Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudunu kaybetme canım umarım bidaha ki aya olur[/QUOTE]UOTE="GULSAH 1985, post: 38303633, m ber: 623113"]Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyelerdenim. Aralık ayından çok umutluydum çünkü bal tarçın çörek otu karışımı yapmıştım yumurtamın çatladığını da fark ettim yumurta akı kıvamındaki akıntıdan ama maalesef bugün tam bir hafta öncesinden adet oldum.
Bugün oldum bakalım kaç gün sürecek bende merak ediyorum çünkü hiç böyle bir adet yaşamamıştımPeki kac gun sürdü canim
Bugün başladı bende merak ediyorum kaç gün süreceğini çünkü ilk kez böyle bir adet yaşıyorumPeki kac gun sürdü canim
Havalara uç hatta tebrik ederim hayırlı olsunKizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi
Bende ilk önce öyle düşündüm hem bir hafta önce gelmesi hemde pembe olması beni şaşırttı ama bu kür yüzünden erken olan arkadaşları okuyunca ona bağladım durumu eğer normal adet kanamasına dönmezse test yapıcamYerlesme kanamasi olabilir rengi pembe cunku
Sağol canım umarım yanlış bir sonuç degildir[/QUOTE]Sagolc="Akasya, post: 38303835, member: 219672"]Havalara uç hatta tebrik ederim hayırlı olsun
Kizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi
Çoook teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına insallahÇok şükür bi hamile çıktı aramızdan Tebrikler gebelik testin çok net hamilesin kesinlikle :) sağlıkla kucağına al inşallah cnm
Tebrik ederim canım bende hala olmadım 2 gün geçti sabah negatif çıktı.darısı başıma inşallahÇoook teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına insallah
Kizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi