• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyelerdenim. Aralık ayından çok umutluydum çünkü bal tarçın çörek otu karışımı yapmıştım yumurtamın çatladığını da fark ettim yumurta akı kıvamındaki akıntıdan ama maalesef bugün tam bir hafta öncesinden adet oldum.

UOTE="GULSAH 1985, post: 38303633, m ber: 623113"]Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyelerdenim. Aralık ayından çok umutluydum çünkü bal tarçın çörek otu karışımı yapmıştım yumurtamın çatladığını da fark ettim yumurta akı kıvamındaki akıntıdan ama maalesef bugün tam bir hafta öncesinden adet oldum.[/QUOTE]
Umudunu kaybetme canım umarım bidaha ki aya olur

Başka bir konu başlığında bal tarçın çörek otu karışımı yapan arkadaşların o ay erken adet olduklarını okumuştum bende bu yüzden erken adet oldum sanırım yalnız adet öncesi gelen kahverengi akıntılar olmadı bu sefer. Direkt pembe pembe başladı ağrım sızım da önceki aylara göre daha hafifti hayret ettim doğrusu

UOTE="GULSAH 1985, post: 38303633, m ber: 623113"]Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyelerdenim. Aralık ayından çok umutluydum çünkü bal tarçın çörek otu karışımı yapmıştım yumurtamın çatladığını da fark ettim yumurta akı kıvamındaki akıntıdan ama maalesef bugün tam bir hafta öncesinden adet oldum.
Umudunu kaybetme canım umarım bidaha ki aya olur[/QUOTE]
Sağol canım inşaallah. Erken gelmesi iyi oldu aslında çalışmalara da erkenden başlamış olurum

Yerlesme kanamasi olabilir rengi pembe cunku
Bende ilk önce öyle düşündüm hem bir hafta önce gelmesi hemde pembe olması beni şaşırttı ama bu kür yüzünden erken olan arkadaşları okuyunca ona bağladım durumu eğer normal adet kanamasına dönmezse test yapıcam

Sagolc="Akasya, post: 38303835, member: 219672"]Havalara uç hatta:rolleyes: tebrik ederim hayırlı olsun[/QUOTE]
Sağol canım umarım yanlış bir sonuç degildir

Kizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi

Şükürler sonunda topikte hamile haberi :)
Kesinlikle sevinmelisin, şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :)Kan testi yaptırsan durumu netleştirmiş olursun gayet net çıkmış zaten çizgi:)
Bu arada ne zamandır deniyorsun zafere nasıl ulaştın taktikleri ve incelikleri paylaşır mısın lütfen :KK6:

Back