- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
canımmm benim yah :/ askerdeydi dımı
evet ya askerde arkaya donu bakıyorum daha 13 gun gecmıs ya dayanamıcam sankı her gun her sanıye yen yanaydın gercekten zormus ALLAH uzun donemlerın yardımcısı olsun vala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm benim yah :/ askerdeydi dımı
hic cikmadinmi yani ekrana kiz arkadadami eleme var ekran haricinde,
yetenek sizsinize katil acun kesin spiker yapar seni
yada yeni bolumlerde ciftler yrisacakmis kap nisanlini katil
evet ya askerde arkaya donu bakıyorum daha 13 gun gecmıs ya dayanamıcam sankı her gun her sanıye yen yanaydın gercekten zormus ALLAH uzun donemlerın yardımcısı olsun vala
heheheheh nişanlımmm oda medyacııı hiç sevmiyor sektörüüü kurtlar cakallar oldugu içinnnn gelir mi hiç ekrandakıler hiç ekranda gibi değiller yaniii hepsiii farklı gercek hayatta kimsye güven olmuyor
canımmm yah :/ rabbim su gibi gecirri inş kolaylıkla bitirir inşşş istediğin hersey olurrrr rabbim mükavatını verir inş bizimkide gitmedi gidince napcam hiç bilmıorumm zor gercektenn
Ankara Ankara güzel Ankara,
seni görmek ister her bahti kara,
senden yardim umar her düsen dara,
yetersin onlara güzel Ankara,
Yurduma göz diken dik başlar insin.
Türk gücü orada her gücü yensin.
Yoktan var edilmiş ilk şehir sensin,
Var olsun toprağın taşın Ankara!
hayır kuzummmm göremedimmm bende onları görme umduyla gittmiştim özellikle hakanııı ama yapımcıları fln elemeleri yapıorrrhakan akkayayi ivana serti filan gördün mü
heheheheh nişanlımmm oda medyacııı hiç sevmiyor sektörüüü kurtlar cakallar oldugu içinnnn gelir mi hiç ekrandakıler hiç ekranda gibi değiller yaniii hepsiii farklı gercek hayatta kimsye güven olmuyor
ah ah ben angaraliyimmm bende uyusam uyansamda angarada olsam keskeamaaaa denizi yokkk :) bennn denizci kızıyımmm uyusam kalksam da istanbula dönsemm en büyük temennnim buuu twwetymmmm en çok da o koyuyo bana ankara fena sogukk cildimmm tahriş oldu hala alışamadım angarayaaa yahu
hayır kuzummmm göremedimmm bende onları görme umduyla gittmiştim özellikle hakanııı ama yapımcıları fln elemeleri yapıorrr
iyi geceler meleğim senin için dua etcemmm tatlı rüyalarrrr <3nese bende yatım artık herkesee iyi geceler tanıştığımıza memnun oldumm
Elifcim bazen her sey istedgmz gbi olmayabiliyor.bazen de olmus gbi davraniyorsun.kocandan eminsen gerisi viz diyemiycem cunku aileler cok onemli evlilikte..daha anlayamassin bence.ewlenince iclerine girince daha bi anlarsin..allahimm insallah kalbine gore huzurlu iliskiler nasip eder sana.pamuk gibi olur araniz..
iyi geceler meleğim senin için dua etcemmm tatlı rüyalarrrr <3
sevdıgıme çok guvenıyorum ama kotu ınsanlar degıller sadece agır mı olur bılmıyorum ama bıraz gorgusuzler dıyebılırım nefret etmıyorum onlardan sadece kalbım çok kırık boyle seyler bır kere yasanıyo ve ben çok hassas bı yapıya sahıbım belkıde bu yuzden geıp benı buluyo bole seler ınanın hıç bır sey ıstedıgım gıbı olmadı ve ben herseye ragmen guler yuzl davranıyorum evlerıne gıdınce ıs bıle yapıyorum. ben kendı evımde annem meyvlerı soyup onume koyar orda ben soyup onlerıne koyuyuorum ne bılım tuhafıma gıdıyo mesela bız de gelın alcagımız kısı lerde olur mu kızım se mısafırsın ılerde daha çok yaparsın derız oturtur sıcak dawranırız falan bunlar sımdıden alıstrma yapsın falan bıle dıyolar sakayla karısk oyuzden oyp ıle atanmak ıstıyorum ama oda çok zor ya alesten 90 almam lazım (( basınızı agrttım kusura bakmayın
estafurllah gercektennn ne kadar iyi de olsalar anne ve babamız gibi olmuyorlar maalesf eninde sonunda el kızıyızzz mesafeni korumaya bak kuzum baska sehirde yasama sansınız fln var mı ?