sağol canım..ama hakikaten cok zormuş evde bütün gün oturmak..en azından ben hiç sevmiyorum oturmayı..ama biticek yakında tesellim o:)
kargo olmazda kimlikle inşallah çekebilir bakalım ya
doğru aslında çalışmak istiyorum kızımı anneme yda kayınvalideme yada yuvaya bırakmak istemiyorum.bir çocuğu annesinden daha güzel kim eğitebilir ki
Krgoyla 1-2 gün içinde eline ulaşır Kendi isterse 10 günü bulur.
kızlar göz farı nasıl sürülüyor ben bir türlü yapamıyorum..gölgeli filan.yapabileniniz var mı?
nedense hiç beceremem.. zaten günlük hayatta çok az makyaj yaparım..özel günlerde de kuaförler sağolsun :)
suskunsuznuz kızlar ya..
kızlar birşey sorucam..sevgilimle sorunlarımız var..hatalı olduğu halde 3 gün istedi benden bugün 3 gün doldu..sizce ben mi arayayım yoksa onun mu aramasını beklemeliyim..en son konuşmamızda ben ararım demiştim ama gururum batsın arayamadım
Şu an arama ama 5. gün filan ara ya da başka şekilde iletişime girr
kızlar göz farı nasıl sürülüyor ben bir türlü yapamıyorum..gölgeli filan.yapabileniniz var mı?
elim gidiyo telefona geri arayamıyorum..bence de aramayayım..takmadığımı filan düşünsün..teşekkürler canım
Arama bugün Sorunlarınız neler bilmiyom ama bu zaman istemeler saçma geliyo sanki sen sıkboğaz ediyonn 5.gün filan okkalı bi mesaj yolla