- 9 Mart 2011
- 191
- 1
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Yok ya anliuorum kuzum seni.ayaklarnin ustunde durunca ewlenmek daha guzel bence.bende yapamadim malesef.ogrenci bursumla aldim bicok seymi.ceyizleri filan.kina kiyafeti bile alamadim para yok.istemedigm gbi oldu benimde bi ck sey.dusun en basit gelin cicegi.kuafor.dugun yeri vs.
Karamanda sadece bayan kuafore gdebilirsn.herseyini tanidiktan alcan baska biyerde begensen bile aaa aynisi bizim tanidikta var.bunin gbi bussuru sey..yani biraz tuhaf memleket.yobaz..sabir diyom bende kocam icin..kurban olurum ben ona
Aile super aslinda ama el ne der korkusu cok.ben hic onlarin tarzinda bi gelin dglim ..ama onlari kendine uyduruyorum :) esim arkamda hep saolsun.bi nebze olsun degistirdm bakis acilarini
Elif ewlenince nerde oturcan..
Seni cok iyi anliyorum.ama ilerde sorun yasayabilmen an meselesi.cok gamsiz sizinkiler.olmazki ama bu kadari da
Yani demek istedigm senin aile nerde dunurler nerde siz neede olcaksinz.uzak olursan cok sorun olmaz
Cidden cok gorgusuzce.bu hayir islerinde bana gore erkek tarafi ustlenmeli bicok seyi,agirlik onlarda olmali.sen yani daha ise grmeden ailene yuk olma hissin tavan yapmistr.bu kiz daha ise grmedi malum gelri yok aileye bi soralim ne yapabilirsek ikisi icinde elimzi tasin altina koyalim dicekleedi
Tm canim ii geceler cok opuyorm seni..sen kusuraa bakna asil telden yziyom on saatte uyuz uyuz..memnun oldum tanistgma.yine yazisirz insallah.
ah ah ben angaraliyimmm bende uyusam uyansamda angarada olsam keske
tuhhhh ya demekki ekran arkasindada elemeler var