- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
evlilik meraklısı degilim yavrum daha 20 yahu 21 bile olmadım daa..derdim istediigm olsun yamaçımda
forumda dini içerikli yazılar paylaşmak yasaktır kızlar lütfen paylaşmayalım konum kapanabilir
inşallah olur tatlım sen iyi düşün güzel düşün ki çok güzel olsun :)
slm kızlarrrrr bende yeniyim hadi kaynaşalım zaten depresyondayım
:99: sakinnn
:124::124::124::103:
dogru söyledin tatlım güzel düşünyorum artık herşey güzel olucak
Hadi anlat bakalım, hayırlısı neyse o olsun inşallah.
biran çok korktum da ne güzel toplanmışken böyle birşey olursa diye( :105:
olacak olacak kızçem merak etme sen sizi tembeller finallerden geçemesseniz nöriceksiniz bakıyım
sonra bakın beni suçlamayın ona göre
:) neyse ben iyisi ben böyle şekilsiz şekilsiz devam edeyim :) ya ben sanırım kaçmak durumunda kalıyorum iyi gceleeeer
anaaam herkesin bu topikkke ihtiyaçı varmış he
A.s hoşgeldin canım nasılsın ?
neden depresyondasın ne oldu ki :26:
bi benden daha varmış desene.bnmde final sıanvım var ama bak napıyorum ben buralrda
işte sorunu nereden anlatacagımı bile bulamadım, özetle bir çocugu seviyorum, eski erkek arkadaşım, benim hatam yüzünden ayrıldık, sonra o eski kız arkadaş ile barıştı, sonra bende eski erkek arkadaşım ile barıştık, sonra ikimizde ayrılınca tekrar görüşmeye başladık, ama o eski kızı hiç unutamadı, uzun bir süre görüştük, bende uzun bir süredir istihareye yatıyorum. en son da yedi gece yatmaya karar verdim ama 3 günde bırakmak zorunda kaldım. son üç rüyamı anlatıcam kızlar size, bir de bu üçünden önce gördügüm bir takım rüyalar var anlam veremedigim onlarda istihare,
şimdi ilk rüyamda( hayır olsun deyin hepiniz :)) bir arkadaşımın evindeyim, beyaz bir duvar görüorum ve üç tane de beyaz çerçeve vardı, ikinci gün ben bir denizdeyim ve bir kayığın içindeyim kayıkla ilerliyorm deniz o kadar güzel ki, elimde de bir kumanda var ve kumandaya basıyorum güneşi görüyorum, tekrar basıyorum böyle uzakta dağlar var onları görüorum ay ne güzeller diyorum, üçüncü günde ben bu şahısın evine gidiyorum, annesi beni istemiyormuşi sonra da gitme diye kadın bana yalvarıyor, neyse kalıyorum evde mutfaga gidiorum düdüklü tencerede nohut pişiyor, ve tabağıma nohut alıp yiyorum, sonra kahve istiyorlar benden türk kahvesi pişiriorum, sonra babasını görüorum rahmetli sen bizim oğlanın eski kız arkadaşımısın dior, evet diorum böyle seviyor adam beni sanki, nerede o diorum, odaya gidiorum benim agzımda iki tane topitop var birini çıkarıp onun agzına veriorum, sonra da ben tekrar oradan çıkıp denize gidiorum, cok güzel hayranlıkla bakıorum, ardından rüyamın içinde bir arkadaşıma anlatıorum bu rüyayı sen artık bu çocukla evleniceksin daha fazla allah ın işine karışma dior. bende bıraktım o günden sonra istihareyi. şmdi buyrun burdan yakalım çocukda hiç ses seda yok iki ay olucak nerdeyse hiç aramadı beni, bende aramıorum :////////////// ama çok özledim yemin ederim.((
:99: sakinnn
:124::124::124::103:
Seni rahatlatmak isterdim ama pek mümkün görünmüyor. Öncelikle istihare de görülen yeşil- beyaz hayra; kırmızı siyah şerre işaret eder. lakin şöyle de bi durum sözkonusudur ki; kişinin kendisi için istihare yapması çokta uygun değildir. Neden diyeceksin; sende olduğu gibi kişi kendisinin istediğini rüyasında görüyor.Özetle sen 2 aydır çocuktan ses çıkmadığını söylüyorsun- bu dmek oluyor ki bekliyorsun bişey olmasını- onun sana gelmesini istediğin için rüyanda da olacakmış gibigörüyorsun. canını sıkmak istemem ama finalin varken bu maneviyattan uzak rüyanı yorumlatmak için bekleme derim. ayrıca bide şu var elimde kumanda vardı diyorsun- kumandayla bişeyleri yönlendirebiliyorsun bence bu rüyanı da isteklerin doğrultusunda yönlendirdiğin anlamına geliyor. Kesinlikle üzülmeni istemem ama benzer durumu yaşayan bi arkadaşım vardı hüsran oldu sonu.işte sorunu nereden anlatacagımı bile bulamadım, özetle bir çocugu seviyorum, eski erkek arkadaşım, benim hatam yüzünden ayrıldık, sonra o eski kız arkadaş ile barıştı, sonra bende eski erkek arkadaşım ile barıştık, sonra ikimizde ayrılınca tekrar görüşmeye başladık, ama o eski kızı hiç unutamadı, uzun bir süre görüştük, bende uzun bir süredir istihareye yatıyorum. en son da yedi gece yatmaya karar verdim ama 3 günde bırakmak zorunda kaldım. son üç rüyamı anlatıcam kızlar size, bir de bu üçünden önce gördügüm bir takım rüyalar var anlam veremedigim onlarda istihare,
şimdi ilk rüyamda( hayır olsun deyin hepiniz :)) bir arkadaşımın evindeyim, beyaz bir duvar görüorum ve üç tane de beyaz çerçeve vardı, ikinci gün ben bir denizdeyim ve bir kayığın içindeyim kayıkla ilerliyorm deniz o kadar güzel ki, elimde de bir kumanda var ve kumandaya basıyorum güneşi görüyorum, tekrar basıyorum böyle uzakta dağlar var onları görüorum ay ne güzeller diyorum, üçüncü günde ben bu şahısın evine gidiyorum, annesi beni istemiyormuşi sonra da gitme diye kadın bana yalvarıyor, neyse kalıyorum evde mutfaga gidiorum düdüklü tencerede nohut pişiyor, ve tabağıma nohut alıp yiyorum, sonra kahve istiyorlar benden türk kahvesi pişiriorum, sonra babasını görüorum rahmetli sen bizim oğlanın eski kız arkadaşımısın dior, evet diorum böyle seviyor adam beni sanki, nerede o diorum, odaya gidiorum benim agzımda iki tane topitop var birini çıkarıp onun agzına veriorum, sonra da ben tekrar oradan çıkıp denize gidiorum, cok güzel hayranlıkla bakıorum, ardından rüyamın içinde bir arkadaşıma anlatıorum bu rüyayı sen artık bu çocukla evleniceksin daha fazla allah ın işine karışma dior. bende bıraktım o günden sonra istihareyi. şmdi buyrun burdan yakalım çocukda hiç ses seda yok iki ay olucak nerdeyse hiç aramadı beni, bende aramıorum :////////////// ama çok özledim yemin ederim.((
aynen canım ya ) yarın final var biz burda sohbet edioruzsabah erken kalkmayı düşünüyordum ama bu gdişle zor mu ne
rüyanı birazdan yorumluyacağım ..
sizin iş bence biraz çocuk oyuncağına dönmüş neden derseniz ikinizde ayrılmışsınız (senin hatan neydi çok merak ettim ? ) hadi onu geçtik sonra o eski kız arkadaşına dönmüş sizde eski erkek arkadaşınıza sonra geri birleşmişssinz böyle bir durum nasıl olduüstünüze alınmayın ama ben de böyle bir durum olsa miğdem kaldırmazdı bu konuda size çok kızdım [/QUOTE
kızmak konusunda haklısın durum farklı, biri bize pislik yaptı ve ayrılmak zorunda kaldık, inada bindirip olayı o gidip başkasıyla çıktı canım, ama ben çok uzun süre acı çektim, 1,5 sene desem yeridir. herkes bana cok kızdı ama ben hep gelicek diye bekledim bekledim dualar ettim. yani sonrasında durum böyle oldu. ben hala istedigim için adım atamıyorum hiç bir şeye, aman ne bilim işte offffffff://
bnm ki 12 de ve ben nasıl kalkcam bilmiyore.senin sınavların kaçta ?
hangi bölümdeydn kaçırmışım sanırm söylediysen eger