yeni üye olanlar..! tanışıp kaynaşalımmm :)

sağol canım..ama hakikaten cok zormuş evde bütün gün oturmak..en azından ben hiç sevmiyorum oturmayı..ama biticek yakında tesellim o:)

elbet biter.. ben geçen sene sosyoloji kazandım bitlis eren ünv ama gitmedim..bu sene puan filan düştü yerleşemedim..ev hayatı sıkıcı ama geçeeeeer takma kafana :)

kızlar göz farı nasıl sürülüyor ben bir türlü yapamıyorum..gölgeli filan.yapabileniniz var mı?

kızlar birşey sorucam..sevgilimle sorunlarımız var..hatalı olduğu halde 3 gün istedi benden bugün 3 gün doldu..sizce ben mi arayayım yoksa onun mu aramasını beklemeliyim..en son konuşmamızda ben ararım demiştim ama gururum batsın arayamadım

Şu an arama ama 5. gün filan ara ya da başka şekilde iletişime girr

kızlar göz farı nasıl sürülüyor ben bir türlü yapamıyorum..gölgeli filan.yapabileniniz var mı?

canım herkesin bildiği yöntemden bahsedicem ama benim bildiğim önce altına bi fondoten yada benzeri bi baz sürdükten sonra 3 renk far kullanıcan. açık renk olan göz pınarından kaşa kadar sürücen gözün ortasına orta rengini ve dısa far fırcasını biraz elinde serbest tutarak dışa dogru kuyruk gibi uzatarak sürücen.sonra fazla gelen kısmını elinle alıp eşitlersin zaten. bide tabi o en dışa sürdüğün koyu renkten sonra ortadaki ve dıştaki rengi kaynaştırmak için fırcadaki fazla farı alıp karıştırır gibi birbirine hafiften bulaştırıcan ki keskin renk farkı olmasın diye.ay çok uzun oldu ama işine yarar mı bilmem :)

elim gidiyo telefona geri arayamıyorum..bence de aramayayım..takmadığımı filan düşünsün..teşekkürler canım

Arama bugün Sorunlarınız neler bilmiyom ama bu zaman istemeler saçma geliyo sanki sen sıkboğaz ediyonn 5.gün filan okkalı bi mesaj yolla

Arama bugün Sorunlarınız neler bilmiyom ama bu zaman istemeler saçma geliyo sanki sen sıkboğaz ediyonn 5.gün filan okkalı bi mesaj yolla

zaten bugün ablası aradı ilk dersini aldı o..biraz bekliyeyim ikinci ve son dersinide göstericem ona!

canlarım ben çıkmak zorundayım :) evin küçük kızı olaraktan anneciğim yardım beklemekte..boş vaktinizde gelin konuşalım,dertleşelim..hepinize iyi geceler..görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…