-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
belki hayırlı değildir o kişi sizin için neden bunları düşünmüyorsun canım
Rabbim herşeyin hayırlısını verendir sen hayırsız bir şey için dua edersen bu kabul olmaz bunuda biliyorsun değil mi belki karşına çok iyi düzgün biri çıkacak bunları neden düşünmüyorsun böyle olmaz ama hayırsız olduğu halde gelse senin için daha mı iyi kızçem ?
herhalde bu çocuktan vazgeçmem için bu sayfayla karşılaştım bu gazla ben vazgeçerim zaten :)) heytt :)) güç geldi birden ahaha :))
gidiomusun.
gitme
bnmde sınavım var.bnde oturuorm
ahahaah :)) yani hiç çalışmadım bilior musun, ilk sınav 91 ama bunda napıcam bilemedim :))) sende çalış bence sonra bu konu kapanmsın burda toplanalım yeniden, walla 10 dakka da alıştım he hemen .))
geç saatte giricen sınava
hem ikinci ögretimler bazen sorularıda olıyolar
kıskanmıyorum ya .soruosn bide
bn de yeni üyeyim merhaba kızlar.
canım sen aksaray da mı yaşıyosun bu il olan akasaray dimi
geç saatte giricen sınava
hem ikinci ögretimler bazen sorularıda olıyolar
kıskanmıyorum ya .soruosn bide
herhalde bu çocuktan vazgeçmem için bu sayfayla karşılaştım bu gazla ben vazgeçerim zaten :)) heytt :)) güç geldi birden ahaha :))
vallahi bravo
Hadi bakalım ikinizde doğru ders başınaaa, hatun83 sende çalış okul bitmezse görürüm seni. Bu arada bana da iyi geceler. Allah rahatlık versin. Yarın daha erken toplanın yaaa çok uykum geldi şimdi.
:)) gündüzleri de çalışıyorum ama ben canım :) hem okul hem iş yani :))) bende çalışmayanları kıskanıorum eheheheh :)
iyi geceler canım :80:
bu arada ben yarın erken gelemicem sevdiceğim le buluşacağız da akşam girebilirim sanırım
ihmal ediyosun beni
oy kuzum kızma ne olur
valla yetişemedim biran lavobaya gittm geldim ipin ucu kaçmış elime alamadım
yoksa seni hiç ihmal edermiyim kızçem benimmmmm
:
işte böyle olacağı varsa zaten olur kuzum üzülme sen :):) hayırlısı olsun senin içinn aferin bak böyle yola gel kızçemm senide terapi edecem ben
herkese selam uykusu kaçanlar beni de aranıza alın.
göçmen misin kız senn
affettim hadi
okeyto o zaman, nabersin ela? ben sabah çok geç uyandım uykum kaçtı gitti şimdi uyuyamıyorum...pöff!h.g canım bende yeniyim bizde ikimiz takılalım bari geç kaldığımız için pek aralarına giremedik:)
okeyto o zaman, nabersin ela? ben sabah çok geç uyandım uykum kaçtı gitti şimdi uyuyamıyorum...pöff!
ne göçmeni kız anlıyamadım da ne anlamda sordun onu ben fransız kaldım su an :26:
çok sevindim affetiğine kızçemm gel bir öpem seni
: