Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kızlar dişçiye gideceğim birazdan 2 tane dolgum vardı 10 yıl önce yaptırmıştım ikisinde de kırılmalar var onlar için gitcem öff cok hesap cıkartmasalar bari şu düğün arefesinde :)

Ben de yeni üyeyim. 1.5 yıldır evliyim, çalışıyorum. Çocuk düşündüğümüz için genelde bebekle ilgili konuları inceliyor oluyorum ama yeni üye konusunu görünce bir merhaba demek istedim hepinize.

1 yıldır deniyoruz ama daha tık yok. Millet artık sormaya başladı çocuk çocuk diye.

Bir de bu ay iş değişikliği durumum var, eğer bu ay olursa hiç şaşırmıcam :)

Aynı duyguları paylaşanlar var mı? Tanışalım , kaynaşalım.

canım olur sıkma canını milletede bakma konusur patavatsızlar

Vışşşş kızçelerim naparsınız siz beyaa :)
aramıza dün gece biz gittkten sonra yeni kişiler katılmış sohbet koyulaşmışş :105:
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorumm sefalar getirdiniz beyaa :118: :80:
hepinizle akşam görüşeceğiz siz durun siz amma velakin benim şimdik çıkmam lazım sevdiceğim beni bekler hepinizi öpüyorumm
akşama görüşürük hoşcakalınnnn

hoşbulduk patroon

kiz ankaraya alislimazmi varmi ankara gibisi..

ANKARA deyincee akan sular durur..senle bi böyle kan cekmesi böyle bi sıcaklık vardı dedim nie ki ankaradan mış meger ..cok özledim ankarayı

bak bak gelmiş gidio
ben buralardayım artık sohbet muhabbet kaynatırıs sen gelene kadar

Son düzenleme:

canım merhaba bende yeni katıldım arkadaşların içine 2 senedir bebek istiyoruz aynı durumdayız özellikle bebekle ilgili bölümdeyım insanlar meraklı oldukları için sorar aldırış etmıcen canını sıkan olursa ağzının payını vericen cünki hayattab bıktıran bizim psikolojmızı bozan çevreee :)

Son düzenleme:

ben geri geldim kavga ettik birsürü

hoşbulduk patroon

esragfurullak canım patron neyin utandırma kız beni hani nereye gittin bakıyım sen

Gelin değilim daha :) 12.12 de nikah kıydık (özel bir tarih olsun diye) ama düğün agustos 17 de olacak

hı anladım :) hadi bakalım hayırlısı olsun
oyyy benım toprağımmmm

Hoşgeldin fallen angel :80:

teşekkür ederim canım bu kadar sıcak kanlı oldugunzu bileydim hemen gelirdim efem :))
2 senelik evliyim bebiş yok daha 23 yaşındayım ev hanımıyımmmmmmmmmmmmmm

bebişi olmayan birisi daha vardı alla alla neden olmuyor ki bir proplem yoktur inşallah :26:
herkez sıcak kanlı dedi nazar değdirdiler vana valla sevdiceğimle de kavda ettik zaten of of :105:

bebişi olmayan birisi daha vardı alla alla neden olmuyor ki bir proplem yoktur inşallah :26:
herkez sıcak kanlı dedi nazar değdirdiler vana valla sevdiceğimle de kavda ettik zaten of of :105:

hehe :)) ilaç tedavisindeyım 2 aydır herşey cok güzel gidiyor proplem yok hayırlısı ne yapalım bizde kafamızı dağıtacaz düşünmicez artık bende seni tanımak isterimmm ?? :))

hehe :)) ilaç tedavisindeyım 2 aydır herşey cok güzel gidiyor proplem yok hayırlısı ne yapalım bizde kafamızı dağıtacaz düşünmicez artık bende seni tanımak isterimmm ?? :))

inşallah en kısa zamanda olur bebikleriniz kavuşursunuz prenslerinize prensezlerinize
bende özlem kızçem 20 yaşındayım konyalıyım okumuyorum su anda bekarım öylem işte

ah ah nerdesin kızçem nerdesin nazar değdi bize

inşallah en kısa zamanda olur bebikleriniz kavuşursunuz prenslerinize prensezlerinize
bende özlem kızçem 20 yaşındayım konyalıyım okumuyorum su anda bekarım öylem işte

ayyy ne güzel ben yeni üye oldugum için hep evliler takılıyor buraya sanıyordum maşşallhh sizlerde varmışsınız konyaya cok kere giittim harika bi şehir gercktennn :) bende kahramanmaraşlıyım ama eşimin işi nedeniyle çankırıda yaşıyorum suan

olur mu kız bekarlarda var koca arayanlarda evde kalanlarda
evet tatlım çok güzeldir benim canım memleketim ne demişler gez dünyayo gör konyayı demişler gelirsen yine beklerim misafirim olarakk
Çankırıyı hiç bilmiyorum nasıl bir yer halkı nasıldır oranın siz nasıl evlendiniz anlat bakem bir başka ne yapıyorsun hep evdemisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…