Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

korkkma kııız a'aa. yarın kolay artık çalşmadan yaparım yahu bnlk sorun yok bu gece :KK51:

çalışkan kızçem benim oh oh :KK16:
bir derdm vara konu açın ya kızlar a'aa geyip yapçektik şurda.bnmde tonla derdim var sıkışıp, kaldım belli edio muyum hiç :KK76::KK76:

hiç demi belli ediyomu kızımız hiç ama bana anlatacan sen kaçısın yok ona göre :)) :KK19: :KK53:

Seni rahatlatmak isterdim ama pek mümkün görünmüyor. Öncelikle istihare de görülen yeşil- beyaz hayra; kırmızı siyah şerre işaret eder. lakin şöyle de bi durum sözkonusudur ki; kişinin kendisi için istihare yapması çokta uygun değildir. Neden diyeceksin; sende olduğu gibi kişi kendisinin istediğini rüyasında görüyor.Özetle sen 2 aydır çocuktan ses çıkmadığını söylüyorsun- bu dmek oluyor ki bekliyorsun bişey olmasını- onun sana gelmesini istediğin için rüyanda da olacakmış gibigörüyorsun. canını sıkmak istemem ama finalin varken bu maneviyattan uzak rüyanı yorumlatmak için bekleme derim. ayrıca bide şu var elimde kumanda vardı diyorsun- kumandayla bişeyleri yönlendirebiliyorsun bence bu rüyanı da isteklerin doğrultusunda yönlendirdiğin anlamına geliyor. Kesinlikle üzülmeni istemem ama benzer durumu yaşayan bi arkadaşım vardı hüsran oldu sonu.

canım ben bundan önce de cok istihareye yattım, haklısın kişi kendi yatmamalı belki ama inan artık vazgeçmek için gece yatarken allahım bana siyah kırmızı gösterde bende vazgeçeyim diye yatıyorum, bundan önce ilk ayrıldıgımıda mesela yattıgımda benden sonra çıkacagı kızı bile gördüm , dalgalı denizler gördüm. daha bu son istihareye yatmadan öncede yatmıştım hep karar veremedigim için, karman çorman şeyler gördügüm oluyordu, tabi bunları beni rahatlaman için söylemiorum :))) ama rüyalarım hep çıkar ben sadece anlamlarnı merak ettim gördüklerimin :)

canım ben bundan önce de cok istihareye yattım, haklısın kişi kendi yatmamalı belki ama inan artık vazgeçmek için gece yatarken allahım bana siyah kırmızı gösterde bende vazgeçeyim diye yatıyorum, bundan önce ilk ayrıldıgımıda mesela yattıgımda benden sonra çıkacagı kızı bile gördüm , dalgalı denizler gördüm. daha bu son istihareye yatmadan öncede yatmıştım hep karar veremedigim için, karman çorman şeyler gördügüm oluyordu, tabi bunları beni rahatlaman için söylemiorum :))) ama rüyalarım hep çıkar ben sadece anlamlarnı merak ettim gördüklerimin :)

bende cok daralıp sıkılıp denemek istedim istiareyi ama bitürlü nasip olmadı mı deyim ne deeeyim yapmadım.merakta ediyorum aslında ne görürdüm ki acep.ama ben kendi hayatımı kendim mahfettigim için.düzeltmekte kendi elimde.hallederim gibi düşünüyorum.:KK31:

aslında hal olcak şeyler ama zamanını beklıyo ve o zaman hala gelmıyor. tabıkı ılk drdım nısanlım askerde bız 7 senedır sevgılıydık ve her gun beraberdik unıyı falanda aynı ılde okuduk sonra okulumuz bu sene bıttı sonra da nısanlandk. ben pek ıstemıyodum çunku hıçbır hazırlıgımız yok.. maddı durumları da iç açıcı degıl yanı 7 senedır sevgılıyız ama aıleler araya gırınce tatsızlık olmasında korktum. neyse canım bız nısanlandık ve hıçbır sey ıstedıgım gıbı hayalımdekı gıbı olmadı malesef.aılesıyle hıç tartısma falan yasamadık ama uyusmyoruz ama onlar bunun farkında degıl benım uzuldugumden bıle hbrsızler bende bunu dıle de getıremıyorum gosteremıyorum da yapım bole malesef o yuzden çok uzuluyorum sımdı oda yok hersey daha agır gelıyo.
ıkıncı derdımde 5 aydır ıs arıyorum ve bulamıyorum ıse ıhtıyacım kendımı gelıstırelıyım yoksa genç yasta olcem dusunmekten canım ya napcam bılmıyorum vala

anladım tatlım . nişanlın askere gidince tabi daha kötü olmuş her şey ve sana daha agır gelmeye başlamış
şu paranın gözü kör olsun o olmayınca da olmuyor . olmuyor .. bir yerde tıkanıyor insan .. ailesi ile ne yönde uyuşmuyorsunuz ben orasını pek anlayamadım sorun ne o konuda ?
bende işsizizim . bu devirde iş bulmak gerçekten çok zor ama bırakma kendini tatlım bunada şükür et bu halinede ne halde olan insanlar var biliyormusun geçer bu günlerde sen sıkma canını bak seviyorsun seviliyorsun bunuda düşün nişanlın askerden gelince elbet düzelecektir herşey kurarsınız yuvanızı sabret birazcık nişanlılı kızlar genelde bu sorunlar yaşıyor zaten onlarka konuşşan aslında sana daha çok yardımcı olurlar bizden

Hayır dileyelim hayrolsun ama çokta umutlanma derim, ayrıca büyük konuşmayayım da yerinde olsam ayrıldığında hemen eski kız arkadaşına döndüğü için kapında ölse yine de birlikte olmazdım. Bu nasıl bir iştir, her yanlışında her hatanda hemen eskilere dönecekse ne anlamı kalır ki ? yeni denizlere yelken aç derim sana.

rüyanı birazdan yorumluyacağım ..
sizin iş bence biraz çocuk oyuncağına dönmüş neden derseniz ikinizde ayrılmışsınız (senin hatan neydi çok merak ettim ? ) hadi onu geçtik sonra o eski kız arkadaşına dönmüş sizde eski erkek arkadaşınıza sonra geri birleşmişssinz böyle bir durum nasıl oldu :KK14: üstünüze alınmayın ama ben de böyle bir durum olsa miğdem kaldırmazdı bu konuda size çok kızdım :KK20:

sevgi meleği sen ne diyorsun bu duruma :)) yorumunu bekliyorum , sonra ben kaçim e finale çalışyım bari arkadaşın dedigi gibi :))
finaller bitince de geyik yapalım ohhh ohhh :)))

anladım tatlım . nişanlın askere gidince tabi daha kötü olmuş her şey ve sana daha agır gelmeye başlamış
şu paranın gözü kör olsun o olmayınca da olmuyor . olmuyor .. bir yerde tıkanıyor insan .. ailesi ile ne yönde uyuşmuyorsunuz ben orasını pek anlayamadım sorun ne o konuda ?
bende işsizizim . bu devirde iş bulmak gerçekten çok zor ama bırakma kendini tatlım bunada şükür et bu halinede ne halde olan insanlar var biliyormusun geçer bu günlerde sen sıkma canını bak seviyorsun seviliyorsun bunuda düşün nişanlın askerden gelince elbet düzelecektir herşey kurarsınız yuvanızı sabret birazcık nişanlılı kızlar genelde bu sorunlar yaşıyor zaten onlarka konuşşan aslında sana daha çok yardımcı olurlar bizden

saol canım geçer heralde napalım ilk yorumlara bakıyodum aksarayda yasıyorum demıssın bende orda unı bıtırdım tabı ıst aksarayı kastetmemıssen :)

Hayır dileyelim hayrolsun ama çokta umutlanma derim, ayrıca büyük konuşmayayım da yerinde olsam ayrıldığında hemen eski kız arkadaşına döndüğü için kapında ölse yine de birlikte olmazdım. Bu nasıl bir iştir, her yanlışında her hatanda hemen eskilere dönecekse ne anlamı kalır ki ? yeni denizlere yelken aç derim sana.

haklısın canım, yelken açasım gelmio ama artık çarem yok başka :))) hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah :)))))))

rüyanı birazdan yorumluyacağım ..
sizin iş bence biraz çocuk oyuncağına dönmüş neden derseniz ikinizde ayrılmışsınız (senin hatan neydi çok merak ettim ? ) hadi onu geçtik sonra o eski kız arkadaşına dönmüş sizde eski erkek arkadaşınıza sonra geri birleşmişssinz böyle bir durum nasıl oldu :KK14: üstünüze alınmayın ama ben de böyle bir durum olsa miğdem kaldırmazdı bu konuda size çok kızdım :KK20:[/QUOTE

kızmak konusunda haklısın durum farklı, biri bize pislik yaptı ve ayrılmak zorunda kaldık, inada bindirip olayı o gidip başkasıyla çıktı canım, ama ben çok uzun süre acı çektim, 1,5 sene desem yeridir. herkes bana cok kızdı ama ben hep gelicek diye bekledim bekledim dualar ettim. yani sonrasında durum böyle oldu. ben hala istedigim için adım atamıyorum hiç bir şeye, aman ne bilim işte offffffff://

belki hayırlı değildir o kişi sizin için neden bunları düşünmüyorsun canım :KK20:
Rabbim herşeyin hayırlısını verendir sen hayırsız bir şey için dua edersen bu kabul olmaz bunuda biliyorsun değil mi belki karşına çok iyi düzgün biri çıkacak bunları neden düşünmüyorsun böyle olmaz ama hayırsız olduğu halde gelse senin için daha mı iyi kızçem ?

X