-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
bende buldummmmm bende var mı ötesiiyerim seni kızçem benim
hazal hoşgeldin tekrardan bende özlem 20 yaşındayım ciddi ilişkinin şartı kızla erkekde bitiyor sen doğru düzgün hanım hanımcık olursan karşındaki insanda o derecede oluyor
ama sen afedersin oranı buranı acarsan onun la bununla çıkarsan adını çıkartırsan kimse sana ciddi ilişki gözüyle bakmaz hani eylenecek kız olursun evlenecek değil canım
yanlışmıyım kızlar şimdi sana gelelim acaba neden hiç ciddi biri çıkmadı karşına sen çok mu çekingensin ? hiç ilişki yaşamadn mı daha önceleri ?
Adım hazal değil hazel once onu bi düzelteyım. cok ılıskım oldu benımle cıddı dusunenlerı ben begenmıyorum benım begendıklerımde hoppa oluyolar bıraz. oramı buramı da acmıyorum benı tanımadıgın ıcın boyle konusman sacma genelleme yapamazsın dımı canım.
şmdi gidicem bn ama cok konuşmayın tamam mı sayfalar ilerlemesin susun gidin yatın.sonra merakta kalcam he ayıp
heyy ziyaretçilerrr..üye olunda gelin yahu.ne ayaksınız
bnm ciddi ilişkim vardıda ne olduuuuuuuuuu..
Adım hazal değil hazel once onu bi düzelteyım. cok ılıskım oldu benımle cıddı dusunenlerı ben begenmıyorum benım begendıklerımde hoppa oluyolar bıraz. oramı buramı da acmıyorum benı tanımadıgın ıcın boyle konusman sacma genelleme yapamazsın dımı canım.
ayyy durr benı ekle gıtmeden ben anlamam cunkuu
ya şey çoluk çocuk çok etrafta. ben şahsen artık kendi yasıtlarımla bırlıkte olmayı dusunmuyorum. niyetleri farklı oluyo bi çoğunun. en az 25 ve ustu olr bana bundan sonra oyle dusunuyorum.tatlım yanlış anladın özlem sana demedi genel olarak konuştu bence yanı ben ole algıladım tabıkı de kımse kımseyı tanımadn ole bı yorum yapmaz o atraftakı kız dıye cekınen ınsanlar ıçın konustu yanılyo muyum canımm
katıldım katıldım ve hala katılıyorum canım sana erkekler en basta gözlemler bence gercekten cıddı dusunuyosa yada bılmıyorum ya acaba gonul bu kondu mu konuyo mu kı
şmdi gidicem bn ama cok konuşmayın tamam mı sayfalar ilerlemesin susun gidin yatın.sonra merakta kalcam he ayıp
tamam hadi gir koluma gidleim yavaş yavaş arkamıza baka baka
6. ayak gibi igrenç bir espiri yapmıcammm
bak kızcem sen kaşınıyon hııı
tatlım yanlış anladın özlem sana demedi genel olarak konuştu bence yanı ben ole algıladım tabıkı de kımse kımseyı tanımadn ole bı yorum yapmaz o atraftakı kız dıye cekınen ınsanlar ıçın konustu yanılyo muyum canımm
senın yarın sınavın mı vardı yenı kurtuldum o streslerden o yuzden bence sen gır benım koluma kurtarım seni kıh kıhhh :)))))
ben bunun başlangıcını belirttim kız erkek olarak ama hazel hanım üzerine alındı nedense
dur kuzum nereye gidiyon aaaa
ya şey çoluk çocuk çok etrafta. ben şahsen artık kendi yasıtlarımla bırlıkte olmayı dusunmuyorum. niyetleri farklı oluyo bi çoğunun. en az 25 ve ustu olr bana bundan sonra oyle dusunuyorum.
pooff sorma.1 hafta daha cekicem sınavları sonra annemmmmmmmmmçok özledim cokkkk
ben gireyim koluna madem kurtar beni :13:
iyyim iyiim cok iyiyim kaşınmıyorum
pooff sorma.1 hafta daha cekicem sınavları sonra annemmmmmmmmmçok özledim cokkkk
ben gireyim koluna madem kurtar beni :13:
dur kuzum nereye gidiyon aaaa
Mrb kizlar..bende baktim burda bir hareketlilik var geldimm..cok hastsyim valla uyuyiyorum biraz size takilayim bari
ah ah anne özlemi.. çok zordur
kızçelerim ben daha hiç birinizi ekleyemedim k. bkmayın buraya laf yetiştireceğim diye bende çıkıyım artık uyuym biraz yarın güzel olmam lazım şişmesin gözlerim bakın ama yine gelin tamammmmmm mı ona göre hıı