Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Adet döngüm 31gün bugün 15.günüm ve ovulasyon testi yapTim.. iki çizgi belirlendi ama ikisi de hafif !!?? Bu ne şimdi
2. çizgi belirdiyse ikisininde koyulaşmasını bekle yarın daha koyu olabilir

bizim sorunumuz varikosel spermlerin ileri hızı düşük,her türlü ilacı bitkisel kürleri denedik, aşılama yaptık olmadı 17 aydır
rahim filmi çektirdik bende herşey normal

inşallah canım inşallah. aylarca her ay bebişin olduğunu hissettim ama sonu hüsran oldu inşallah bu ay da yine hislerimin tam tersi çıkar
Aynen canım benim de öyle. Aslında kendi kendine belirtiler üretip ümitlendirmesem kendimi bu kadar üzülmeyeceğim ama her değişikliği acaba gebelik belirtisi mi diye kurcalıyorum

hahahaha anlamıyorlar bacım bizimkilerde laftan anlamıyor, aynı ben ve kocam gibi inatçı bizim yumurta ve spermlerde :)
benim adetlerim hep düzensiz, dr a gidiyorum bir problem yok stresten sıkıntıdan gecikiyor adetin diyor. çocuk olmaması için de bir problem görünmüyor diyor ama sonuç kucağımız karnımız henüz boş. bence adet düzensizliğimin sebebi kilo almam. çünkü bir ara spor yapıyordum birkaç kilo vermiştim adetim o zaman düzene girmişti hiç sıkıntım yoktu

Aynen canım benim de öyle. Aslında kendi kendine belirtiler üretip ümitlendirmesem kendimi bu kadar üzülmeyeceğim ama her değişikliği acaba gebelik belirtisi mi diye kurcalıyorum
ayyy ben geçen ay yediğim darbeden sonra artık bu ay hiçbirşeyi belirti olarak görmüyorum herhalde hamile kalsam da inanmam artık

Benim de geçen ay ara kanamam olmuştu ilk defa. Kesin yerleşme kanaması demiştim doktor da olabilir deyince iyicr ümitlendim ama sonu hüsrann... ben de artık umursamıycam belirtileri

aşılama nasıl oluoo aşama aşama tek tek anlatabilirmisin
adetin 2.yada 3. günü doktora gidiyosun klomen veriyo yumurtaları büyütmek için, 5 gün sabah akşam içiyosun. yada iğne veriyo yine her gün o iğneleri kullanıyosun
hap yada iğne bitince yine doktora gidiyosun yumurtalar ne kadar olmuş diye
bi kaç kere gitmen gerekiyo doktora her gün yada gün aşırı yumurtalar yeterli büyüklüğe gelene kadar
yumurtalar büyüdükten sonra çatlatma iğnesi vuruluyosun. iğneden sonra 24 yada 36 saat içinde aşılaman yapılıyo.
aşılama içinde doğum yapanların yattığı çatala yatıyosun bu arada 2 saat öncesinden eşin sperm vermiş oluyo
spermi içine enjekte ediyolar o şekilde 20 dk kadar bekleyip kalkıyosun
14 gün sonrada sonucu öğreniyosun : )

Kızlar ovülasyon testlerim pozitif ama gebelik negatif şaşırdım

Eklentiler

• 20141212_185804.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ovülasyon testlerim pozitif ama gebelik negatif şaşırdım
geçen ay benim de öyleydi çok belirgin çıkmıştı ama adet oldum.Herkeste aynı durumu vermiyor sanırım zaten ben çözemedim bu ovulasyon testlerini..
Ama seninki müjdenin ilk adımıdır, günün gelince gebelik pozitif çıkar inşallah

Bel ağrım var ama bunun dışında hiç belirtim yok açıkçası umudum da yok canım

Offff bu ayda olmadi galiba acayip basim ağrıyor akintimda arttı adet oncesi hep boyle oluyodu((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…