Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

yok ben üzülmüyorum canım artık takatim kalmadı halletcem durumu.vallahi yeti gari.uzuuuun hikaye diyorum.

sen anlat .nerden sevgilin kaç yaşında nekadar zamandr birlktesniz?seni üzüo mu üzüosa getir

kavuşursunuz kavuşursunuuz
senn içinde dua edim ozmn ben accııııık

çok teşekkür ederim tatlım .. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bahtı kaderi güzel olsun inşallah kuzum
bizim kavuşmamız için engeller var evlilik için be tatlım iş di askerlik ti ama onun annesi babası biliyor beni
elimizde olsa hemen resmiyete dökeceğiz ama işte şartlar geregi beklemek gerek
sevmek sevilmek çok güzel bir duygu rabbim bu mutluluğu herkeze yaşatsın

iyi geceler mi desem bilemedim şimdi bu saatte :) ben de yeni sayılırım tanışalım konuşalım kaynaşaım istedim :) demekki bu saatte ben gibi avareler de varmış hepinize selaaaam :ka01:

yok ben üzülmüyorum canım artık takatim kalmadı halletcem durumu.vallahi yeti gari.uzuuuun hikaye diyorum.

sen anlat .nerden sevgilin kaç yaşında nekadar zamandr birlktesniz?seni üzüo mu üzüosa getir

ama vallaha darılırım anlatmassan olsun ben dinlerim istersen özelden de konuşabiliriz tatlım bakma burda gırgır yapıyoruz ama üzüldüm gerçekten .. eski konularınıda okuyacağım kaçısın yok benden
tatlım biz konyalıyız aynı şehirden yani benim yaşım 20 onun ki 22 1 yıl 2 aydır beraberiz :Nazar:
yok yok üzmüyo uslu uslu duruyo artık ilk zamanlar çok badireler atlattık çok gel gitler yaşadık ama artık herşey yoluna oturdu .
Su anda kendisi polislik istiyor o olmassa iş kurmAYI planlıyor sonra askerlik . e tabi bunlar içinde zaman gerekiyor canım zamanı bekliyoruz anlayacan (

ayy tarzına hayran kaldım

evlilik nası bişi bakem diiyiver.umut varmı bu evlilik işinde?

Benim ayaklar yere basmıyor Başkasını bilemem de. Benim için umudun da hayatında kendisidir sevgili kocam. Tarzıma hiç girmesek mi acaba diyorum :44: Çıkılmıyor sonra.

anlatırım canım neden olmasın ama şöyle ki 6 yıllık sevglmden ayrıldm işte.gurur mu desen nedesen işte 10 ay oldu başka başka şeyler yaşadım ama gelgör ki bitmedi içimde bi türlü.nebiliim işte.artık evime dönücem anneme anlatcam akıl alcam yoluma bakcam.yoruldum düşün düşün.herşey boş geliyo bikaç aydır.istemedigim bi hayatı yaşıyorum ve bi el atmam gerek artık ancak bu kdr bilgi verebiliyore

herşeye ragmet umutluyum hayattan

Hoşbulduummm, 24 yaşındayım, 6 buçuk aylık evliyim. Cevaplar bi bana mı geç geliyor yaa

Bide bide bideee anadolu- eczacılık mezunuyum ama çalışmıyorum şimdi. Başkaaa bide Malatyalıyım.

Vışş 17 yaşında mı evlendin sende bugun de küçük yaşta evlenen kızçelerimiz geldi buraya
bebeğin var mı canım nasıl gidiyor evliliğin nasıl bir duygudur evli olmak

Benim ayaklar yere basmıyor Başkasını bilemem de. Benim için umudun da hayatında kendisidir sevgili kocam. Tarzıma hiç girmesek mi acaba diyorum :44: Çıkılmıyor sonra.

nihahhahah die gülesim geldi ama uygun smile yok ki

şmdi mesela sevgili kocan ile 1 gününüs nasıl geçio.şu monotonluk size daha ugramamış olsada merak ediyorum.birlkte neler yapıosunuz mesela.kaç yıl birlkteydnz nasıl evlilik teklifi aldın fln filan analt işte biyandan ders calışıyorum bak laf yetiştirirm hertürlü

Vışş 17 yaşında mı evlendin sende bugun de küçük yaşta evlenen kızçelerimiz geldi buraya
bebeğin var mı canım nasıl gidiyor evliliğin nasıl bir duygudur evli olmak

Şimdi şöyle oluyor, 24 yaşında ve 6 buçuk evli olan ben 17 yaşında evlenmiş olamam. Matemetiğe ters bi kere Bebek henüz düşünmüyoruz, kısmet olursa seneye nisan gibi doğsun istiyorum. Annesi gibi nisan çocuğu olsun bebeğimde. Evlilik çok şükür fazlasıyla güzel ve rayında.

hoşgeldin canım sefalar getirdin topiğime :))
kendinden bahsedermisin biraz tanıyalım seni ?

hoşbulduk canım, ben hayatımda ilk defa bir siteye üye olup konuşmaya katılıyorum desem yeridir :)
ben istanbuldan , buraya aslında geliş amacım farklıydı ama sizleri gördüm bende yeni katıldıgım için sohbete dalayım dedim :))
pek de anlamıyorum açıkcası ama hadi hayırllsı :))

gel gel canım hoşgeldin aleyküm selamm :80: :80:
nasılsın ?

çok şükür iyiyim sen nasılsın? hemen kendimden bahsedivereyim adım Gülbin 22 yaşındayım 2.5 ayık eviyim üniversite mezunu olmakla birlikte işsizim çünkü işe girmek için en ufak çabam olmadı:) yazın sonuna doğru uzun bi süre için yurtdışı görünüyo eşimin eğitim durumu nedeniyle:) bi de şu smiler nasıl yapılıyo onu merak ediyorum internette kopyalıyorum öylece kalıyo

tatlım mesaj sayım dolunca seninle bu konuyu özelden konuşmak istiyorum tamam mı. 6 yıl kolay değildir seni anlıyorum neden ayrıldınız bilmiyorum ama yazık etmiş sana eğer o gitti ise.
yazık olmuş 6 yılınıza ona emeğe sevgiye fedakarlığa yazık olmuş.. bir ilişkiden sonra toparlanması hele ki de seviyorsan çok çok zor oluyor. ama zamanla yavaş yavaş iyileşiyorsun
giden gitmiştir boşver tatlım artık yoluna bakmalısın kim bilir belki karşına çok iyi muhteşem birisi çıkacak ve sana herşeyi unutturacak yaşadığın onca şeyden sonra artık mutluluk yakışır sana
istemediğin ne gibi bir hayat yaşıyorsun çok şifreli konuşmussun canım bunu da fazla bir anlıyamadım.
tabiki umutlu olacaksın daha yaşın kaç ki. seni evlendireceğiz burada gelinliklerini sececeğiz çeyizlerini düzeceğiz dur bakalım daha ama önce sen su dersleri bir geç

6buçuk AYlık evliymiş kızz o 17 degil

ay pardon valla ben onu 6 bucuk yıl görmüşüm

tatlım k. bkma ben onu 6 bucuk yıl olarak gördüm

çok sevindim evliliğinizin yerinde olmasına bir ömür boyu mutlu mesut olursunuz inşallah

Herşey 4 sene kadar önce bir bayram sabahı annemin akrabalarını ziyarete gitmek için taksi çağırmamızla başladı. Taksici amcayı çok iyi tanıyorduk ve başkasıyla yolculuk hiç yapmazdık. İşi varmış başkasını yerine gönderdi. Bayram oldugu için herkesin elinde şeker vs. filan. Bende yazıktır şu adamcağıza da vereyim, bi şeker verdim. Sonuç 2 yıl süren platonik bi aşk (kocam açısından tabi) sonrasında zorla da olsa bi açılım. Iııııı şey ben kimseye seni seviyorum demedim ama sana demek istiyorumve bir tek san demek istiyorum şeklinde bi çıkma teklifi. 2 sene birliktelik. Okul olmasaydı hemen evlenirdi ama okul vardı bekledi mecburen. sonra 2 defa evlenme teklif etti kabulş etmedim. En son Allahın hakkı 3 tür, dedi 3 defa. Baktım gidiyor elden tamam tamam gel hadi ağlama dedim. Evlendiiiikkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…