- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
darısı başıma inşallahbenim adetlerim yıllardır hep düzensizdir. en son geçen ay 46-47. gündü hala adet olmamıştım, dr a gittim de tarlusalla adet olmuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı başıma inşallahbenim adetlerim yıllardır hep düzensizdir. en son geçen ay 46-47. gündü hala adet olmamıştım, dr a gittim de tarlusalla adet olmuştum
keçi boynuzu kürünü öneriyolar canımkızlar bu sperm sayısı az neler yapabiliriz bilginiz var mı?
keçi boynuzu, proxeed pluskızlar bu sperm sayısı az neler yapabiliriz bilginiz var mı?
ayyy ne güzel bi şey yaa beklmek gibi var mı yaa kurtuldunkızlaaaarrrr çok heyecanlıyım hastaneden aradılar, c.tesi günü gideceğim dr o gün kendisi ameliyat olacakmış. randevumu yarın sabaha çektik, beni nasıl heyecan sardı ayyy anlatamam.
çok sevindim hastaneden de bebişinin resmini alıp çıkarsın inşallahkızlaaaarrrr çok heyecanlıyım hastaneden aradılar, c.tesi günü gideceğim dr o gün kendisi ameliyat olacakmış. randevumu yarın sabaha çektik, beni nasıl heyecan sardı ayyy anlatamam.
sorma canım ya şu haftayı bir türlü geçirememiştim, zaman durdu sanki bir türlü c.tesi gelmiyordu ama çok şükür yarın sabah buluşcaz bebeğimle dua edin bize inş herşey yolundadırayyy ne güzel bi şey yaa beklmek gibi var mı yaa kurtuldun
almazmıyım almazmıyım onun resmini çok heyecanlı bişeymiş bu yaaaa, Allahım isteyen herkese tattırdın bu duyguyuçok sevindim hastaneden de bebişinin resmini alıp çıkarsın inşallah
kızlaaaarrrr çok heyecanlıyım hastaneden aradılar, c.tesi günü gideceğim dr o gün kendisi ameliyat olacakmış. randevumu yarın sabaha çektik, beni nasıl heyecan sardı ayyy anlatamam.
hayr cnm negatif cikti bat yarin bn bugn yaptm ama zannetmiyorum ya sadeve sarimsi akintm var goguslermde bise yok karin agrm yok bu ay ovulasyon testi yaptm hep negatf cikti yumurtlama olmadi sanirimm hayrlisi artkbenim bat günümde çıkmıştı ama geç döllenme olduysa çıkmayabilirde. senin sonuç ne peki?
kızlaaaarrrr çok heyecanlıyım hastaneden aradılar, c.tesi günü gideceğim dr o gün kendisi ameliyat olacakmış. randevumu yarın sabaha çektik, beni nasıl heyecan sardı ayyy anlatamam.
Eskiden günler geçmezdi sanki... Çocukluğun vermiş olduğu bir şeydi galiba. Saatler daha uzun güler daha uzundu...
Şimdi su gibi akıp gidiyor. Günler saat , seneler hafta gibi.
Bazen donsun istiyorum zaman :) O an'a yetişebilmek için...
Geç kaldığımı düşünüyorum .
Birden telaşlanıyorum ya hep böle olursa , ya hiç yetişemezsem, Ya o mucizeyi hiç yaşayamazsam
Hani derlerya sebepler sahtedir, Allah size bir yol açarsa kimse kapatamaz...Allah'ım ol de , oluversin.
bayaa belirgin canım hayırlısı olsun şimdiden bnce fazla bkleme kan testi için bir an önce emin olup sevincini yaşa.5.bebişimiz geliyo:))
bayaa belirgin canım hayırlısı olsun şimdiden bnce fazla bkleme kan testi için bir an önce emin olup sevincini yaşa.5.bebişimiz geliyo:))