünüyorsun :44:

amann canım yaa karışık benim üni. işleri ne sen sor ne ben anlatayım
inşallah bana evlilik yolu görünüyor seneye sonrası Allah kerim bulurum yolumu ama evet açıköğretim düşünüyorum
bu kızçem yöresel mi canım yoksa sana özel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…