- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
sınavıma 9 saat kadar bi zamna kaldı eh calışmadım bari uyuyim de yetişebileiim sınava
bnden kurtuluşns yok zate artıkın sadece bu gecelk bukadaaaann
ah ah anne özlemi.. çok zordur
kızçelerim ben daha hiç birinizi ekleyemedim k. bkmayın buraya laf yetiştireceğim diye bende çıkıyım artık uyuym biraz yarın güzel olmam lazım şişmesin gözlerim bakın ama yine gelin tamammmmmm mı ona göre hıı
tamam bakalımm hepınız gıdınnnn((((((( ıyı gecelerr
üzülme elifcim niye üzülüyorsun geri geleceğiz yine ama
bana dur diyo kndi gidio yahu.aşka geldik galiba
hade bakallıım kapatıyos tükkanı
Saol canim oyle fenayim ki kocisim rahatsiz olup salona gtti :)..ictim adacayi ama uyutmuyo agrilar.dokuluyorum resmen..
peki üzülmim :)))))
Napsam da olmuyo ki fena usutmusum..sohbetinzi bastan takip edemedim.direk sona geldim daldim..adin ne? calisiyo musun? ela cim
ya ben ilk defa mesaj atıyorum ve sanırım onuda yanlış yerden atıyorum . şu an buraya uzaydan düşmüşüm gibi nerden yazcam ne yapcam mesaj doldurma olayı nedir hiç bişi bilmiyorum
Bende sultan.mayis ayinda 2 yil olcak ewleneli.25yasindayim.bende sinav bekliyorum kurum sinavlarina hazirlaniyorm.ewde duramiyorm bana gore dgl hic..univ okudugm yerde tanistim kocisle kaldim buraya yerlestm.kimsem yok.ise grseydm bi an once.beklemek cok zor..
Bende sultan.mayis ayinda 2 yil olcak ewleneli.25yasindayim.bende sinav bekliyorum kurum sinavlarina hazirlaniyorm.ewde duramiyorm bana gore dgl hic..univ okudugm yerde tanistim kocisle kaldim buraya yerlestm.kimsem yok.ise grseydm bi an once.beklemek cok zor..