• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Simdiden hayirli olsun canimmm ben de leke geldi agrmda var umutlr gitti onumizdeko ay insallah
Hayırlısı olsun canım benimki de kesin değil bu yaptığım ovülasyon testi idi. Sabah gebelik testi yapacağım.

mrb arkadaşlar dr bana klomen verdi bitince kontrole gidicem.kendisi bi açıklama yapmadı.ama sanırım okuduklarıma göre çatlama iğnesi vuruluyomus bu iğne yi kaç kez vuruluyoruz.yoksa sadece 1 tane mi

Iyi aksamlar arkadaşlar benim bat 19 aralık offff gunler gecmek bilmiyo test almamak icin carsiya gitmiyorum.cunku biliyorum olsa bile cok erken cikmaz pek bi belirtimde yok umutsuzum bazen basim dönüyor bide belim arıyor psikolojik olma ihtimali yuksek:)

Günaydin kizlar.
Test yaptim negatif.
Bat 15 aralik ama ben Yeni yil yeni umutlar diyorum.

Ya 15 aralığa daha var hemen ümidini kaybetme çıkmaya bilir benimde 14 ama test yapmak istemiyorum

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... beklemede:KK51:
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık :nazar:
@nesnesly........................13 Aralık :nazar:
@lamb-h..........................13 Aralık :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.........................14 Aralık :nazar:
@aleysa............................15 Aralık :nazar:
@Akasya..........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777....................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92........................19 Aralık :nazar:
@abadiss..........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6............................20 Aralık :nazar:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@kelebekk47 ................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

Bende adet oldum cnm adimin yanina kocaman bi X koyabilirsinn :KK61:

Kızlar bata 4 gün var az önce yaptığım ovülasyon testi sanki pozitif gibi.
Sabah gebelik testi yapacağım mutlu haberi veririm inşallah dua edin benim için.
Ov testiyle öğrenen çok oldu inşallah seninde öyledir canım :) Tam gününde bir de test yap. Hadi bakalım inşallah topiğin ilk hamişi sen olursun :)

Oysa bugün için ne umutlandim..:110:
hadi kızlar biriniz çıksın ve :KK71:"hamileyim" :KK33:diye haykirsin.

Cumanız mübarek olsun.. Unutmayın çocuğu olmayan 4 Cuma 1000 kere 'Ya Evvel' okumalıdır..
Rabbim bunu vesile kılsın ve hasretimizi dindirsin inşallah:KK46:

Son düzenleme:
Günaydin kizlar.
Test yaptim negatif.
Bat 15 aralik ama ben Yeni yil yeni umutlar diyorum.
günaydın canım
dur ya daha sana "yeni yıl yeni umutlar" demek için erken. benm de bat 15 aralık, sen öyle deyince kötü hissettim kendimi :(

Bende adet oldum cnm adimin yanina kocaman bi X koyabilirsinn :KK61:
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... beklemede:KK51:
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık :nazar:
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.........................14 Aralık :nazar:
@aleysa............................15 Aralık :nazar:
@Akasya..........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777....................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92........................19 Aralık :nazar:
@abadiss..........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6............................20 Aralık :nazar:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar: