-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
kaderimiz aynışmısbende nişanlım kaldım ankarada harıl harıl iş arıyorummmm buldum gibi bişiy amaaa bakalım nolcakkk inş bulursun canım hangi sehirde yasıyorsun ?
bende 23 yasındayım artı ben de sewdcegımle mayısta sewgılı olduk 7 yıldır sewgılıydık aynı ılde unı okuduk kader ıste zynı ıle dustuk mezun olduktan sonrada nısanlandık ama sıkıntılı bı sureç napcaı bılmıyorum kendımı gelıstrmek ıstıyorum bunun ıçın maddıyat lazım aılemı zorlamak ıstemıyorum zaten nısan yaptılar hıcbır hazırlıgımız yokken anlıcan elım kolum baglı çok sıkıntılıyım
inş.. olur canım ya çok zor bı durum sen de mi evlısın
çalışıyormusun kuzum rabbim kolaylıgını verir inş
nilpery sen bugun ne giyseme katilacaktin ne oldu katilmismiydin ?
yok canımmm nişanlıyımmmm nisan da bir aksilik olmassa evleniyoruz <3 nişanlımın ailesiyle yasıorum aynı sınıftyaıdk ünide mezun olduk normalde istanbullda yasıyordum suan ankaradayımmm alışmaya çalışıorum
aradılar beniiii ama telefonum kapalıydı sonra ben aradım onları sallamadılariyi ki sallamaıslar benimle elemelere gelen teyze birinci oldu aynı gün elemeleri geçmiştik
Ben ankaraliyim.karamanda yasiyorum..okurken ewlendim ben..sizin icin yeni basliyck hersey..umarim guzel bi ewliign olur.hayat suprizlerle dolu.dilerim benim ewliligm kadar guzel bi ewlilign olur.bu yondende benzeriz insallah
yok canımmm nişanlıyımmmm nisan da bir aksilik olmassa evleniyoruz <3 nişanlımın ailesiyle yasıorum aynı sınıftyaıdk ünide mezun olduk normalde istanbullda yasıyordum suan ankaradayımmm alışmaya çalışıorum
hyr nerde ya balki çalışsam her sey daha gusel olcak ama elım kolum baglı hıç bırsey yapamıyorum yaa tekrar kpss ye hazırlansam nısanlıyım ve hazırlık yapmam lazım o yuzden o kadar uzun vadelı de dusunemıyorum gercekten tuhaf bı durumdayım yanı
Ben ankaraliyim.karamanda yasiyorum..okurken ewlendim ben..sizin icin yeni basliyck hersey..umarim guzel bi ewliign olur.hayat suprizlerle dolu.dilerim benim ewliligm kadar guzel bi ewlilign olur.bu yondende benzeriz insallah
kiz hep aklimdaydi okumustum hatta programi izlerken sen cikarsin belki diye geciyodu aklimdan hep,
efferim iyiki katilmamissin bosa masraf etmis olacaktin teyze gecti herkesi
bende baliklama daldim konuya herkese selam
hakkında hyrlısı canım hersey gonlune gore olur ıns benım sıkıntım da anlattıgım gıbı ıste mutlu oldugum tek sey oda nısanlım ıyı kı var keske yanımda olsa
zor bir durum anlarım seni yani kpss bilmem ne zorluolarda zorluyor zor gercekten inş gecici iş bulursun söle yüksek maaslı
hic cikmadinmi yani ekrana kiz arkadadami eleme var ekran haricinde,yerim seniii <3 çıksaydım kariyerim içinnn iyi olacaktı aslındaheheehehe adamlar cekimlerimi yaparken kamera arkasında demişlerdi ilerde inş birlirlte çalışırız siye naisp kısmettt gerçiii medyacım bende modellik fln yapıordummmm nişanlanınca fosss en büyük hayalim spiker olmak bakalım durum neyi göstercek