Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

korkkma kııız a'aa. yarın kolay artık çalşmadan yaparım yahu bnlk sorun yok bu gece

çalışkan kızçem benim oh oh
bir derdm vara konu açın ya kızlar a'aa geyip yapçektik şurda.bnmde tonla derdim var sıkışıp, kaldım belli edio muyum hiç

hiç demi belli ediyomu kızımız hiç ama bana anlatacan sen kaçısın yok ona göre :))

canım ben bundan önce de cok istihareye yattım, haklısın kişi kendi yatmamalı belki ama inan artık vazgeçmek için gece yatarken allahım bana siyah kırmızı gösterde bende vazgeçeyim diye yatıyorum, bundan önce ilk ayrıldıgımıda mesela yattıgımda benden sonra çıkacagı kızı bile gördüm , dalgalı denizler gördüm. daha bu son istihareye yatmadan öncede yatmıştım hep karar veremedigim için, karman çorman şeyler gördügüm oluyordu, tabi bunları beni rahatlaman için söylemiorum :))) ama rüyalarım hep çıkar ben sadece anlamlarnı merak ettim gördüklerimin :)

bende cok daralıp sıkılıp denemek istedim istiareyi ama bitürlü nasip olmadı mı deyim ne deeeyim yapmadım.merakta ediyorum aslında ne görürdüm ki acep.ama ben kendi hayatımı kendim mahfettigim için.düzeltmekte kendi elimde.hallederim gibi düşünüyorum.

anladım tatlım . nişanlın askere gidince tabi daha kötü olmuş her şey ve sana daha agır gelmeye başlamış
şu paranın gözü kör olsun o olmayınca da olmuyor . olmuyor .. bir yerde tıkanıyor insan .. ailesi ile ne yönde uyuşmuyorsunuz ben orasını pek anlayamadım sorun ne o konuda ?
bende işsizizim . bu devirde iş bulmak gerçekten çok zor ama bırakma kendini tatlım bunada şükür et bu halinede ne halde olan insanlar var biliyormusun geçer bu günlerde sen sıkma canını bak seviyorsun seviliyorsun bunuda düşün nişanlın askerden gelince elbet düzelecektir herşey kurarsınız yuvanızı sabret birazcık nişanlılı kızlar genelde bu sorunlar yaşıyor zaten onlarka konuşşan aslında sana daha çok yardımcı olurlar bizden

Hayır dileyelim hayrolsun ama çokta umutlanma derim, ayrıca büyük konuşmayayım da yerinde olsam ayrıldığında hemen eski kız arkadaşına döndüğü için kapında ölse yine de birlikte olmazdım. Bu nasıl bir iştir, her yanlışında her hatanda hemen eskilere dönecekse ne anlamı kalır ki ? yeni denizlere yelken aç derim sana.

sevgi meleği sen ne diyorsun bu duruma :)) yorumunu bekliyorum , sonra ben kaçim e finale çalışyım bari arkadaşın dedigi gibi :))
finaller bitince de geyik yapalım ohhh ohhh :)))

saol canım geçer heralde napalım ilk yorumlara bakıyodum aksarayda yasıyorum demıssın bende orda unı bıtırdım tabı ıst aksarayı kastetmemıssen :)

haklısın canım, yelken açasım gelmio ama artık çarem yok başka :))) hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…