Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kızlar benim bir konuda yardıma ihtiyacım var aslında :))) herkesin öyle tabi ama sohbetinizi de bölmek de istemdim ama anlatsam dinler misiniz acaba ?
ben düşünüp taşınıp bir çözüm bulamıyorum, sıkışmış fare gibiyim yani amannn offf :)))

çok şükür iyiyim sen nasılsın? hemen kendimden bahsedivereyim adım Gülbin 22 yaşındayım 2.5 ayık eviyim üniversite mezunu olmakla birlikte işsizim çünkü işe girmek için en ufak çabam olmadı:) yazın sonuna doğru uzun bi süre için yurtdışı görünüyo eşimin eğitim durumu nedeniyle:) bi de şu smiler nasıl yapılıyo onu merak ediyorum internette kopyalıyorum öylece kalıyo :KK70:

bende iyiym canım şükürler olsun rabbime çok iyiyim :) bende özlem 20 yaşındayım bekarım memnun oldum o smiler iki nokta rakam şeklinde yapılii :KK53:
hoşbulduk canım, ben hayatımda ilk defa bir siteye üye olup konuşmaya katılıyorum desem yeridir :)
ben istanbuldan , buraya aslında geliş amacım farklıydı ama sizleri gördüm bende yeni katıldıgım için sohbete dalayım dedim :))
pek de anlamıyorum açıkcası ama hadi hayırllsı :))

iyi yapmışın bak tatlım ne güzel vakit geçiriyoruz burda kızçelerim le :KK16:
geliş amacın neydi ki :26:

tatlım mesaj sayım dolunca seninle bu konuyu özelden konuşmak istiyorum tamam mı. 6 yıl kolay değildir seni anlıyorum neden ayrıldınız bilmiyorum ama yazık etmiş sana eğer o gitti ise.
yazık olmuş 6 yılınıza ona emeğe sevgiye fedakarlığa yazık olmuş.. bir ilişkiden sonra toparlanması hele ki de seviyorsan çok çok zor oluyor. ama zamanla yavaş yavaş iyileşiyorsun
giden gitmiştir boşver tatlım artık yoluna bakmalısın kim bilir belki karşına çok iyi muhteşem birisi çıkacak ve sana herşeyi unutturacak yaşadığın onca şeyden sonra artık mutluluk yakışır sana :KK34:
istemediğin ne gibi bir hayat yaşıyorsun çok şifreli konuşmussun canım bunu da fazla bir anlıyamadım.
tabiki umutlu olacaksın daha yaşın kaç ki. seni evlendireceğiz burada gelinliklerini sececeğiz çeyizlerini düzeceğiz dur bakalım daha ama önce sen su dersleri bir geç :KK1:

ayy :KK53: ilahii yanii:KK9:
derdim çoktur hangisine yanayımm:KK43:
umutsuz bi vaka degilim ya şifrelerimin kodlarını mutlaka paylaşıcam seninle:KK54::KK34:

derslerimde sorun yok şükür ama bazı hocalar dandik yahu elden bişi gelmiyo.:111:

kızlar benim bir konuda yardıma ihtiyacım var aslında :))) herkesin öyle tabi ama sohbetinizi de bölmek de istemdim ama anlatsam dinler misiniz acaba ?
ben düşünüp taşınıp bir çözüm bulamıyorum, sıkışmış fare gibiyim yani amannn offf :)))

tabi canım elimizden geldi kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız sen anlat bakalım bir sıkışmış fareyi çıkartalım o kapandan :)

Hadi anlat bakalım neymiş derdin, buluruz inşallah bi çare.

Herşey 4 sene kadar önce bir bayram sabahı annemin akrabalarını ziyarete gitmek için taksi çağırmamızla başladı. Taksici amcayı çok iyi tanıyorduk ve başkasıyla yolculuk hiç yapmazdık. İşi varmış başkasını yerine gönderdi. Bayram oldugu için herkesin elinde şeker vs. filan. Bende yazıktır şu adamcağıza da vereyim, bi şeker verdim. Sonuç 2 yıl süren platonik bi aşk (kocam açısından tabi) sonrasında zorla da olsa bi açılım. Iııııı şey ben kimseye seni seviyorum demedim ama sana demek istiyorumve bir tek san demek istiyorum şeklinde bi çıkma teklifi. 2 sene birliktelik. Okul olmasaydı hemen evlenirdi ama okul vardı bekledi mecburen. sonra 2 defa evlenme teklif etti kabulş etmedim. En son Allahın hakkı 3 tür, dedi 3 defa. Baktım gidiyor elden tamam tamam gel hadi ağlama dedim. Evlendiiiikkkk...

:KK9::KK16:
başarmış yani sonunda braavo dielm
allah daha çok mutlu etsiin ömrünüz boyunca inşallah.

bende iyiym canım şükürler olsun rabbime çok iyiyim :) bende özlem 20 yaşındayım bekarım memnun oldum o smiler iki nokta rakam şeklinde yapılii :KK53:

iyi yapmışın bak tatlım ne güzel vakit geçiriyoruz burda kızçelerim le :KK16:
geliş amacın neydi ki :26:

walla işte amaç benim istihare yorumlarına bakarken burayı keşfettim ama istihare için yazıcak bir yer bulamadım açıkcası :) hepsi eski konular, yeni bir sayfa nasıl açarım baktım baktım bulamadım :)) sonuç olarak da sizlerle karşılaştım, anlayan var ise çözümsüz bir konuyla ilgli istiharem var :/ anlatsam dinler misiniz ?

ayy :KK53: ilahii yanii:KK9:
derdim çoktur hangisine yanayımm:KK43:
umutsuz bi vaka degilim ya şifrelerimin kodlarını mutlaka paylaşıcam seninle:KK54::KK34:

derslerimde sorun yok şükür ama bazı hocalar dandik yahu elden bişi gelmiyo.:111:

bekliyorum bak ona göre :KK14:
ünv. hocaları hep öyle olur uyuzlar ne olecek işte :KK1: bu arada ünv. ortamın nasıl tatlım sen yurtta mı kalıyorsun :26:
benim hafıza yine gidip geliyo ama bunu söylememiştin eminim :)

Hadi anlat bakalım neymiş derdin, buluruz inşallah bi çare.

amin canım inşallah çaresi vardır her derdin mutlaka da bunu kabullenmek mühim olan :)) tabi ki tahmin ettiğiniz gibi aşk meşk işleri ... hazırsanız anlatmaya başlıam :KK70: yarında finallerim var ben napıorum :)))

walla işte amaç benim istihare yorumlarına bakarken burayı keşfettim ama istihare için yazıcak bir yer bulamadım açıkcası :) hepsi eski konular, yeni bir sayfa nasıl açarım baktım baktım bulamadım :)) sonuç olarak da sizlerle karşılaştım, anlayan var ise çözümsüz bir konuyla ilgli istiharem var :/ anlatsam dinler misiniz ?

Hadi anlat bakalım, hayırlısı neyse o olsun inşallah.

amin canım inşallah çaresi vardır her derdin mutlaka da bunu kabullenmek mühim olan :)) tabi ki tahmin ettiğiniz gibi aşk meşk işleri ... hazırsanız anlatmaya başlıam :KK70: yarında finallerim var ben napıorum :)))

byük bir heycanla seni bekliyoruz :KK53:
hadi kız anlat artık başla bir yerden

:KK19:
bi benden daha varmış desene.bnmde final sıanvım var ama bak napıyorum ben buralrda:KK76::KK52::KK52::KK76::KK52::KK52::KK76::KK52::KK52::KK76:

X