yeni üye olanlar..! tanışıp kaynaşalımmm :)

banka şubesine gidince yüzde yüz kesin olarak çekiliyo yani dimi pazartesiye kadar içim içimi kemircek valla

Banka hesabında para varsa nüfus kağıdınla çekebilirsin acak kendi hesabının olmadığı şubeden çekersen havale ücreti alırlar Bence hemen bakamatik çıkarttır.

ben de üni.yi 1 sene önce bitirdim inş işe başlicam yakın zamanda ama evde sıkıntıdan üye oldum zaten hep takip ediyordum.

aman okusanda evlenince evde oturuyosun.bende ısparta s.dü okudum.diplomam hala annemlerin evinde.çocuk büyüsün çalışırım diyordum.kızım 3 yaşında.ev rahat geldi bana.bu arada bende ankaralı sayılırım.aslen çankırı ama ankarayada gelip giderim

anladım canım.. ama bir yerde de o diplomanın olması kendine güven veriyordur.. eşinde biliyor ki istesen çalışabilirsin.. şimdi bir ünv insanın kültürüyle lise mezunun ki bir olmuyor..kendim için de söylüyorum bunu.. anne baba nasılsa çocukta ona göre yetişiyor bir yerde..

ben de üni.yi 1 sene önce bitirdim inş işe başlicam yakın zamanda ama evde sıkıntıdan üye oldum zaten hep takip ediyordum.

hayırlı olsun canım..sıkıntı yapma kendine er geç halolor tüm dertler..yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin..

arkadaşım çekecek. kendi hesabından çekcek ama kartını bende unutmuş o da şuan başka şehirde. şubeye gitse çekebilir mi diye korkuyom ya

dert etme canım.. bankamatik vermeden hesabı ilk açtığında hesab cüzdanı veriyorlar hala duruyorsa onla çekebilir..zaten 15 gün içerisinde yenisinide çıkartabilir yani..

doğru aslında çalışmak istiyorum kızımı anneme yda kayınvalideme yada yuvaya bırakmak istemiyorum.bir çocuğu annesinden daha güzel kim eğitebilir ki

dert etme canım.. bankamatik vermeden hesabı ilk açtığında hesab cüzdanı veriyorlar hala duruyorsa onla çekebilir..zaten 15 gün içerisinde yenisinide çıkartabilir yani..

hesap cüzdanı durmuyoki kimlikle çekebilirmi acaba diye merak ettimdi strese girdim şimdi

hayırlı olsun canım..sıkıntı yapma kendine er geç halolor tüm dertler..yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin..

sağol canım..ama hakikaten cok zormuş evde bütün gün oturmak..en azından ben hiç sevmiyorum oturmayı..ama biticek yakında tesellim o:)

kargoyla yollayabilirsin.. ya da o nüfus cüzdanınla bankadan çekebilir

doğru aslında çalışmak istiyorum kızımı anneme yda kayınvalideme yada yuvaya bırakmak istemiyorum.bir çocuğu annesinden daha güzel kim eğitebilir ki

çok doğru düşünüyorsun..çalışmak iyi bir yerde ama çalıştığında dikkattin daha çok dağılacak..ev,iş,eş derken kızından uzaklaşacaksın ister istemez..

X