Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bundan sonra bunları yapta kendine görüyüm ben seni :KK31:
konuşcak birilerini arıyodum kimsenin olucağını sanmıyodum şaşırdım sizi görünce :)

:):) gel canım gel sende katıl sohbetimize tanıtırmısın biraz kendini :26:
hmm.şey ozmn pardon ..gidim ben :KK17:

aa nereye gidiyon kızcem :KK20: tamam tamam kızmadık sana gel hele buraya :KK19:
elmasın işte bebişim ondan öyle.annen yada teyzen halan falanda öyledir kime çektin sen :KK1:

bol bol egzersiz yapcen artık.bnmde hiç göbegim yok hele verdigim o kilolar hep göbekten gitti bacaklarım yerindedr bnmde severim kendimi :KK19::KK53:

sizi oburlar sizi ben incecik gacıyım kıskananlar çatlasın o lalalalala :KK70: :KK70: :KK1: :118:

gercekten erkek tarafı oldun yaı wala sewdıgıme kıyamadım ya ıstemıyorum dıyınce bana guwenmıyosun askerlık var gozum arkada kalır parmagında yuzuk olsun dedı bende dayanamadım napım o kadar dedım halbukı bak hıç hazırlıgımız yok ısımız yok yenı mezunuz nısanlı olarak uzun zaman kalırız sonra ALLAH korusun bı sorun falan çıkar dıye ama bısey olmaz dedı bende ıı tamam dedım ben tatam dıyınce bnım canım aılemde tatsızlık olmasın dıye hıç zorluk çıkarmadı oyle yanı... eee artık benım tarafımda olursun :))))
olmam mııı? ben size bizim ağaoğlundaki evi bile veririm şuan ...
şaka bi tarafa tabi ki bişeyler sebep oluyor ama aldığımız kararların da arkasında durmamız hayata karşı ne kadar istikrarlı olduğumuzu gösterir.

canlar ben çıkayım valla sohbet çok güzel ama inanın tasiyonum düştü ve acaip başım dönüyor.iyi geceler. görüşmek üzere hoşçakalın..

Hazel ben 22 yaşındayım istanbuldan katılıyorum yarışmaya çok mutsuzu :KK1: ciddi ilişki şart ya artık çok sıkıldım yaşamayan bilemez evde kaldımmmmmmmm

özeniyorum size benim ne zaman ciddi bi ilişkim olucak :26: bu işin sırrı neeeeeeeee

canım bır kısım alttan alcak kı bu kısı genelde erkek olur cunku kızların mızacı bu tabıre pek uygun deıl... saka bı yana dua et canım ALLAH ıı ınsanlarla karsılastrsın bıde benım fıkrım tabıkı ılk once çok baglanma onun baglanmasını bekle bız kızlar daha sadık bır yapıya sahıbız tam anlamıyla senın olduguna emın oadan kaptrma derım

canım bır kısım alttan alcak kı bu kısı genelde erkek olur cunku kızların mızacı bu tabıre pek uygun deıl... saka bı yana dua et canım ALLAH ıı ınsanlarla karsılastrsın bıde benım fıkrım tabıkı ılk once çok baglanma onun baglanmasını bekle bız kızlar daha sadık bır yapıya sahıbız tam anlamıyla senın olduguna emın oadan kaptrma derım
yok tatlım ne kaptırması ya bı taarfları kalkıyo sonra :) ama bana hiç düzgün insan gelmiyo işte sıkıntı orda. büyü var üstmde nedir bitmiyo sıkıntım patlıcam en sonunda :) :KK1:

olmam mııı? ben size bizim ağaoğlundaki evi bile veririm şuan ...
şaka bi tarafa tabi ki bişeyler sebep oluyor ama aldığımız kararların da arkasında durmamız hayata karşı ne kadar istikrarlı olduğumuzu gösterir.

sanırım bu konuda kararımın arkasında duramıyacagım yanlıs yaptık :KK43:((((

özeniyorum size benim ne zaman ciddi bi ilişkim olucak :26: bu işin sırrı neeeeeeeee

hayat koçumu buldum be heheyyyttt:KK76::KK76::KK76:

bende buldummmmm bende var mı ötesii :KK24: :KK17: :KK17: yerim seni kızçem benim :KK19:

Hazel ben 22 yaşındayım istanbuldan katılıyorum yarışmaya çok mutsuzu :KK1: ciddi ilişki şart ya artık çok sıkıldım yaşamayan bilemez evde kaldımmmmmmmm

hazal hoşgeldin tekrardan bende özlem 20 yaşındayım ciddi ilişkinin şartı kızla erkekde bitiyor sen doğru düzgün hanım hanımcık olursan karşındaki insanda o derecede oluyor
ama sen afedersin oranı buranı acarsan onun la bununla çıkarsan adını çıkartırsan kimse sana ciddi ilişki gözüyle bakmaz hani eylenecek kız olursun evlenecek değil canım :KK14:
yanlışmıyım kızlar şimdi sana gelelim acaba neden hiç ciddi biri çıkmadı karşına sen çok mu çekingensin ? hiç ilişki yaşamadn mı daha önceleri ?

yok tatlım ne kaptırması ya bı taarfları kalkıyo sonra :) ama bana hiç düzgün insan gelmiyo işte sıkıntı orda. büyü var üstmde nedir bitmiyo sıkıntım patlıcam en sonunda :) :KK1:

ayyyyy deme ole kız ALLAh koruusn çok tırsarım zaten ole seylerden bence dogru ınsan karsımıza bır kere cıkar ve bır kere asık olruz o yuzden de bıraz sabırlı olmak lazım sanırım

bende buldummmmm bende var mı ötesii :KK24: :KK17: :KK17: yerim seni kızçem benim :KK19:

hazal hoşgeldin tekrardan bende özlem 20 yaşındayım ciddi ilişkinin şartı kızla erkekde bitiyor sen doğru düzgün hanım hanımcık olursan karşındaki insanda o derecede oluyor
ama sen afedersin oranı buranı acarsan onun la bununla çıkarsan adını çıkartırsan kimse sana ciddi ilişki gözüyle bakmaz hani eylenecek kız olursun evlenecek değil canım :KK14:
yanlışmıyım kızlar şimdi sana gelelim acaba neden hiç ciddi biri çıkmadı karşına sen çok mu çekingensin ? hiç ilişki yaşamadn mı daha önceleri ?
Adım hazal değil hazel once onu bi düzelteyım. cok ılıskım oldu benımle cıddı dusunenlerı ben begenmıyorum benım begendıklerımde hoppa oluyolar bıraz. oramı buramı da acmıyorum benı tanımadıgın ıcın boyle konusman sacma genelleme yapamazsın dımı canım.

Son düzenleme:
X