inşallah kızcem bunu herşeyden çok istiyorum biliyormusun bazen boğuluyorum sanki daralıyorum hiç ama hiç bir şey olmayacak ve olduğumuz yerde sayacağız hayatta diye keşke aykalarımın üzerinde bende durabilsem ah ne çok isterim..
annen seni mi kıskanıyor babandan aa :26: niye öyle bir düşünce içinde ki kuzum ya sen onun kızısın sonuçta çok şaşırdım şu anda :44:
işsizlik çok kötü seni anlıyorum çok iyi anlıyorum bak bende evdeyim .. işsizim bütün gün boş boş durmak insana çok dokunuyor kızcem seni o kadar iyi anlıyorum ki. sen nereden mezun olmuştun da böyle iş bulamadın elifim hı ?
bence sen kursa git güzelim niye biliyon mu bu ülkede dayısı amcası olanlar atanıyor lanet olsun böyle sisteme
sonra boşa gider emeğin üzülürsün kurslara git kendini geliştir bende yazıldım ama acılmasını bekliyorum aşcılık kursuna yazıldım birde ingilizce ama ne zaman acılacak bir bilsem bilmiyorum da
içine de atma ayrıca burda paylaş bizlerle bak rahatlarsın ben şimdiye kadar hep içime attım ne hale gelmiştim biliyorsun mu ..