Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

çalışıyormusun kuzum rabbim kolaylıgını verir inş

inş.. olur canım ya çok zor bı durum sen de mi evlısın

yok canımmm nişanlıyımmmm nisan da bir aksilik olmassa evleniyoruz <3 nişanlımın ailesiyle yasıorum aynı sınıftyaıdk ünide mezun olduk normalde istanbullda yasıyordum suan ankaradayımmm alışmaya çalışıorum

Ben ankaraliyim.karamanda yasiyorum..okurken ewlendim ben..sizin icin yeni basliyck hersey..umarim guzel bi ewliign olur.hayat suprizlerle dolu.dilerim benim ewliligm kadar guzel bi ewlilign olur.bu yondende benzeriz insallah

çalışıyormusun kuzum rabbim kolaylıgını verir inş

hyr nerde ya balki çalışsam her sey daha gusel olcak ama elım kolum baglı hıç bırsey yapamıyorum yaa tekrar kpss ye hazırlansam nısanlıyım ve hazırlık yapmam lazım o yuzden o kadar uzun vadelı de dusunemıyorum gercekten tuhaf bı durumdayım yanı

nilpery sen bugun ne giyseme katilacaktin ne oldu katilmismiydin ?

aradılar beniiii ama telefonum kapalıydı sonra ben aradım onları sallamadılar iyi ki sallamaıslar benimle elemelere gelen teyze birinci oldu aynı gün elemeleri geçmiştik

kiz ankaraya alislimazmi varmi ankara gibisi..

aradılar beniiii ama telefonum kapalıydı sonra ben aradım onları sallamadılar iyi ki sallamaıslar benimle elemelere gelen teyze birinci oldu aynı gün elemeleri geçmiştik

kiz hep aklimdaydi okumustum hatta programi izlerken sen cikarsin belki diye geciyodu aklimdan hep,
efferim iyiki katilmamissin bosa masraf etmis olacaktin teyze gecti herkesi

Ben ankaraliyim.karamanda yasiyorum..okurken ewlendim ben..sizin icin yeni basliyck hersey..umarim guzel bi ewliign olur.hayat suprizlerle dolu.dilerim benim ewliligm kadar guzel bi ewlilign olur.bu yondende benzeriz insallah

canımmmm benımmm aminnn inşş yuva zor kuruluyor bozması kolay rabbim
tüm çiftlere uzun evlilikler nasip etsin <3

hakkında hyrlısı canım hersey gonlune gore olur ıns benım sıkıntım da anlattıgım gıbı ıste mutlu oldugum tek sey oda nısanlım ıyı kı var keske yanımda olsa

zor bir durum anlarım seni yani kpss bilmem ne zorluolarda zorluyor zor gercekten inş gecici iş bulursun söle yüksek maaslı

aslında bu evlılıkte korkutuyo benı bız nısanlımla bırbırımıze kalsak emınım bı sorun çıkmaz ama sımdı aıler falan var sıkıntı gercekten .. ıyı ınsanlar ama yıldızım barısmadı çok kabalar hıç hayalımdekı gıbı degıl hıçbırsey gonlume gore olmuyo. ve hayallerımı gerceklstrmek benım elımde degıl en acısı da bu ((((

kiz hep aklimdaydi okumustum hatta programi izlerken sen cikarsin belki diye geciyodu aklimdan hep,
efferim iyiki katilmamissin bosa masraf etmis olacaktin teyze gecti herkesi

yerim seniii <3 çıksaydım kariyerim içinnn iyi olacaktı aslında heheehehe adamlar cekimlerimi yaparken kamera arkasında demişlerdi ilerde inş birlirlte çalışırız siye naisp kısmettt gerçiii medyacım bende modellik fln yapıordummmm nişanlanınca fosss en büyük hayalim spiker olmak bakalım durum neyi göstercek

hic cikmadinmi yani ekrana kiz arkadadami eleme var ekran haricinde,
yetenek sizsinize katil acun kesin spiker yapar seni

yada yeni bolumlerde ciftler yrisacakmis kap nisanlini katil

Bende nisanliyken esimin ailesinde kaldim sinav zamanlari son sene.okula da sadece sinavlarda gttim..o surecler,nisanlilik , dugun arfesi vs. Cok stresli..aman dkkat edin.cok yapici olun..hersey geciyo sonra canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…