Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

:99: sakinnn
:124::124::124::103:

dogru söyledin tatlım güzel düşünyorum artık herşey güzel olucak

biran çok korktum da ne güzel toplanmışken böyle birşey olursa diye ( :105:
olacak olacak kızçem merak etme sen sizi tembeller finallerden geçemesseniz nöriceksiniz bakıyım
sonra bakın beni suçlamayın ona göre

Hadi anlat bakalım, hayırlısı neyse o olsun inşallah.

işte sorunu nereden anlatacagımı bile bulamadım, özetle bir çocugu seviyorum, eski erkek arkadaşım, benim hatam yüzünden ayrıldık, sonra o eski kız arkadaş ile barıştı, sonra bende eski erkek arkadaşım ile barıştık, sonra ikimizde ayrılınca tekrar görüşmeye başladık, ama o eski kızı hiç unutamadı, uzun bir süre görüştük, bende uzun bir süredir istihareye yatıyorum. en son da yedi gece yatmaya karar verdim ama 3 günde bırakmak zorunda kaldım. son üç rüyamı anlatıcam kızlar size, bir de bu üçünden önce gördügüm bir takım rüyalar var anlam veremedigim onlarda istihare,
şimdi ilk rüyamda( hayır olsun deyin hepiniz :)) bir arkadaşımın evindeyim, beyaz bir duvar görüorum ve üç tane de beyaz çerçeve vardı, ikinci gün ben bir denizdeyim ve bir kayığın içindeyim kayıkla ilerliyorm deniz o kadar güzel ki, elimde de bir kumanda var ve kumandaya basıyorum güneşi görüyorum, tekrar basıyorum böyle uzakta dağlar var onları görüorum ay ne güzeller diyorum, üçüncü günde ben bu şahısın evine gidiyorum, annesi beni istemiyormuşi sonra da gitme diye kadın bana yalvarıyor, neyse kalıyorum evde mutfaga gidiorum düdüklü tencerede nohut pişiyor, ve tabağıma nohut alıp yiyorum, sonra kahve istiyorlar benden türk kahvesi pişiriorum, sonra babasını görüorum rahmetli sen bizim oğlanın eski kız arkadaşımısın dior, evet diorum böyle seviyor adam beni sanki, nerede o diorum, odaya gidiorum benim agzımda iki tane topitop var birini çıkarıp onun agzına veriorum, sonra da ben tekrar oradan çıkıp denize gidiorum, cok güzel hayranlıkla bakıorum, ardından rüyamın içinde bir arkadaşıma anlatıorum bu rüyayı sen artık bu çocukla evleniceksin daha fazla allah ın işine karışma dior. bende bıraktım o günden sonra istihareyi. şmdi buyrun burdan yakalım çocukda hiç ses seda yok iki ay olucak nerdeyse hiç aramadı beni, bende aramıorum :////////////// ama çok özledim yemin ederim. ((

korkkma kııız a'aa. yarın kolay artık çalşmadan yaparım yahu bnlk sorun yok bu gece

A.s hoşgeldin canım nasılsın ?
neden depresyondasın ne oldu ki :26:

aslında hal olcak şeyler ama zamanını beklıyo ve o zaman hala gelmıyor. tabıkı ılk drdım nısanlım askerde bız 7 senedır sevgılıydık ve her gun beraberdik unıyı falanda aynı ılde okuduk sonra okulumuz bu sene bıttı sonra da nısanlandk. ben pek ıstemıyodum çunku hıçbır hazırlıgımız yok.. maddı durumları da iç açıcı degıl yanı 7 senedır sevgılıyız ama aıleler araya gırınce tatsızlık olmasında korktum. neyse canım bız nısanlandık ve hıçbır sey ıstedıgım gıbı hayalımdekı gıbı olmadı malesef.aılesıyle hıç tartısma falan yasamadık ama uyusmyoruz ama onlar bunun farkında degıl benım uzuldugumden bıle hbrsızler bende bunu dıle de getıremıyorum gosteremıyorum da yapım bole malesef o yuzden çok uzuluyorum sımdı oda yok hersey daha agır gelıyo.
ıkıncı derdımde 5 aydır ıs arıyorum ve bulamıyorum ıse ıhtıyacım kendımı gelıstırelıyım yoksa genç yasta olcem dusunmekten canım ya napcam bılmıyorum vala

bir derdm vara konu açın ya kızlar a'aa geyip yapçektik şurda.bnmde tonla derdim var sıkışıp, kaldım belli edio muyum hiç

rüyanı birazdan yorumluyacağım ..
sizin iş bence biraz çocuk oyuncağına dönmüş neden derseniz ikinizde ayrılmışsınız (senin hatan neydi çok merak ettim ? ) hadi onu geçtik sonra o eski kız arkadaşına dönmüş sizde eski erkek arkadaşınıza sonra geri birleşmişssinz böyle bir durum nasıl oldu üstünüze alınmayın ama ben de böyle bir durum olsa miğdem kaldırmazdı bu konuda size çok kızdım

Seni rahatlatmak isterdim ama pek mümkün görünmüyor. Öncelikle istihare de görülen yeşil- beyaz hayra; kırmızı siyah şerre işaret eder. lakin şöyle de bi durum sözkonusudur ki; kişinin kendisi için istihare yapması çokta uygun değildir. Neden diyeceksin; sende olduğu gibi kişi kendisinin istediğini rüyasında görüyor.Özetle sen 2 aydır çocuktan ses çıkmadığını söylüyorsun- bu dmek oluyor ki bekliyorsun bişey olmasını- onun sana gelmesini istediğin için rüyanda da olacakmış gibigörüyorsun. canını sıkmak istemem ama finalin varken bu maneviyattan uzak rüyanı yorumlatmak için bekleme derim. ayrıca bide şu var elimde kumanda vardı diyorsun- kumandayla bişeyleri yönlendirebiliyorsun bence bu rüyanı da isteklerin doğrultusunda yönlendirdiğin anlamına geliyor. Kesinlikle üzülmeni istemem ama benzer durumu yaşayan bi arkadaşım vardı hüsran oldu sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…