- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
seni pis seni hemen patlıcaktın dimi ama yetişdim ben yetişdimm
hadi bakıyım anlat anlat tatlım içinde tutma ne oldu neden ayrıldınız neden yanında değil bak sen üzülünce bende üzülüyorum ama
kavuşursunuz kavuşursunuuz
senn içinde dua edim ozmn ben accııııık
Bide bide bideee anadolu- eczacılık mezunuyum ama çalışmıyorum şimdi. Başkaaa bide Malatyalıyım.
yok ben üzülmüyorum canım artık takatim kalmadı halletcem durumu.vallahi yeti gari.uzuuuun hikaye diyorum.
sen anlat .nerden sevgilin kaç yaşında nekadar zamandr birlktesniz?seni üzüo mu üzüosa getir
ayy tarzına hayran kaldım
evlilik nası bişi bakem diiyiver.umut varmı bu evlilik işinde?
iyi geceler mi desem bilemedim şimdi bu saatte :) ben de yeni sayılırım tanışalım konuşalım kaynaşaım istedim :) demekki bu saatte ben gibi avareler de varmış hepinize selaaaam :ka01:
ama vallaha darılırım anlatmassan olsun ben dinlerim istersen özelden de konuşabiliriz tatlım bakma burda gırgır yapıyoruz ama üzüldüm gerçekten .. eski konularınıda okuyacağım kaçısın yok benden
tatlım biz konyalıyız aynı şehirden yani benim yaşım 20 onun ki 22 1 yıl 2 aydır beraberiz :Nazar:
yok yok üzmüyo uslu uslu duruyoartık ilk zamanlar çok badireler atlattık çok gel gitler yaşadık ama artık herşey yoluna oturdu .
Su anda kendisi polislik istiyor o olmassa iş kurmAYI planlıyor sonra askerlik . e tabi bunlar içinde zaman gerekiyor canım zamanı bekliyoruz anlayacan(
Hoşbulduummm, 24 yaşındayım, 6 buçuk aylık evliyim. Cevaplar bi bana mı geç geliyor yaa
Bide bide bideee anadolu- eczacılık mezunuyum ama çalışmıyorum şimdi. Başkaaa bide Malatyalıyım.
Benim ayaklar yere basmıyorBaşkasını bilemem de. Benim için umudun da hayatında kendisidir sevgili kocam. Tarzıma hiç girmesek mi acaba diyorum :44: Çıkılmıyor sonra.
merhaba kızlar bende yeni geldimm :))
Vışş 17 yaşında mı evlendin sendebugun de küçük yaşta evlenen kızçelerimiz geldi buraya
bebeğin var mı canım nasıl gidiyor evliliğin nasıl bir duygudur evli olmak
Vışş 17 yaşında mı evlendin sendebugun de küçük yaşta evlenen kızçelerimiz geldi buraya
bebeğin var mı canım nasıl gidiyor evliliğin nasıl bir duygudur evli olmak
hoşgeldin canımsefalar getirdin topiğime :))
kendinden bahsedermisin biraz tanıyalım seni ?
gel gel canım hoşgeldin aleyküm selamm :80: :80:
nasılsın ?
anlatırım canım neden olmasın ama şöyle ki 6 yıllık sevglmden ayrıldm işte.gurur mu desen nedesen işte 10 ay oldu başka başka şeyler yaşadım ama gelgör ki bitmedi içimde bi türlü.nebiliim işte.artık evime dönücem anneme anlatcam akıl alcam yoluma bakcam.yoruldum düşün düşün.herşey boş geliyo bikaç aydır.istemedigim bi hayatı yaşıyorum ve bi el atmam gerek artık ancak bu kdr bilgi verebiliyore
herşeye ragmet umutluyum hayattan
anlatırım canım neden olmasın ama şöyle ki 6 yıllık sevglmden ayrıldm işte.gurur mu desen nedesen işte 10 ay oldu başka başka şeyler yaşadım ama gelgör ki bitmedi içimde bi türlü.nebiliim işte.artık evime dönücem anneme anlatcam akıl alcam yoluma bakcam.yoruldum düşün düşün.herşey boş geliyo bikaç aydır.istemedigim bi hayatı yaşıyorum ve bi el atmam gerek artık ancak bu kdr bilgi verebiliyore
herşeye ragmet umutluyum hayattan
6buçuk AYlık evliymiş kızz o 17 degil
Şimdi şöyle oluyor, 24 yaşında ve 6 buçuk evli olan ben 17 yaşında evlenmiş olamam. Matemetiğe ters bi kereBebek henüz düşünmüyoruz, kısmet olursa seneye nisan gibi doğsun istiyorum. Annesi gibi nisan çocuğu olsun bebeğimde. Evlilik çok şükür fazlasıyla güzel ve rayında.
nihahhahah die gülesim geldi ama uygun smile yok ki
şmdi mesela sevgili kocan ile 1 gününüs nasıl geçio.şu monotonluk size daha ugramamış olsada merak ediyorum.birlkte neler yapıosunuz mesela.kaç yıl birlkteydnz nasıl evlilik teklifi aldın fln filan analt iştebiyandan ders calışıyorum bak laf yetiştirirm hertürlü