- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.161
oy oy oyne güzel bu sözler kızçem benimm çok teşekkür iderim :103:
ben neyine kızdım biliyormusun buraya geldi tamam iyi güzel hoşgeldi sefalar getirdi derdinide dinledik ortak olduk
ama daha gelir gelmez ona buna ekleyin ekleyin demeye başladı listem boş gelin su bu .. benm kızdığım nokta burası
daha tanımadan etmeden kötü bir niyetide var demiyorum zaten ama buraya onun için gelmesi çok yanlış tanımadğın kişiler listende ekli olsa ne olur olmasa ne olur dimi ama
melise mı vışşşşşşşşşöyle bir çayvarmı kine kızçemmmmmmm
bilmiyorum ki işte sadece o hareketi itici geldi kızçem beya aman neyse
bende memnun oldumm kızçemm
nasıl çıkısın var bölümünden mezun olacaksın ama değil mi :26: başka bir bölüm daha mı düşünüyorsun :44:
tamam bakalım tatlımm papatya iç o zamnnayy bana hıç fayda etmıyo ama olsun belkım sana eder melısa daha etkılı dene dua edersın
yakaldım seniiiiiiiiiiiiii
onu anlayabiliyorum yakın samimi gördüğü kişilerle kaynaşmak aynı facebooktaki gibi eklemek istiyor bende öyle düşündüm konusştugum kişilere istek atacaktım dedim beni iyice tanımadan kabul etmezler... iyice kaynaşalım inşallah sohbetler bizi taaa nerelere götürecek bakalımmmm
ziyeretciler siz ne ayaksınız leynnnnnnn
gelin gelin sizde üye olsun gel vatandaş gellllllllll
herbirşey var burda kızçelerim var ben varımmmmmmmmm neler neler var gel gel
melise mı vışşşşşşşşşöyle bir çayvarmı kine kızçemmmmmmm
bilmiyorum ki işte sadece o hareketi itici geldi kızçem beya aman neyse
tamam bakalım tatlımm papatya iç o zamnnayy bana hıç fayda etmıyo ama olsun belkım sana eder melısa daha etkılı dene dua edersın
kızçem ben hiç öyle çaylar içmemciddi etki yapıyor mu :44:
şeeeeyyy sen verdiğim çikolata yedunmuuuu
yedim annecik yedim nasıl da güzeldi valllaaa bana iyice kilo aldıracanız sizz ayıp oluyo ama
neyse kızçem oda umarım bu durumu anlar onun iyiliği için söylediğimizi anlar yanem ne diyimmmmmmm :103:
bakalım vallaa şey kızcem sana bir şey dicem ama kızma olur mu
ben senin isimini unuttum nireye yazdığınıda göremedim de şey öyle işte
bencede niden uzak bakıyorsunuz grubumuzunnnn kurucusu meleğimizin maşşallahı varr
kızçem ben hiç öyle çaylar içmemciddi etki yapıyor mu :44:
yedim annecik yedim nasıl da güzeldi valllaaa bana iyice kilo aldıracanız sizz ayıp oluyo ama
ay güldürdün beni annesi oldum ayolll bidenem sen kaç yaşındasın dediysen unuttum bendee
bencede niden uzak bakıyorsunuz grubumuzunnnn kurucusu meleğimizin maşşallahı varr
küstoom
şaka şaka ismimi söylemedim galippp adım zeynep ama zeynoda diyebilirsn cnm
ay güldürdün beni annesi oldum ayolll bidenem sen kaç yaşındasın dediysen unuttum bendee
bak kızcem ben özlem konyalıyım 20 yaşındayım birde senden alalım tekrar ay ne ayıp valla
elem terefiş kem gözlere şiş maşşallah maşşalah
sagol kızcem benımmm al sana ne ısmarlıyorum bak :131:
tekrardan iyi geceler kızlartopik sahibi arkadaşım merhaba hayırlı olsun topiğin bugün akşamüstü biara bikaç arkla konuştum topikte,yeni üye değilim ama yazmak istemiştim
tekrardan iyi geceler kızlartopik sahibi arkadaşım merhaba hayırlı olsun topiğin bugün akşamüstü biara bikaç arkla konuştum topikte,yeni üye değilim ama yazmak istemiştim
ohh bende öptümm cok tesekkr ederim dondurmayıda severimmm iyi bildinn
bak kızcem ben özlem konyalıyım 20 yaşındayım birde senden alalım tekrar ay ne ayıp valla
bebişim ya bende 23 ismim zeynep evliyim ev hanımıyım2 senedir bebiş bekliyok nazlı cıktı gelmiyo hayırlısı nasip herkesin bi ideali istedikleri vardir elbet RABBİM herkesin gönlüne göre versin...
bende memnun oldumm kızçemm
nasıl çıkısın var bölümünden mezun olacaksın ama değil mi :26: başka bir bölüm daha mı düşünüyorsun :44: