banka şubesine gidince yüzde yüz kesin olarak çekiliyo yani dimi pazartesiye kadar içim içimi kemircek valla
ben de üni.yi 1 sene önce bitirdim inş işe başlicam yakın zamanda ama evde sıkıntıdan üye oldum zaten hep takip ediyordum.
Banka hesabında para varsa nüfus kağıdınla çekebilirsin acak kendi hesabının olmadığı şubeden çekersen havale ücreti alırlar Bence hemen bakamatik çıkarttır.
aman okusanda evlenince evde oturuyosun.bende ısparta s.dü okudum.diplomam hala annemlerin evinde.çocuk büyüsün çalışırım diyordum.kızım 3 yaşında.ev rahat geldi bana.bu arada bende ankaralı sayılırım.aslen çankırı ama ankarayada gelip giderim
ben de üni.yi 1 sene önce bitirdim inş işe başlicam yakın zamanda ama evde sıkıntıdan üye oldum zaten hep takip ediyordum.
hesabı varmı yokmu bilmiyomki ya kahretsin
hangi bölümü bitirdin
hesabı varmı yokmu bilmiyomki ya kahretsin
Kendi hesabından çekmiyecekmisin
canım bir derdin var sanırım senin ...
arkadaşım çekecek. kendi hesabından çekcek ama kartını bende unutmuş o da şuan başka şehirde. şubeye gitse çekebilir mi diye korkuyom ya
dert etme canım.. bankamatik vermeden hesabı ilk açtığında hesab cüzdanı veriyorlar hala duruyorsa onla çekebilir..zaten 15 gün içerisinde yenisinide çıkartabilir yani..
hayırlı olsun canım..sıkıntı yapma kendine er geç halolor tüm dertler..yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin..
dert etme canım.. bankamatik vermeden hesabı ilk açtığında hesab cüzdanı veriyorlar hala duruyorsa onla çekebilir..zaten 15 gün içerisinde yenisinide çıkartabilir yani..
doğru aslında çalışmak istiyorum kızımı anneme yda kayınvalideme yada yuvaya bırakmak istemiyorum.bir çocuğu annesinden daha güzel kim eğitebilir ki
hesap cüzdanı durmuyoki kimlikle çekebilirmi acaba diye merak ettimdi strese girdim şimdi
kargoyla yollayabilirsin.. ya da o nüfus cüzdanınla bankadan çekebilir
Merak etme canım ben kaç kere nüfus cüzdanımla çektimmm