• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

kızlaaaarrrr çok heyecanlıyım :KK9: hastaneden aradılar, c.tesi günü gideceğim dr o gün kendisi ameliyat olacakmış. randevumu yarın sabaha çektik, beni nasıl heyecan sardı ayyy anlatamam. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayyy ne güzel bi şey yaa beklmek gibi var mı yaa kurtuldun :D:D

kızlaaaarrrr çok heyecanlıyım :KK9: hastaneden aradılar, c.tesi günü gideceğim dr o gün kendisi ameliyat olacakmış. randevumu yarın sabaha çektik, beni nasıl heyecan sardı ayyy anlatamam. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
çok sevindim hastaneden de bebişinin resmini alıp çıkarsın inşallah

ayyy ne güzel bi şey yaa beklmek gibi var mı yaa kurtuldun :D:D
sorma canım ya şu haftayı bir türlü geçirememiştim, zaman durdu sanki bir türlü c.tesi gelmiyordu ama çok şükür yarın sabah buluşcaz bebeğimle :KK46:dua edin bize inş herşey yolundadır

Ayy hadi bakalım kuzum bende heyecanlandım şimdi

Eskiden günler geçmezdi sanki... Çocukluğun vermiş olduğu bir şeydi galiba. Saatler daha uzun güler daha uzundu...
Şimdi su gibi akıp gidiyor. Günler saat , seneler hafta gibi.
Bazen donsun istiyorum zaman :) O an'a yetişebilmek için...
Geç kaldığımı düşünüyorum .
Birden telaşlanıyorum ya hep böle olursa , ya hiç yetişemezsem, Ya o mucizeyi hiç yaşayamazsam :(

Hani derlerya sebepler sahtedir, Allah size bir yol açarsa kimse kapatamaz...Allah'ım ol de , oluversin.

benim bat günümde çıkmıştı ama geç döllenme olduysa çıkmayabilirde. senin sonuç ne peki?
hayr cnm negatif cikti bat yarin bn bugn yaptm ama zannetmiyorum ya sadeve sarimsi akintm var goguslermde bise yok karin agrm yok bu ay ovulasyon testi yaptm hep negatf cikti yumurtlama olmadi sanirimm :( hayrlisi artk

canım senin için sevindim beklemekten kurtuldun, yarın güzel haberlerle gel inşallah ve tabiki hayatının en büyülü o sesini, o minicik kalbi duyarak gel inşallah:nazar:
Haberleri bekliyoruz:KK49:

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş :KK46:
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş:KK46:
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş:KK46:
@kedicik61 .....................25 Aralık ....................................Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@only_time.....................26 Aralık ...................................Şüpheli:KK49:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
nznzn nznzn ...........................26 Aralık:nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık:nazar:
@kelebekk47 ...................29 Aralık :nazar:
@Esaskiz43 .....................29 Aralık :nazar:
P pink_dreams ................29 Aralık.........................Yeni yıl yeni umutlar:nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

@Gulsah_b ........................15 Ocak :nazar:
PEMBEDOLAP PEMBEDOLAP .............23 Ocak:nazar:

Eskiden günler geçmezdi sanki... Çocukluğun vermiş olduğu bir şeydi galiba. Saatler daha uzun güler daha uzundu...
Şimdi su gibi akıp gidiyor. Günler saat , seneler hafta gibi.
Bazen donsun istiyorum zaman :) O an'a yetişebilmek için...
Geç kaldığımı düşünüyorum .
Birden telaşlanıyorum ya hep böle olursa , ya hiç yetişemezsem, Ya o mucizeyi hiç yaşayamazsam :KK43:

Hani derlerya sebepler sahtedir, Allah size bir yol açarsa kimse kapatamaz...Allah'ım ol de , oluversin.

Öyle güzel yazmışsın ki canım...Hakikaten bazen korkuyor insan yaşayamamaktan zaman dursun istiyor, bazen de bekleyişlerde umut ederken çabucak geçsin..Bu handikap ne zaman sona erer merak ediyorum.
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize...

bayaa belirgin canım hayırlısı olsun şimdiden bnce fazla bkleme kan testi için bir an önce emin olup sevincini yaşa.5.bebişimiz geliyo:))

çok teşekkürler abadiss..gözlerimize inanamıyoruz bir türlü arkadaşım ya
inşallah kandırmaz bebeğim beni:)

Back