- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
ben kılo vermek ıstıyorum ama bunu ıstedıgım ıçın daha çok yıyesım gelıyo aslında asırı sısko degılım sadece yandakı çıkıntılarım benı sımıt yemkten bıle tıksındırıyo çunku bız benım o çıkıntılarıma sımıt dıyoruzzzzzzzz ve arımıyo kızlar yaa napcam bılmem
ay boşver evlenip ne yapacan diyecem olmayacak şimdi :))
nasıl olsa nişanlısın gez toz evlenmek için acele etme. evlenince şahane olmuyor yani...
sizi bekarlar siziiii 1,3,5,7 diye bişey var evlilikte azcık kitap okuyun hep sohbet hep sohbet olmaz böyle..evlenince sahane olmuyor mu.:26:
acele etmemek gerek
evet gerıye don bak hemen kapattım vala konuyuuu :))))))
oo pizzaya bayılırımm çok sevirimmmhamurla aram iyidir iyi pizza yaparım
ama açmak işine hiç girmedim zor gelir biraz
hayır gözlerim ela ayıptır solemesı ısmım Elıf canım o anlattıgıma da gecer ınş yazdım bırı bızı azarladı dert yerı degıl dıye bende korktum kısa kestim kıh kıhhh :))))))
öyle bi dönem geçirdim ki 1 haftada 3 kilo verdim hiç bişey yemeden hiç uyumadan geçti günlerim.sonra bi ışık gördm degişti herşey.
şimdi yemek yemenin tadına variyorum
konuşcak birilerini arıyodum kimsenin olucağını sanmıyodum şaşırdım sizi görünce :)iyi geceler hoşgeldin
yok öyle bayadır sohbetteyiz biz
sizi bekarlar siziiii 1,3,5,7 diye bişey var evlilikte azcık kitap okuyun hep sohbet hep sohbet olmaz böyle..
sende haklısın canım da ama bi dakka bi dakka madem öyle kabul etmeseydin canım, zorla evet dedirtmediler ya sana? (ben burda erkek tarafı oluyorum şuan)acelem yok ama hiç konuslmaması da can sıkıcı tamam maddı durumunuz yok ama ıstmesydınız kardesım o zamn yok uzatalım dıye naz bıle yaptrmıyolar ınsana:)::)
ayy olur mu kızz aaa
üzüldüm bak şimdi sen anlat yahu.ben anlatamıyorum die kimse anlatmıcak mı sanki
caresini bulabilceksek anlat tabisi
hmm..
armut tipindemisin elma mı?
elmaysan sinitlerden kurtuluş zor cünkü
oo pizzaya bayılırımm çok sevirimmmbanada yapsene kızcem
elif mi :) söylememiştin ama tamam canım şimdik anlaşıldı durum
ah ah sen kendine neler yapmışın böyle ..
hiç sevmem o rakamları 1357 ugursuzlugun sembolu bnm için
1 yıl 3 yıl 5 yıl 7 yıl die mi ayrılıo noluo.
sen 5 i de geçmişin evreler tamamlanıo
ayy bi tamamlansa da geçse ... en berbatı da 1. yıl arkadaşımhiç sevmem o rakamları 1357 ugursuzlugun sembolu bnm için
1 yıl 3 yıl 5 yıl 7 yıl die mi ayrılıo noluo.
sen 5 i de geçmişin evreler tamamlanıo
anlattı kızcağız da sen görmedin
sonrada ben yetişemiyorum oluyor olmaz ki canım
elmasın işte bebişim ondan öyle.annen yada teyzen halan falanda öyledir kime çektin sencanım basenlerım çok yok bel oyuntum çıkmıyooo bı turlu oyuntulu kısmımı hatırlamıyorum bıle suratımı gorsen mınyon bıseyım verınce yuzumden gıdıyoo
sende haklısın canım da ama bi dakka bi dakka madem öyle kabul etmeseydin canım, zorla evet dedirtmediler ya sana? (ben burda erkek tarafı oluyorum şuan)
duyma sen zaten küçüksün ne işin var evlilikle filan, kapat gözünü!ben ilk defa duyuyorum bu rakamları :26:
tatlım zayıf ınsan yokkıı :))))))9 en zayıflar arasındayım vala ama bızımsız zayıfım ıste :)):hmm.şey ozmn pardon ..gidim ben
elmasın işte bebişim ondan öyle.annen yada teyzen halan falanda öyledir kime çektin sen
bol bol egzersiz yapcen artık.bnmde hiç göbegim yok hele verdigim o kilolar hep göbekten gitti bacaklarım yerindedr bnmde severim kendimi
ayy bi tamamlansa da geçse ... en berbatı da 1. yıl arkadaşım
1.yılda adamı eşşekten düşmüş karpuza çeviriyor evlilik
2. yıl sarsılma 3.yıl gerileme 4.yıl duraklama 5. yıl..... diye gider bu 10. yıl parlama
10 a doğru koşuyoruz bakalım...