2. çizgi belirdiyse ikisininde koyulaşmasını bekle yarın daha koyu olabilirAdet döngüm 31gün bugün 15.günüm ve ovulasyon testi yapTim.. iki çizgi belirlendi ama ikisi de hafif !!?? Bu ne şimdi
bizim sorunumuz varikosel spermlerin ileri hızı düşük,her türlü ilacı bitkisel kürleri denedik, aşılama yaptık olmadı 17 aydırKIZLARR !bişey sorucam hamile kalamıoruz dioruz herkez sorununu yazabilirmi mesala miyom var.adat göremiorumm hormonlar gibi.sorunu yok kende hamile kalamayan varmı.ben öyleyim herşey normal.spermi buluşturamadık yumurtayla:)gözle görülüğr bişey olsa tutacam spermii ahaa bakk aha yolun buraaa burda durcan çatladımı gircen dicem.lafdanda anlamıorlar:)
Aynen canım benim de öyle. Aslında kendi kendine belirtiler üretip ümitlendirmesem kendimi bu kadar üzülmeyeceğim ama her değişikliği acaba gebelik belirtisi mi diye kurcalıyoruminşallah canım inşallah. aylarca her ay bebişin olduğunu hissettim ama sonu hüsran oldu inşallah bu ay da yine hislerimin tam tersi çıkar
8.aydı bu ay denemelerde3 günün varmış canım senin daha. Biraz daha bekle bakalım senin umutlar hala bitmiş değil. Olmadı gidersin doktora. Ne kadar olmuştu senin denemelerin?
hahahaha anlamıyorlar bacım bizimkilerde laftan anlamıyor, aynı ben ve kocam gibi inatçı bizim yumurta ve spermlerde :)KIZLARR !bişey sorucam hamile kalamıoruz dioruz herkez sorununu yazabilirmi mesala miyom var.adat göremiorumm hormonlar gibi.sorunu yok kende hamile kalamayan varmı.ben öyleyim herşey normal.spermi buluşturamadık yumurtayla:)gözle görülüğr bişey olsa tutacam spermii ahaa bakk aha yolun buraaa burda durcan çatladımı gircen dicem.lafdanda anlamıorlar:)
ayyy ben geçen ay yediğim darbeden sonra artık bu ay hiçbirşeyi belirti olarak görmüyorum herhalde hamile kalsam da inanmam artıkAynen canım benim de öyle. Aslında kendi kendine belirtiler üretip ümitlendirmesem kendimi bu kadar üzülmeyeceğim ama her değişikliği acaba gebelik belirtisi mi diye kurcalıyorum
adetin 2.yada 3. günü doktora gidiyosun klomen veriyo yumurtaları büyütmek için, 5 gün sabah akşam içiyosun. yada iğne veriyo yine her gün o iğneleri kullanıyosunaşılama nasıl oluoo aşama aşama tek tek anlatabilirmisin
geçen ay benim de öyleydi çok belirgin çıkmıştı ama adet oldum.Herkeste aynı durumu vermiyor sanırım zaten ben çözemedim bu ovulasyon testlerini..Kızlar ovülasyon testlerim pozitif ama gebelik negatif şaşırdım
Bel ağrım var ama bunun dışında hiç belirtim yok açıkçası umudum da yok canımgeçen ay benim de öyleydi çok belirgin çıkmıştı ama adet oldum.Herkeste aynı durumu vermiyor sanırım zaten ben çözemedim bu ovulasyon testlerini..
Ama seninki müjdenin ilk adımıdır, günün gelince gebelik pozitif çıkar inşallah
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıben senden ümitlliyim valla
Belkide hic gelmez canim hemen kötüyü düşünmeKızlarr ben bugün kırmızı kart yemedim çpk korkuyorum gecikmeli gelicek diye
Ayy inşallah canım benimBelkide hic gelmez canim hemen kötüyü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?