Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

valla akıl vermek gibi olmasın ama gülüm sevıyosan sakın bırakma hii kıyamam ben sana yaaa ben kaçarak evlendım kocam benı bı aksam evıme geldı bızımde sorunlarımız vardı gel dedı asa in konuscaz senınle annemde hayır gıdemessın ızın vermıyorum dedı oda ın sadece konuscaz dedı ınıs o ınıs kaçdık gitti valla bende kacdıgımı bilmiyodum o benı babasının evıne gıturunce soyledı 7 aydır evlıyız ve allaha sukur hıc bı sorunumuz yok ... sevginin peşinden git benım dugunum bıle oldu kır dugunum sulalem geldi valla onlşar mısafır gıbı oldular ama yapcak bısey yok kacdık bıkere cunkı sevıyorum uleeeeeeeeeeeeeeeeeennn :)

ayy tatlım benim ya Allah mutlu mesut etsin inan bende çok kez düşündüm kaçmayı hatta arkadaşlarım gaz veriyo git ne olcak falan diye sonra sevgilimin arkadaşları arıyo yenge gelip alalım seni sıkıntı cekmeyin artık diyolar :) ama yapamam gerçekten

hilbar üzülme canım ya yine olur yine hamile kalırsın bak bu dünyanın sonu değil ki ya hiç bebeği olamayanlar kısır olanlar napsın ? haline şükret elbet geçer bu günlerde

ne diyim be kuzum sende haklsın .. maşallah nasıl güzelde yakışıyorsunz Allahım nazarlardan saklasın sonunuzu hayretsin
kardeşinin neyi var :26: çok çok geçmiş olsun kızcem . ama senin bu konuyu mutlaka halletmen lazım . ömür boyu mutsuz olmaktan da al annesini iyice konuş karşıa ne biliyim sizi destekleyen kimse yok mu ? onlar konuşsun ailenle tatlım ya sevenlere neden engel oluyor bunlar

nilücüm valla saol tek sıkıntımız suan bebek dusunduk dusunur dusunmesde hamılke kaldım ama sevıncımız kursagımızda kaldı valla dusuk yapıyorum suan allah onunda sabrını vercek ısallah ama yap demıyorum ki ben sana son care baktın yapcak bısey yok yanı bende yapmam dıyodum ama valla kocam tuttu kacırdı benı

sağol bebem destekleriniz için teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın gercektren cok zor.kardeşim epilepsi hastası ama tabi biraz ilerlemiş bi epilepsi kardeşim artık yürüyemiyo beyincikte zedelenme olduğu için.gene de bugünümüze şükürler olsun Rabbim beterinden korusun inşallah.ben elimden geldiğince anneme babama destek olmaya çalışıyorum mesela kardeşim wc yw falan gideceği zaman yardımcı oluyorum annemle koluna giriyoruz falan o yüzden hep benim rahat mutlu bi evliliğim olmasını isterler elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazlar her istediğimi yaparlar ama bu konuda laf geçiremedim bir tek.Hayırlısı olsun napim ben başkalarına varmayaınca turşumu kurarlar artık

bu gidişle benim herifin de gözü dönecek gel buluşalım diyip kaçırcak beni heralde öyle görünüyo :) bana laf gelmesini sıkıntı etmem ama annemle babama kıyamam kız napim beklerim bi 4 sene daha :) bu arada cok gecmiş olsun tatlım ama gençsin olur yine[/QUOTE .!.:
][bişallah bebeğim saol... gelecek aya yıne dusunuyoruz ısallah bu sefer bebeğim tutunur dogsun zaten poposuna poposuna vurcam senın yuzunden neler cekdım dıye [/b]

yani bak doktardo sana örneğini vermiş birde olnarın halini düşün ve üzülme artık topla kendini dimdik ol inş. yeniden kalırsın hamile canım Allah başka dert vermesin .doğrudur ama beterin beteri vardır bunuda unutma bu sana güç versin :34:[/QUOTE .!.:
amin saol valla cooook ıyı geldı ıyıkı bu sıteye uye olmusum ne guzel arkadaslıklar kuruyorum

inşallah canım o duyguyu tadarsın bebek evin neşesi bir gülüşü dünyaya bedel

aaaaaaaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiin işallah ya varya okadar memnunumkı bu sıteye uye oldugum ıcın ınsanlar hıc tanımadıkları dertlerını daha yenı ogrendıklerı ınsanlar ıcın canla basla dua edıyolar onların dertlerıne ortak olyolar valla duygulandım... nekar guzel ... işallah bol bol arkadaslıklar edınırım

bende senin gibi düşünüyorum hayatım iyiki gelmişim buraya burnumun dibindekiler beni anlamazken bırak şu çulsuzu başkasını seversin derken hiç tanımadım insanlar benim derdimi dinliyo işte bu yüzden sosyal medya arkadaşlıklarına EVET

inşallah canım bende onun için üye oldum zaten insan bazen en yakınına bile anlatamadığı şeyleri burada birbirine anlatıyor

ne yapıyorsunuz canlar evde otura otura kafayı yicem iyiki burası varmışta tanışmışım sizle sevgiiii meleğiii nerdesin kuzummm

yakaladımm kız seni hilbar hatunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…