Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

sınavıma 9 saat kadar bi zamna kaldı eh calışmadım bari uyuyim de yetişebileiim sınava :KK53:

bnden kurtuluşns yok zate artıkın sadece bu gecelk bukadaaaann :KK76:

haklsın kuzucumm git tabi uyu dinlen biraz bak hala duruyo :KK1:
seninde benden kurtuluşun yok ona göre :KK76:
ben yarın biraz geç girerm ama sevdiceğimle buluşacağım çok ilerlemeyin ha sohbette size yetişecem diye canım çıkıyo ekleyemedim de zaten :KK1: :KK36:

ah ah anne özlemi.. çok zordur
kızçelerim ben daha hiç birinizi ekleyemedim k. bkmayın buraya laf yetiştireceğim diye bende çıkıyım artık uyuym biraz yarın güzel olmam lazım şişmesin gözlerim bakın ama yine gelin tamammmmmm mı ona göre hıı :KK16:

tamam bakalımm hepınız gıdınnnn :KK43:((((((( ıyı gecelerr

Saol canim oyle fenayim ki kocisim rahatsiz olup salona gtti :)..ictim adacayi ama uyutmuyo agrilar.dokuluyorum resmen..

geri gelicez ama :KK9::KK9:

görüşürüz kızzzlarr.güsel oldu bu toppiik.

iyi davranın kendinize

herkese iyi geceler :KK54:

bana dur diyo kndi gidio yahu.aşka geldik galiba :KK1:

hade bakallıım kapatıyos tükkanı

çok ayıp çok beraber çıkalım diye şey ettim ben :KK19:
ey ahaliii haydin görüşürük yarın bol aksiyonlu rüyalar sizlere :KK53:
hepinizi öptüm yarın damlarım buraya yine uff çok uzattım bu sefer gidiyorum :KK1: .38: :KK19:

Napsam da olmuyo ki fena usutmusum..sohbetinzi bastan takip edemedim.direk sona geldim daldim..adin ne? calisiyo musun? ela cim

Napsam da olmuyo ki fena usutmusum..sohbetinzi bastan takip edemedim.direk sona geldim daldim..adin ne? calisiyo musun? ela cim

tekrar tekrar gecmıs olsun ALLAH sıfa versın.. bende bugun katıldım kızların arasına ıı kaynastık sankı.. ısmım Elıf malesef ıs araıyorum ama bulamıyorum nısanlıyım asker yolu gozluyorummm peki sen?

ya ben ilk defa mesaj atıyorum ve sanırım onuda yanlış yerden atıyorum . şu an buraya uzaydan düşmüşüm gibi nerden yazcam ne yapcam mesaj doldurma olayı nedir hiç bişi bilmiyorum:KK43:

canım suan sohbete katılmıs durumundasın bende yenıyım eger kendısıne cevap vermek ıstedıgın yada sormak ıstedıgın kısı varsa alıntı ıle cvpla dıyosun ortaya onuscaksan konuya cvp wer yazıyo ordan muhabbete dahıl olmus oluyosun:)

Bende sultan.mayis ayinda 2 yil olcak ewleneli.25yasindayim.bende sinav bekliyorum kurum sinavlarina hazirlaniyorm.ewde duramiyorm bana gore dgl hic..univ okudugm yerde tanistim kocisle kaldim buraya yerlestm.kimsem yok.ise grseydm bi an once.beklemek cok zor..

Bende sultan.mayis ayinda 2 yil olcak ewleneli.25yasindayim.bende sinav bekliyorum kurum sinavlarina hazirlaniyorm.ewde duramiyorm bana gore dgl hic..univ okudugm yerde tanistim kocisle kaldim buraya yerlestm.kimsem yok.ise grseydm bi an once.beklemek cok zor..

kaderimiz aynışmıs :KK70: bende nişanlım kaldım ankarada :KK70: harıl harıl iş arıyorummmm buldum gibi bişiy amaaa bakalım nolcakkk inş bulursun canım hangi sehirde yasıyorsun ?

bende 23 yasındayım artı ben de sewdcegımle mayısta sewgılı olduk 7 yıldır sewgılıydık aynı ılde unı okuduk kader ıste zynı ıle dustuk mezun olduktan sonrada nısanlandık ama sıkıntılı bı sureç napcaı bılmıyorum kendımı gelıstrmek ıstıyorum bunun ıçın maddıyat lazım aılemı zorlamak ıstemıyorum zaten nısan yaptılar hıcbır hazırlıgımız yokken anlıcan elım kolum baglı çok sıkıntılıyım

X