Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Ya dişçiden geldim yeni perşembeye tekrar randevu verdi altı üstü 1 diş ama 10 gün peşinde koşacaz bu nasıl iş yaaaa

oof ama yaaa..
gece sabahlarsanız böyle olur tabi

özlem sen nereye kayboldun ya
valla çok geç yattık olacağı bu oldu uykusuzluktan geberiyorum tatlım az uyuym dedim de yok uyuyamadım yine

ama ben merak ettim seni yaa:44:

ben geldiiiiiiiiiiiimm
anti kuzum hoşgeldin :)) ben biraz uyumaya gitmiştim de
aman ne oldun hiç sorma buluştuk sinemaya girecektik hastaydı zaten boğazı felan şişmiş tüm bende kızım madem hastasın söyleseydin diye surat beş karış
ne oldu diyorum yok . babası ile kavga etmişler sinirden köpürüyor . e ben dururmuyurum durmadım bende sinirlendim. babası çok yükleniyormuş bir baltaya sap olamadın diye polisliği kazanamassan ne olacak ta şu bu . canı sıkılmış onunda sonra filim başlamak üzere annesi aradı eve çağırdı kombi bozulmuş anneside hasta al bir de burdan yak bende bAğırdım cagırdım biletleri yırttım bagıra çağıra geldk eve getirdi beni. kavga ettik bana beni hiç anlamıyorsun ne zaman anladın ki ben hep sizi düşündüm için bu haldeyim dedi çok dokundu o sözleri kısaca böyle işte tatlım şimdi konuşmuyoruz :105:

hiç karsılasamıyoruz patron yaa

hmm..onunda işi zor yani.babası yüzünden sıkkındır canı.senide anlıyorum ama cok sık mı görüşüyosunuz yoksa böyle haftada bir fln mı ?

heyyyyyyy ben gedim napıyosunuz

hoşgeldin elifim :):) napak işte burda dert yanıyom ben sen napıyon bakıyım

hmm..onunda işi zor yani.babası yüzünden sıkkındır canı.senide anlıyorum ama cok sık mı görüşüyosunuz yoksa böyle haftada bir fln mı ?

yok tatlım nerde çok sık görüşeceğiz zaten o burda değil di kasım da gitmişti 14 gün önce gelmişti işte geldi geleli bile 3 kere görüştük oda gideceği için normalde zaten çalışıyor hafta 1 veya 2 hafta 1 görüşürüz e yine gidecek abisinin yanına sınava kadar gelemeyecek marta kadar bir rahat bırakmadılar ailesi ne istiyor bende anlamıyorum abisi polis diye illa bu da polis olacak abisi de dirlik düzen vermiyor buraya geldi babası başladı of of ( birde ben üstüne gidiyorum patladı sonunda ..

nerdeydi abisi?cok mu uzak kalıyosunuz.
ailesi seni bilio muydu bu arada ?

iyiyim bende işsiz olunca annemle ev oturmalarına başladım yeni girdim eve ah canım kıyamam ya barısırsınız sıkma tatlı canını sonuçta onun için doğru insn oldugunu bılıyo senın acındanda bakmasını solersen daha ıyı anlar seni özlemiştim falan dersin hemen yumusar anlar seni dert kuzucumm.. ama sımdı ben çıkcam mısafır gelcek elmalı kurabıye yapcammm pekte gusel oluyu mınık mınık keske sızde tadabılsenız kızlar ama meark etmeyın ben sızın yerınızede yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…