Yeni ürünler ve kalanlarla yeniden hep birlikte kızlar

güzelmiş ama ben eşofman bol seviyorum
birde dar olunca benim ki giydirmiyor
bu son eklediğin tam aradığm tarzda.bedenide 38 yada 40 olsa tam süper olacaktı.

tamam canım bekletirim bir de beyaz eşofman üstü var orjinal adidas o da 25 tl onada bak istersen

tamam canım bekletirim bir de beyaz eşofman üstü var orjinal adidas o da 25 tl onada bak istersen

çoook teşekkür ederim :KK31:
o da güzelmiş begendm kullanılma durumu nedir
şu an sadece o siyah altı ayır.
o zamana kadar beyazda satılmazsa düşünebilirim belki :)

ceketi kısa süreliğine 25 yapmıştım canım onu okumuşsundur.elindeki ceket hangisi koyar mısın sayfama

yok canım ihityacım olan bişeyle takas yapabilirim stiletto tarzı ayakkabı arıyorum şu şekilde bu tarz bişeyler var mı elinde model bu ama daha farklı güzel abiye tarzı ayakkbılar varsa da düşünebilirim

Eklentiler

• $stiletto.jpg
    $stiletto.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 48
yok canım ihityacım olan bişeyle takas yapabilirim stiletto tarzı ayakkabı arıyorum şu şekilde bu tarz bişeyler var mı elinde model bu ama daha farklı güzel abiye tarzı ayakkbılar varsa da düşünebilirim

yok canım bu tarz malesef.sadece alt olsun o zaman

bak canım burda 25 demiştin
sonra 30 oldu. 25i kısa süreliğine yapmıştım dedin
anlayamadım yani bende mi sorun var:26:

ewet canım alt 20 üstü 30 normalde ..sadece 1 günlüğüne 25 yapmıştım.o yüzden öyle dedim..

kısacası 40 tl yapabilirim ikisini....zaten üst 25 bile olsa şuan toplamda 45 yapıyo...daha da aşağısına veriyorum şuan ikisine 40 diyorum ikisinide almak istersen

Son düzenleme:
ewet canım alt 20 üstü 30 normalde ..sadece 1 günlüğüne 25 yapmıştım.o yüzden öyle dedim..

kısacası 40 tl yapabilirim ikisini

sağol canım durumumu düzeltince hala kalırsa alabilrm ama şu an gerçekten alamam
takas olursa ancak

Son düzenleme:
X