- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Hayırlısı olsun canım benimki de kesin değil bu yaptığım ovülasyon testi idi. Sabah gebelik testi yapacağım.Simdiden hayirli olsun canimmm ben de leke geldi agrmda var umutlr gitti onumizdeko ay insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım benimki de kesin değil bu yaptığım ovülasyon testi idi. Sabah gebelik testi yapacağım.Simdiden hayirli olsun canimmm ben de leke geldi agrmda var umutlr gitti onumizdeko ay insallah
Veririm canım teşekkür ederimÇok sevindim haber ver mutlaka
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... beklemede
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
Oyle ama cok uzuldum yine elimde degill cnmKısmetvardır zamanı canım
Ov testiyle öğrenen çok oldu inşallah seninde öyledir canım :) Tam gününde bir de test yap. Hadi bakalım inşallah topiğin ilk hamişi sen olursun :)Kızlar bata 4 gün var az önce yaptığım ovülasyon testi sanki pozitif gibi.
Sabah gebelik testi yapacağım mutlu haberi veririm inşallah dua edin benim için.
Eylulden beri deniyoruz cnmKaçıncı ayın
günaydın canımGünaydin kizlar.
Test yaptim negatif.
Bat 15 aralik ama ben Yeni yil yeni umutlar diyorum.
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut doluBende adet oldum cnm adimin yanina kocaman bi X koyabilirsinn