- 12 Ocak 2010
- 1.394
- 13
Bunlar birde bolero vardı kısa kollu o onlar duranlar hangileri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen bana hani siyah bluz gönderdin ya o çok güzel olmuştu onun kalıbında hatta biraz daha dar olanı resimler misin ben anlayamıyorum 40/42 beden için cnm..seninkileri ayırdım
canım sen bana hani siyah bluz gönderdin ya o çok güzel olmuştu onun kalıbında hatta biraz daha dar olanı resimler misin ben anlayamıyorum 40/42 beden için cnm..seninkileri ayırdım
canım elimde sana olabilcekler bunlar. kaç numara ayakkabı giyiyosun ayakkabılarda var elimde...ilk sıradakini tavsiye ederim 36-38 yazmışım ama kalıbı geniş 40 bedene iyi olur salaş çünkü
mavi esnek canım kahve çiçekli de olur pembe dediğin hangisi
3 parça indirimli 15 ediyo tatlışım..seninkiler de indirimli di mi fiyatlarıüstteki yarasa çok kısa değil canım..seninkilerin fiyatı ne kadardı toplam
3 parça indirimli 15 ediyo tatlışım..seninkiler de indirimli di mi fiyatları
ewet canım sende dar paça 29 beden pantolon var mı..bir de püsküllü çantanın boyu çok mu kısa sapı uzuyor mu
canım sapı uzun değilkola takılcak kadar..bir pantolon var belini ölçerim dar paça zannımca 36 beden
anladım canım.çanta kola takıldığında çok mu kısa oluyor.bana 30 beden büyük oluyo pantolonda. Bir de başka elbse var mı elinde..bide ayakkabı ne kadar kullanıldı
anladım canım.çanta kola takıldığında çok mu kısa oluyor.bana 30 beden büyük oluyo pantolonda. bir de başka elbse var mı elinde..bide ayakkabı ne kadar kullanıldı
ayakkabı bana ait değil arkadaşımızdan aldım sıktı ama giyilmiş sonuçta yok canım çok kısa olmuyo kola takıldığında..
birde siyah elbise var sana olan
ayakkabı 37 numaraya olur heralde dimi...siyah olan elbise hangisi canım...çantanın sapı uzatılabiliyor mu bir de az da olsa
çanta sapı ölçerim ama çok kısa değil sadece çapraz değil...evet 37 ye olur
kahve çiçekli tunik,mavi kolsuz bluz,mor askılı bluz cnm