- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
vışş sen bizim cıtır gelin değilmisin sedef toros hatırladım şimdi
Gelin değilim daha :) 12.12 de nikah kıydık (özel bir tarih olsun diye) ama düğün agustos 17 de olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vışş sen bizim cıtır gelin değilmisin sedef toros hatırladım şimdi
Ben de yeni üyeyim. 1.5 yıldır evliyim, çalışıyorum. Çocuk düşündüğümüz için genelde bebekle ilgili konuları inceliyor oluyorum ama yeni üye konusunu görünce bir merhaba demek istedim hepinize.
1 yıldır deniyoruz ama daha tık yok. Millet artık sormaya başladı çocuk çocuk diye.
Bir de bu ay iş değişikliği durumum var, eğer bu ay olursa hiç şaşırmıcam :)
Aynı duyguları paylaşanlar var mı? Tanışalım , kaynaşalım.
Vışşşş kızçelerim naparsınız siz beyaa :)
aramıza dün gece biz gittkten sonra yeni kişiler katılmış sohbet koyulaşmışş :105:
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorumm sefalar getirdiniz beyaa :118: :80:
hepinizle akşam görüşeceğiz siz durun siz amma velakin benim şimdik çıkmam lazım sevdiceğim beni bekler hepinizi öpüyorumm
akşama görüşürük hoşcakalınnnn
kiz ankaraya alislimazmi varmi ankara gibisi..
ANKARA deyincee akan sular durur..senle bi böyle kan cekmesi böyle bi sıcaklık vardı dedim nie ki ankaradan mış meger ..cok özledim ankarayıAnkara Ankara güzel Ankara,
seni görmek ister her bahti kara,
senden yardim umar her düsen dara,
yetersin onlara güzel Ankara,
Yurduma göz diken dik başlar insin.
Türk gücü orada her gücü yensin.
Yoktan var edilmiş ilk şehir sensin,
Var olsun toprağın taşın Ankara!
Vışşşş kızçelerim naparsınız siz beyaa :)
aramıza dün gece biz gittkten sonra yeni kişiler katılmış sohbet koyulaşmışş :105:
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorumm sefalar getirdiniz beyaa :118: :80:
hepinizle akşam görüşeceğiz siz durun siz amma velakin benim şimdik çıkmam lazım sevdiceğim beni bekler hepinizi öpüyorumm
akşama görüşürük hoşcakalınnnn
gel gel sende katıllllllll canım bakma dışardan öyle
tanıt bakem kendini bir şöyle
Ben de yeni üyeyim. 1.5 yıldır evliyim, çalışıyorum. Çocuk düşündüğümüz için genelde bebekle ilgili konuları inceliyor oluyorum ama yeni üye konusunu görünce bir merhaba demek istedim hepinize.
1 yıldır deniyoruz ama daha tık yok. Millet artık sormaya başladı çocuk çocuk diye.
ANKARA deyincee akan sular durur..senle bi böyle kan cekmesi böyle bi sıcaklık vardı dedim nie ki ankaradan mış meger ..cok özledim ankarayı
bak bak gelmiş gidio
ben buralardayım artık sohbet muhabbet kaynatırıs sen gelene kadar
hoşbulduk patroon
merhaba mia4 hoşgeldin nasılsın ? neden çocugunuz olmuyor bir proplem mi varmış :26: sen boşver çevreyi herkez bir şeyler konuşur durur zaten
Gelin değilim daha :) 12.12 de nikah kıydık (özel bir tarih olsun diye) ama düğün agustos 17 de olacak
oyyy benım toprağımmmm
teşekkür ederim canım bu kadar sıcak kanlı oldugunzu bileydim hemen gelirdim efem :))
2 senelik evliyim bebiş yok daha 23 yaşındayım ev hanımıyımmmmmmmmmmmmmm
bebişi olmayan birisi daha vardı alla alla neden olmuyor ki bir proplem yoktur inşallah :26:
herkez sıcak kanlı dedi nazar değdirdiler vana valla sevdiceğimle de kavda ettik zaten of of :105:
hehe :)) ilaç tedavisindeyım 2 aydır herşey cok güzel gidiyor proplem yok hayırlısı ne yapalım bizde kafamızı dağıtacaz düşünmicez artık bende seni tanımak isterimmm ?? :))
ANKARA deyincee akan sular durur..senle bi böyle kan cekmesi böyle bi sıcaklık vardı dedim nie ki ankaradan mış meger ..cok özledim ankarayı
bak bak gelmiş gidio
ben buralardayım artık sohbet muhabbet kaynatırıs sen gelene kadar
inşallah en kısa zamanda olur bebikleriniz kavuşursunuz prenslerinize prensezlerinize
bende özlem kızçem 20 yaşındayım konyalıyım okumuyorum su anda bekarım öylem işte
ayyy ne güzel ben yeni üye oldugum için hep evliler takılıyor buraya sanıyordum maşşallhh sizlerde varmışsınız konyaya cok kere giittim harika bi şehir gercktennn :) bende kahramanmaraşlıyım ama eşimin işi nedeniyle çankırıda yaşıyorum suan
ben geri geldim kavga ettik birsürü
ah ah nerdesin kızçem nerdesin nazar değdi bize